הבטן מסרבת לעזוב

The MarBar

New member
הבטן מסרבת לעזוב

אני חודש רץ יום כן יום לא 4 קילומטר, 18 דקות ולא השתנה אצלי כלום ההבדל היחיד זה שעכשיו אני יכול לרוץ את, ואחרי גם השרירים לא נתפסים לי

sowhatt

New member
תן תפריט של פחות או יותר מה

אתה אוכל.... יש פה אנשים שיוכלו לומר לך מה כדאי לך להוריד/להוסיף מהתפריט.

The MarBar

New member
ההםםם

שאלה קצת קשה תאמת.. ננסה בוא נתחיל מזה שכל יום בבית ספר אני אוכל לחמניה עם גבינה צהובה, 2 פרוסות של גבינה (מספיק מפורט?
)

The MarBar

New member
אל תשאל אותי למה לחצתי "שלח"

אז נמשיך ההםם, אני אוכל לפעמים בצוהורים נקניקיות וצ´יפס, או איזה עוף או פסטה, דברים כאלה שהורים עושים. ארוחת ערב אני אוכל איזה קורנפלקס וחביתה, וכן לחמניה אם איזה נקניק או משהו. אני לא אוכל ירקות (בלי שום סיבה), ארוחות בוקר אני לא אוכל , רק הלחמניה שלי בבית הספר. מוגז אני שותה רק איזה... 6 כוסות בשבוע

אלי ו.

New member
אוי וויי זמיר

איפה להתחיל? בוא נתחיל בכמה עקרונות. סוכר זה לא משהו שצריך להיות בתזונה שלך. לא בחטיפים (שלא הזכרת, אבל אני חושד) לא בתוססים ולא במשאות חמים. שומן צריך לצמצם. זה אומר להחליף את הגבנ"צ בלבנה דלת שומן. עוף, בלי עור. ירקות, בכל ארוחה. נקניקיות זה זבל! צ´יפס כנ"ל. "איזה לחמניה", "איזה נקניק" זה לא לענין. אתה צריך לדעת מה אתה אוכל. (ההבדל בין סלמי לפסטרמה חזה עוף גדול מאוד!) לא לדלג על ארוחת בוקר! העצה הכי טובה שאני יכול לומר לך זה להתחיל לקרוא נתונים תזונתיים של מה שאתה אוכל ולהיות יותר מודע לנושא. השוה בין מוצרים שונים (נקניק למשל) העדף נקניק עם פחות קלוריות ל 100 גרם. אם הקלוריות פחות או יותר זהות, העדף את הנקניק עם יותר חלבונים, עם הפחות שומן. בתור התחלה, זה מספיק. אם תעמוד בזה, חזור עוד חודש ועדכן. נוכל לדבר שוב, לראות תוצאות ולשפר. אם אתה רוצה לראות תוצאות, תתחיל להשקיע.

The MarBar

New member
עוד תהפוך אותי לצמחוני

חטיפים גלידה וכאלה כבר חודשים שלא נגעתי. אני יודע איזה נקניק אני אוכל.. ואם כך, איזה נקניק אפשר לאכול? או בכלל להמנע? אוקיי, הבנתי מה לא לאכול, אבל מה כן? קורנפלקס בסדר? או למשל אני בבית צריך ארוחת צהריים, אין שום אוכל "מבושל", מה לקחת? 6 כוסות של תוסס זה הרבה? סך הכל אני שותה בארוחות ביום שבת וזה.. לא אמרת את זה אבל אני מניח שגם הלחמניה צריכה ללכת? לקחת לחם שחור?

אלי ו.

New member
למה צמחוני?

בשביל להיות צמחוני תציטרך להשקיע הרבה יותר בתזונה. עוף בלי עור (בייחוד חזה עוף), טונה בלי שמן, דגים בכלל, מוצרי חלב דלי שומן, בשר רזה אפשריים בהחלט. קורנפלקס (לא מתוק) כרגע נשאיר בתפריט, אבל אם תחזור עוד חודש הוא ירד.. שוב, קרא נתונים תזונתיים, על כל מוצר שנמכר בארץ יש נתונים תזונתיים. לך לחנות ובדוק נקניקים, יש נקניקים עם 300 קלוריות ל 100 גרם וכאלה עם 100. ההבדל עצום. לחמניה/לחם הייתי מעדיך לחם מחיטה מלאה או אפילו לחם קל מחיטה מלאה. (לחם שחור אינו שונה בהרבה מלחמניה) בכוס תוסס יש כ 4 כפיות סוכר אם אתה מנסה להוריד משקל רצוי לצמצם בקלוריות ריקות (לא מזינות) תתחיל להיות מודע למה שאתה מכניס לגוף (קלוריות/חלבונים/פחממות/שומנים) בלי זה קשה לדבר, שלא לדבר על לרזות.

