הגבר של חיי...או שלא?!

בריט23

New member
אמממ כן הוא בגד בה.........

אבל זה היה מזמן, עוד בשנת החברות הראשונה שלהם, אז זה כבר לא משנה. אותי בכולופן זה לא מפליא כי אם הוא "עשה" עיניים לבנות אחרות בצורה כ"כ מוקצנת ואפילו בלי נסיון להיות דיסקרטי יותר ולצפצף עליה ככה אז אין פלא. אבל באמת חלאס. זה כבר לא משנה מה היה, העובדה היא שבסופו של דבר הם נשואים כיום, מאושרים יש להם בת. זהו, עבר, נגמר ממזמן. אני ממשיכה הלאה. עם כמה שהוא חתיך, כובש ומאצ'ו (מה שלא יהיה) יכול להיות שעשיתי בשכל שלא שמתי לב אליו... לא הייתי רוצה חבר שיבגוד בי.... בעעע... חח טוב תודה לך :))

הנה..

מה טוב שהגעת גם למסקנה הזו שלא כדאי לך גבר כזה בחייך
ויש עוד המון חתיכים מקסימים וכובשים ופנויים,לא תמצאי לך איזה אחד ראוי? בוודאי שכן.

בואו נעשה קצת סדר לדברים...

דבר ראשון רק מהעבר ניתן ללמוד ולא משנה כמה גבר יבגוד ויפגע עדיין "נאמנים הם פצעי אוהב"... זה כמו עכשיו איך שהאקסית שלי קמה עליי אני לא מסוגל לשאת בכאב יותר אני עדיין אוהב אותה ועדיין למרות כל מה שעשיתי לה ובקטנה מה שעשיתי לה זה שפעם היא עצבנה אותי ורבנו אז קבעתי דייט עם החברה של החברה הכי טובה שלה .... הייתי כל הזמן צופה בפורנו במחשב ושתביני שהחברה שלי היתה הבחורה הכי כוסית בביצפר לא יודע חיפשתי אולי פנטזיה אחרת כמו טיפש היה לי אלוהים ביד ואני חיפשתי עגל זהב .... כל הזמן הייתי פוגע בה לא הייתי מרחם עליה אפילו כשהיתה בוכה לי הייתי מנתק לה את הטלפון בפנים ! בשנת 98 אבא שלי זכה בלוטו בשנת 01 התחלתי לצאת איתה ונכון פגעתי בה כמו שלא פגעתי באף אחד בחיים שלי ... והענין הוא שאני לא מבין למה ואיך !? המחיר שלי הוא שאני לא מצליח וכנראה לא אצליח להתגבר על העבר והיא היא תצליח היא חזקה ויפה זכתה בנערת FOX ממש דוגמנית ואני בוכה כל יום בבית עם מחשבות סופניות על להתאבד .... כואב לי .... ואנשים אנשים לא ירחמו כולנו נועדנו לכשלון !

מה נסגר איתך?

ממש בא לי לרחם עליך כשאתה בוכה על אובדן אהובתך, ובאותה נשימה אתה מציין שהיא נערת FOX והיא דוגמנית.. בגלל שהיא דוגמנית אתה אוהב אותה? אם היא לא היתה נערת FOX לא היית מתאבד בגללה?
בנאדם אתה צריך להתבגר...אתה ילדותי בטירוף!!מה שאומר הרבה על ה"אהבה" שלך (וזה בלי בכלל להתייחס לכל מה שעשית לה..) ומה הקטע שלך עם ה"אנשים נועדו לכשלון"?

מה נסגר איתי או איתך ?

הדוגמא שהיא היתה נערת FOX זה אומר על להמחיש כמה היא יפה(וטובה) וגם אם היא לא היתה נערת FOX הייתי מתאבד בגללה אבל אני אקבל את ההערה שלך שאני ילדותי בטירוף אין כמו אהבה ילדודית היא האהבה הכי עצומה .... והקטע של האנשים שנועדו לכשלון זה דבר שאישה בוגרת וחכמה כמותך צריכה להביא ודי לחכימא...

