הבלגן עם כפר אורנים

kalmarm

New member
|משהו יודע מה סוללים במקביל ליער../images/Emo35.gif

בדרך הפטרולים מכפר האורנים עד היציאה מלפיד,והאם דרך זו אמורה לשמש תחליף לכניסה לכפר האורנים ואיך דרך זו אמורה להשתלב עם היציאה מלפיד ליד הרמזור ?

ninagil

New member
מעבר להולכי רגל

שלום. הבנתי שלפיד אין בעיה עם הולכי רגל מכפר האורנים. (לא עושים רעש מסכנים ילדים וכו). אז אם אתם באמת מתכוונים לשפר את הבטיחות בחיבור בין היישובים תחשבו על מעבר מסודר להולכי רגל. לא פעם ראיתי הולכי רגל בקטע ממש בסכנה, שהרי אין להם הגנה כמו נוסעים ברכבים. תחשבו על זה. בוא נראה אם אפשר להיות שכנים.

אירילה

New member
בטיחות ,כבישים,מדרכות בשרשור מטה

מעבר הגישה לפיד-כפר האורנים ,הכל כאמור בשרשור מטה.

dechay

New member
לשם שינוי - פרגון

חברים יקרים, האם ידעתם כי שניים מילדי היישוב זכו במדלית זהב באולימפיאדת המתמטיקה שנערכה בשבוע שעבר במודיעין....?? אולי במקום לריב כל הזמן ננסה גם לפרגן ולשבח...? כל הכבוד לרועי (נציג כיתות ה') וליונתן (נציג כיתות ג'-ד')!!!

דרך הפטרולים

את דרך הפטרולים קרי כביש הבטחון מסדרים ומשפצים,וזאת עקב היווצרות בורות בגלל הגשמים האחרונים,דבר שהקשה על נסיעה של רכב הבטחון במקום,כביש הבטחון אמור לשמש גם בעתיד את רכב הבטחון בלבד,ונסיעה של רכבים אזרחיים תיאסר.

אירילה

New member
עד כאן!!!! ובזה הסתיים הדיון../images/Emo88.gif

הודעות נוספות תמחקנה מיידית

ninagil

New member
יחס לא רציני

מנהל הפורום שלום. אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות. אתה מנסה לקבור פנייה בענייו הולכי רגל דרך שליפת שרשור מהארכיון. הפנייה היתה רצינית. אתה תמיד מדגיש כמה חשוב לקדם יחסים בין שכנים. הולכי רגל הם מחוץ לסיכסוך --- או כך חשבתי.

אבי דין

New member
כל הכבוד!!

ברכות ואיחולים לזוכים וגם לכל הילדים שהשתתפו ולא זכו במדליות. אבי.

fridman1

New member
שכנות טובה

שלום, שמי טלי, ואני תושבת לפיד. עצוב לי מאוד לקרוא את ההודעות הנדונות בנושא המעבר בתקופה האחרונה. זהו נושא טעון ורגיש לשני הישובים. חייב להימצא פתרון לנושא שיהיה מקובל וטוב לשני הישובים וזה אפשרי. חברי הטובים ביותר גרים בכפר האורנים ואני חווה את המעבר בין הישובים, המסוכן והלא הגיוני, על בסיס יומיומי. הפתרונות שמועלים בפורום הם דעתם האישית של תושבי הישובים וזה עושה הרגשה מאוד לא נעימה לקרוא דברים קיצוניים שנכתבים. אני חושבת שהגיע הזמן להרגיע את הרוחות ולתת לראשי הישובים להתקדם בדרכם שבסוף תוביל לפתרון מקובל על כל הצדדים. דעתי האישית - חשוב מאוד שהמעבר ישאר פתוח ויהפוך למעבר בטוח. כשימצא הפתרון נושא "המעבר" יהפך להיות מינורי ולא חשוב. המעבר משמש את שני הישובים וחשוב שיסודר בהקדם האפשרי. הפתרון חייב להימצא בלי קשר למעבר. בואו נקיים שכנות טובה. זה לא תורם לשום צד לקרוא את דברי ההעלבה והפתרונות הלא הגיוניים שמועלים מתוך כעס, ורגישות יתרה לנושא. מאחלת לכולנו חג שבועות שמח.

טלי הגישה שלך מתונה והגיונית

רק תני לי לנחש... נכון שאת לא גרה ברחובות הראשיים בלפיד? חג שבועות שמח

fridman1

New member
שכנות טובה

הבית שלי נמצא בחוב צדדי לרחוב הראשי. אני מזדהה ומבינה את מצבם של הבתים הנמצאים על הכביש הראשי. הפתרון לכביש הנוסף חייב להימצא. אי אפשר להמשיך ככה עוד הרבה זמן. אני לא רואה טעם בלהמשיך ולעקוץ אחד את השני וללבות את הנושא מעל דפי הפורום. חייב להימצא פתרון שיהיה טוב וראוי לשני הישובים. זאת צריכה להיות המטרה של כולנו. כולנו רוצים לחיות פה בכייף ובבטחון. יום טוב.

מסכימה איתך ליבוי היצרים מיותר

עמדתך להשאיר הכביש פתוח היא גם העמדה של כפר אורנים והעמדה די הגיונית. לשניכם יש חיים שקטים ברחוב והכביש הראשי בלפיד משמש האוטוסטראדה הביתה.

fridman1

New member
שכנות טובה.

זה בדיוק מה שהתכוונתי. את/אתה מנסה ללבות שוב ושוב את הנושא. אני נגד מעבר ישוב שלם דרך כביש ראשי בלפיד! אני חושבת שחייב להימצא פתרון הולם. אין טעם בללבות את הנושא שוב ושוב בלי לחדש עם משהו הגיוני לכל הצדדים. גם לי באופן אישי מפריע עומס היתר על הכביש הראשי בלפיד. לא רואה טעם להמשיך ולטחון את הנושא בעקיצות ובדרך לא ראויה. המשך יום נעים.

fridman1

New member
שכנות טובה!

אני חושבת שהמעבר צריך להישאר פתוח כי הוא משמש את שני הישובים. בוא/י נפסיק לדון ולטחון את הנושא. ביי.

שישאר פתוח שיסבלו האחרים

העיקר שברחוב שלי הציפורים ימשיכו לצייץ. יחי יפי הנפש.

אוי לנו הפרידמנים....

לא ידעתי שיש עוד משפחות פרידמן בישוב חוץ מהפרידמנים שאני מכירה ,את מתכוונת בטח שהרחוב הצדדי הוא מחוץ ללפיד. כמה מתחזים עוד ישלחו לנו ? איזה מטעמים קיבלו כפר האורנים לשבועות?.... המתחזה מככבת בראש מהדורת הפורום שלהם. פרידמן יקרה ,זה לא הצליח ,חפשי דרך אחרת.

fridman1

New member
אנחנו תושבי הישוב מן המנין

את/אתה מוזמן לראות את הדפים המעודכנים של תושבי הישוב! תפסיקו להיות כל כך לא נחמדים! אני רוצה להרגיש גאה מהיותי חלק מהישוב הזה. מספיק עם ההעלבות הללו. לא כל אחד שיש לא דעות שאוהדות את שני הישובים הוא מתחזה. באמת התכוונתי למה שכתבתי בהודעה הראשונה - בואו נפסיק עם טחינת המים הזאת ונקיים שכנות טובה!

למעלה