הברזות

shay4442

New member
השנה אני סטודנט טוב ../images/Emo13.gif

שנה שעברה הברזתי(לא התעוררתי ,מי לעזאזל יכול לקום ב-10:00 בבוקר)מהרבה קורסים וזה פגע בציונים שלי(הצלחתי לצאת אם ממוצע 90 בקושי ואחרי חרשנות עד השעות הקטנות של הלילה) השנה אני מגיע לכל הקורסים וכמעט ולא מפספס שיעורים חוץ מגרמנית שהשנה הייתי רק ב-20% מהשיעורים.......

Musi© Gi®l

New member
הממממ אני נוהגת להבריז מ-

פיזיולוגיה כי זה זוועתי ולא מעניין ולא מובן בשיט. הברזתי מאיזה 6-7 הרצאות להערכתי מתחילת סמסטר ב'. כמו כן מבריזה מקורסי בחירה לא מהפקולטה... בדרך כלל. [בסמסטר א' לא ממש, אבל עכשיו כבר כן] מה אני עושה כשאני מבריזה ? נוסעת הביתה/חוזרת למעונות ועושה כלום/ישנה/אינטרנט.

Musi© Gi®l

New member
אמממ בעצם הברזתי הסמסטר גם

מפיזיקה זה פשוט כל כך מפתה ללכת הביתה קודם והמרצה כזה חופר אפשר ללמוד כל מה שהוא חופר עליו 3 שעות ב 20 דקות.

אני ילדה טובה...../images/Emo189.gif

הברזתי פעם/פעמיים..בטח מתולדות האומנות...וגם זה, רק כדי לסיים עבודה אחרת שהיתה לי. אבל חוץ מזה, אני מהילדות הטבות שבאות לכל השיעור+מסכמות+כולם מצלמים מהן את המחברת.

תלוי במרצה..

בסימסטר א' היתה לנו מרצה טובה- אבל השיעורים איתה לא היו יותר מידי מענינים. (חוץ מלקראת הסוף, שבה היא החלה לשתף אותנו בפרטים אינטימים מחייה וחיי בעלה) בסימסטר ב'- טוב, לא היו יותר מידי שיעורים, אבל החומר הרבה יותר מעניין, ויש לנו מרצה מעולה, וכיף איתו בשיעורים, כי הוא...ססגוני כזה..שמח ו...נו, טוב..עליז..

עדיין לא הגענו לתקופות המודרניות..

עכשיו אנחנו בימי הביניים.. התחלנו, בסימסטר א'- ממצרים- שזה היה מעניין לעיתים. מינואים, מיקנים, מסופוטמיה...you know

Sole Survivor

New member
ילדת טובת ירושלים

הקורסים היחידים שהברזתי מהם היו: שנה א קורס אנגלית שיעור לפני האחרון , כי גם זה היה קורס משעמם ולא עשו בו כלום וזה היה בסוף כבר שנה ב הברזתי משיעור שהיה היחידי באותו יום (אולי פעמיים) ועוד פעם מקורס שהיה אחרון ביום מסויים כי הייתי צריכה ללכת למקום אחר שנה ג - לא הברזתי- הייתי אמורה להבריז ביום הראשון של השביתה הגודלה אבל לא הייתי צריכה

סוגייה מעניינת

השנה אני לא נוהג להבריז באופן קבוע מקורסים ספציפיים, כי גם ככה אין לי הרבה קורסים... נו, טוב, ככה זה בתואר שני... אבל יצא לי השנה להבריז מקורס, שאותו אני לומד בקמפוס הר הצופים של האונ' העברית (אני בכלל תלמיד אונ' בן- גוריון...), רק בגלל הנסיעה המייגעת, שעה וחצי לכל כיוון, ולפעמים יותר, תלוי בתנועה... מה עשיתי במקרה זה? רבצתי בספרייה של האונ' (של בן- גוריון, אגב...), או שיצאתי עם חברים לשחק טניס או לרכוב על אופניים... בימי התואר הראשון נהגתי להבריז לא מעט, בעיקר מקורסי השפות, ובעיקר מגרמנית למתחילים. לא הייתה לי מורה טובה, השיעור בקושי התנהל לו, ובכלל, גרמנית זו שפה מחורבנת... השנה, בסמסטר א', בקורס גרמנית למתקדמים, הברזתי כמעט משני שלישים של הקורס!! אבל יש לי תירוץ מוצדק: היינו רק שלושה תלמידים. בעוד שהשניים הנותרים באו עם רקע מצויין בגרמנית (אחד למד במכון גתה, ואילו התלמידה השנייה למדה שלוש שנים בבתי ספר בגרמנייה). ואני? בקושי למדתי גרמנית למתחילים... אז הרמה של השיעור הייתה גבוהה מדי עבורי, אז מרוב תסכול הייתי מגיע רק למפגש אחד מתוך שלושה בשבוע... באופן כללי, אני נגד הברזות, וישנם מרצים שאותם אני מאוד מעריך, שמהקורסים שלהם מעולם לא הברזתי. בימי ראשון, הימים שבהם מתקיים מירוץ גרנד פרי של הפורמולה 1, אני לא מגיע לשיעורים, אבל במקרים אלו אני מודיע למרצה מראש שלא אגיע לשיעור... דאנטה

sweetdreams

New member
סמסטר שעבר היה קורס אחד שהברזתי ממנו קבוע..

לא ממש הסתדרתי עם המרצה, וגם היה וידאו מצויין לקורס הזה.. אז בהתחלה עוד הגעתי כמו שצריך, אח"כ הייתי מתחילה לאחר, אח"כ עברתי לשורות האחרונות והייתי עושה ש"ב במקצוע אחר, בסוף כבר הפסקתי להגיע לגמרי, והייתי רואה את כל ההרצאות בוידאו.. אותו מרצה גם מלמד אותי עכשיו קורס נוסף, אז עכשיו אני משתדלת להשקיע יותר ביחסים בנינו.. החברים שלי עדיין מופתעים מזה שאני מגיעה לשיעורים שלו, ואפילו מנסה להקשיב לו.. אבל בקורסים אחרים אני ילדה הרבה יותר טובה.. מגיעה לכל השיעורים, ואפילו יושבת בשורה הראשונה..

ViolSastrad

New member
השנה לא זכור לי שהברזתי..

אלא בגלל אילוצים /מחלה וכו'.. בשנה שעברה הייתי קצת מבריז ממספר קורסים שגם ככה לא היו ברורים .. אבל בדיעבד זה התנקם בי

1adidush1

New member
עם הזמן...

בתחילת התואר לא הברזתי בכלל- אך ככל שעוברות השנים אני מתחילה להתעייף מלשבת בכיתות אז אני מבריזה אבל בעיקר מקורסי בחירה..

תשובות

אמנם למדתי רק סמסטר וקצת... אבל לא הברזתי פעם אחת. בעצם - פעם אחת "הברזתי" משיעור רשות. באתי למרצה ואמרתי לו שאני לא מגיע. וגם - היום הראשון של השביתה היה אמור להיות יום שבו אני לא מגיע ללמוד בגלל דברים יותר חשובים. נו, בסוף לא היו לימודים.

Elite2

New member
20% נוכחות...

אני לומד שיווק טכנולוגי במכללת ספיר, הלימודים הם יומיים וחצי בשבוע, שזה גם ככה מסובך ללהכנס ל'מוד' לימודים... כבר הבנתי את הרעיון... שלושה ימי לימוד מרוכזים לפני כל מבחן, סוגרים פינה של 13 שבועות לימוד... פשוט וקל... (ואז יש יותר מקום לעבודה...)

למעלה