כדי להמחיש שהיא יפה אתה חוזר

על זה שהיא נערת FOX בכל פעם שאתה מזכיר את הסיפור?
אהבה ילדותית היא חזקה.. ובאותה נשימה גם- לא מציאותית... תחשוב על זה. ומצטערת, לא די לי ברמיזה- למה אנשים נועדו לכשלון, וכשלון במה? ולמה אתה חושב שאתה יכול להגיד משפט כזה על "אנשים" ולמה הם "נועדו"?

אני אסביר לך

את הפרפקטיבה שלי .... אני חושב שלעולם הפנימי של האדם אין שום קשר למציאות ... דהיינו כמו שהיא אהבה אותי למרות כל מה שעשיתי לה בריאליה בחיים במציאות או איך שלא תקראי לזה ... כלומר אהבה לא תלויה במה שקורה במציאות .. מה כן המציאות יכולה ללמד אותי שכל אדם חוטא ועכשיו אני לא אגיד על אנשים כי זה בנאלי אני אודה בזה על עצמי זה יותר יוכיח על גדלות נפש והנה שוב למרות שהיתה לי תילדה הכי טובה , הכי יפה ושעשתה בשבילי הכל זה לא הספיק לי תמיד חיפשתי עוד ויותר תמיד לא יכלתי לעשות טוב תמיד לא יכלתי לאהוב וזה הורס אותי גורם לי לבכות הרבה בשעות הקטנות של הלילה גורם לי לא להאמין באיש כי הרי תמיד היו חברים מסביבי אבל איך אני אאמין בהם אם אני לא מאמין בעצמי !? תחשבי על זה !

בריט23

New member
זה מזכיר לי איזה סיפור........

שידיד שלי סיפר לי שבגיל 15 הוא יצא עם איזה אחת, הם היו שנה ביחד. בקיצור הוא סיפר שהוא היה די מנייאק אליה וגם נפרד ממנה. הוא אמר שאם כיום היתה לו את האפשרות להיות איתה הוא לעולם לא היה מוותר עליה שוב, בקיצור הוא התחרט על זה שהוא זילזל בה וכתוצאה מכך איבד אותה. ותקשיב, גם אתה בסך הכל היית ילד בן 15, אני הייתי ילדה בת 15 בגיל הטיפש עשרה הזה אנחנו עושים טעויות ושטויות. זה טבעי היינו ילדים מתבגרים, זה עבר. כולם טועים בחיים. ואתה די מדאיג אותי אתה צריך לסלוח לעצמך כפי שאני סולחת לעצמי. זה נורא מדאיג אותי שאתה עדיין ממשיך לחשוב עליה ולהתעסק בה כ"כ הרבה ולסבול. גם אני שאלתי את עצמי "למה הייתי כזאת מפגרת???? יכולתי להיות עם הגבר היחד שאהבתי באמת אבל העדפתי לשחק משחקים!!!!!" והיום אני יכולה לענות על זה לעצמי, שבסך הכל הייתי ילדה קטנה, מתבגרת שלא הרגישה בשלה לקשר חברות, ילדה חסרת ביטחון שקצת פחדה להכנס לקשר עם בחור שגדול ממנה ב-3 שנים ועלול לדרוש ממנה דברים שהיא לא תוכל לתת לו. זה הכל, נמחק היה. עכשיו הוא בחייו, שיבושם לו, אני בחיי. ועכשיו אני יענה לך למה אתה התנהגת אליה ככה, גם אתה היית ילד, נער מתבגר וחסר רגישות שלא שם לב מה הוא עושה ולא העלה בדעתו למה יביאו תוצאות מעשיו. סלח לעצמך, מגיע לך להיות מאושר ולמצוא אהבה חדשה ואמיתית. אני לא אומרת לך שתשכח את אהבתך הקודמת כי זה לא הולך לקרות כמו שאני לא אשכח את הבחור שאני אהבתי, אבל יחד עם זאת, תן לעצמך להמשיך הלאה, להתאהב מחדש, זרום עם החיים כי הם מהממים רק אם תסתכל עליהם בזויות העין הנכונה. תחשוב טוב - יהיה טוב. בהצלחה!