The MarBar

New member
ואני לתומי חשבתי שספורט זה מספיק

100 קלוריות למאה גרם זה טוב? או מה כן טוב? Ok - אם כך זה מה שהבנתי שאני אוכל לאכול , קורנפלקס לא מתוק(גם את זה נוריד??) עוף ללא עור נקניקים עם 100 קלוריות.. מה עם הנקניקים האלה בסופר שחותכים לך? אי אפשר לדעת כמה קלוריות.. אמרנו גם גבינה לבנה דלה, תונה של ירקות הבעיה בזה היא.. את זה בנאדם שפוי אמור לאכול כל יום? זה כמעט צמחוני.. אוקיי נגיד אני אוכל ככה תוך כמה זמן יהיה לי אחוז שומן מספיק נמוך בשביל ריבועים בבטן? אם ידוע כי הנבדק שוקל 56 קילו ובעל גובה של 1.74 מטר?

sowhatt

New member
ריבועים בבטן דורשים יותר

מאשר ניפוח של שרירים אחרים... בניפוח, בעיקרון צריך לאכול הרבה, ולמי שרזה ולא אכפת, אז גם הוא לא צריך להתחשב מאוד בכמות השומנים והקלוריות בכל דבר... [אם חשוב לו רק העלאת מסת שריר...] כדי להשיג ריבועים בבטן או להוריד את הכרס הקטנה בבטן, מה שזה לא יהיה, צריך גם לעבוד חזק על אירובי, וגם לשמור על תזונה נכונה, דלת קלוריות ושומנים... שזה דבר יותר קשה, כי צריך ממש להקפיד מה אוכלים... בשביל תוצאות צריך להשקיע אחי..

The MarBar

New member
קלוט

אני כל החיים שלי הייתי שמן (טוב לא שמן שמן, אבל שמן) שנה שעברתי ככה התחלתי לשחק כדורגל משהו כמו שעה ביום ככה אפילו לא שמתי לב פעם באה ששקלתי את עצמי אני קולט 20 קילו פחות. עכשיו, אני נסיתי את כל השטויות והדברים, רק עכשיו בגלל זה אני מרגיש נפשית שאני יכול לעשות את זה. ככה התחלתי לפני חודש לרוץ פעם ביומיים, במבחני הריצה הייתי תמיד אחרון, עכשיו אני עם הראשונים. עכשיו גם אני הולך מחר בבוקר, פעם ראשונה לחדר כושר, למה בבית אני לא יכול להתאמן, למה אם אני מתאמן בבית אני כל הזמן רוצה להפסיק אתה מבין.. בחדר כושר אני כבר שם, אז אני אמשיך. עכשיו אני אנסה גם להוסיף את כל הדיאטה הזאת שאתה אמרת, יהיה קצת בעייתי במשפחה שבא "אוכלים טוב", אבל נראה.. אוקיי, so far for the speech עכשיו יש לי שאלה אחת אם אני מתחיל לנפח בחדר כושר גם, זה יעזור להפחית את השומן או רק יעלה לי מסת שריר וינפח את השרירים? אגב, אם אתה רואה מישהו כמוני אחרי שמפרטים לו כזה תפריט לאכול, תציע לו לפני האוכל לשתות 3 כוסות מים, אחר כך כבר אין כח לאכול

The MarBar

New member
עוד שאלה

אמרת בתוסס יש המון סוכר מה בדבר דיאט קולה? דרך אגב, באמת תודה על כל העזרה (נסיתי לכתוב משהו יותר רציני אבל לא הלך לי טוב)

אבי חי

New member
תחסוך קלוריות בשתיה

ואז תרשה לעצמך לאכול קצת יותר בארוחה. יצא לי חרוז
הרי זה שתשתה דיאט קולה או מיץ זה לא יועיל לך. יהיה לך קצת מתוק בפה לכמה שניות וזהו. אבל אם תאכל יותר תהיה יותר שבע לאורך זמן לא?
לא שווה לבזבז קלוריות על שתיה. עדיף על אוכל מזין.

למעלה