הבטן מסרבת לעזוב

The MarBar

New member
אבל יש בדיאט קולה

פחות מקלוריה אחת בכוס... אז למה לא טוב?

אלי ו.

New member
מבחינת קלוריות זה באמת לא נורא

אבל לא להגזים עם הדיאט בייחוד לא הקולה.

מסת שריר

עבודה לצורך היפרטרופיה (ניפוח) תעזור לתגדיל את חילוף החומרים אבל התרומה של מסת שריר גדולה יחסית זניחה לפעילות אירובית או תזונה נכונה.

The MarBar

New member
חזרתי מחדר כושר

נהנתי מכל רגע הפעילות האירובית שלי זה 5 ק"מ ריצה (לא יודע מה הקצב, עד עכשיו זה היה 4 ק"מ ב-18 דקות, עוד לא נסיתי את המסלול החדש) וגם אני עושה בחדר כושר על אופניים 120 סיבובים למשך 10 דקות

The MarBar

New member
זאת אומרת

שכתוב שם 120 סיבובים (למה זה, לדקה?) ואת זה אני עושה 10 דקות

אבי חי

New member
מכאן נובע אם הבנתי נכון

שמי שרוצה לרדת במשקל עדיף שישקיע את זמנו באירובי ואכילה נכונה ולא בניפוח שרירים.
בזה אני מסכים מאוד ומרוצה. לא כולם צריכים להיראות כמו האלי האנה.

The MarBar

New member
מצטער על כל השאלות, אבל

מה למשל אני יכול לאכול בארוחת צהרים? הדבר היחיד שהצלחתי לחשוב עליו היה עוף בלי עור

The MarBar

New member
מצטער על כל השאלות, אבל

מה למשל אני יכול לאכול בארוחת צהרים? הדבר היחיד שהצלחתי לחשוב עליו היה עוף בלי עור

גלעד ק

New member
חטיפים

אלי מה רע בחטיף אחרי האימון גם אם הוא מכיל סוכר. אחרי האימון חלון הגליקוגן פתוח וניתן לאכול פחמימות פשוטות והם יאגרו במאגרי הגליקוגן.

neuron

New member
כעיקרון

מידה של סוכרים לאחר אימון לא רק שהם אינם מזיקים הם אף רצויים. אפילו זה מקובל שחטיפי חלבונים (לפחות אלו שמשמשים אתלטים, לא מפתחי גוף) מכילים לא מעט פחמימות.

אלי ו.

New member
לא רע

אני מדבר על תזונה "רגילה". כעיקרון הייתי מעדיף גם אחרי אימון לקבל את הסוכרים ממקורות מזינים. (לדוגמא במקום סוכר לבן לאכול פרי ולקבל פרוקטוז) בחטיפים לרוב יש גם הרבה שומן, דבר שלא צריך אחרי אימון.

neuron

New member
בחטיפים

כוונתי הייתה לחטיפי חלבונים של powerbar וכו´... יש בהם בדרך כלל סוכר פירות

אלי ו.

New member
השאלה כמו תמיד מתי ומה המטרה

אם אתה כרגע בסיבוב של הורדת שומן, אז רצוי להמעיט בסוכרים ובכלל מפחממות בעלות אינדקס גליקמי גבוה. אפשר אחרי האימון, אבל גם אז בגלל ההגבלה הקלורית הייתי מנסה שהסוכרים יהיו עם "ערך מוסף" ולא קלוריות ריקות (לדוגמא פירות ולא סתם סוכר) אם אתה בסיבוב של גדילה, החגורה תהיה קצת פחות הדוקה (תרתי משמע) גם אז לא כדאי להגזים עם סוכרים, בגלל החשש מהשמנה.

למעלה