תיקון

אני הייתי בן 18 היא 15 כיום היא כמעט בת 20 ואני בן 23 אוטוטו ... העניין שאצלי זה טרי והעניין הוא שלעולם לא אסלח לעצמי על הטעות הענקית הזו שנבעה מטיפשות מרושעת ורשעות מטופשת העניין הוא שאני בחיים לא אשיג מישהיא כזאת וכואב לי כואב כמו שלא כאב לי בחיים תמיד הכל הלך לי חלק הייתי תמיד רגיל להיות במרכז העניינים ולקחתי הכל מובן מאליו החיוך הזה היה אצלי מהבוקר עד הליל היום אני מרגיש שהלכתי מקיצוניות של אופטימיות לפסימיות חסרת תקנה ואני מרגיש שכלום לא יכול לתקן את המצב שלי ... וזה כואב לי כואב לי מאוד !

תגיד..

חשבת אולי לעשות סרט בסגנון אבי ביטר?? מה ההתבכיינות הזו-כואב לי..כואב לי מאוד.. כואב לך? מי אשם?רק אתה!! כעת,במקום לשבת ולבכות פה על גורלך המר וההפסד שלך שאתה יצרת במו ידיך..אולי תחשוב מה אתה עושה הלאה ואיך אתה משפר למען מערכות יחסים בריאות ונורמאליות יותר בעתיד?

אם כל הכבוד...

העניין הוא שאני לא רוצה יותר מערכות יחסים אני חדלתי מלהאמין באהבה חדלתי מלהאמין ביותר מאינדיווידואל ושוב בלי להכנס לענייני פילוסופיה יותר מדיי פשוט יש בי שנאה עזה לכל הסובבים אותי ובכלל ואת הנעשה אין להשיב ולכן פסקתי וחדלתי להאמין בטוב משהו בסגנון קהלת ....

מענין למה חדלת..

ומה זה ההתפלספויות הללו? חשבת לכתוב ספר? ורודה..לטיפולך
קיצור,זזתי לישון...ואתה אפיקומן-תחכים להבא,זה כל מה שיש לומר לגבי טעויות..תילמד מהן. שבוע טוב.

לסיום ...

בסרקזם ובציניות חדלתי גם בגללי וגם בגלל העולם שבחוץ ! אפילו הורודה הכי גדולה לא תוכל למהול את הפסימיות השחורה הזו !

OH PLEASE!!!

עוד שניה אני נופלת מצחוק. אתה עם מחשבות סופניות? בחיייייייייייאת אפיקומן, אתה מת על עצמך. ממה שאני זוכרת שכתבת התנהגת כ"כ מסריח, שאפילו אין לך זכות לבכות. במקרה שלך זה נכון, אנשים לא ירחמו עליך אבל לא יודעת אם נועדת לכישלון. נועדת להבין מהטעות המגעילה שלך ולשמח מישהי אחרת. יאללה, צא מהרחמים העצמיים שלך damn it

oOh Really !?

את יודעת משהו אני יודע התנהגתי כל כך מגעיל שבאמת אין לי זכות לבכות ולרחם על עצמי ואדרבא ואדרבא שאחרים ירחמו עליי העניין הוא שאני למדתי מהטעויות של עצמי למדתי כמה ראיתי רק את עצמי מול עצמי כל הזמן למדתי כמה אהבתי רק את עצמי לא בכדי הניק שלי היה נרקיס ... אבל אני לפחות למדתי והיום על כמה שאני שונא את עצמי כל כך אני אמות רק עם עצמי בגלל מה שעשיתי בגלל שלא מגיע לי את אותה בחורה ספציפית שכבר לה בטח יש כבר מישהו אחר ... אבל אין כמו שמחה לאיד ! תהני לך !

אני ממש לא שמחה לאיד

סתם מעצבנת אותי ההתבכיינות שלך. אם הייתי שמחה לאיד לא הייתי כותבת שתשמח מישהי אחרת. זה באמת איחול- תלמד ממה שעשית, תתגבר על הבחורה ההיא ותייישם על בחורה אחרת שתכיר. ובאמת באמת שרחמים עצמיים לא יובילו אותך לשומקום. תפסיק עם זה, מה זה נותן לך? להיות מדוכא? כיף לך עם זה? אולי לא מגיעה לך אותה בחורה אבל מגיעה לך מישהי אחרת

זה כל העניין שאני לא רוצה אחרות....

פתאום אני רוצה רק אותה לא רוצה אף ואני לא יכול לעשות כלום אני משתגע מתחרפן ... מגיע לי שיהיה לי רע מגיע לי !

למעלה