הבטחתי לכם דירוג?

bostonForever

New member
מעניין

דווקא קניון מרטין נותן לדעתי יופי של עונה ומהווה חלק חשוב מההצלחה של דנבר. את ג'וש סמית דידרדת בצדק למטה, ולדעתי שחקן שעסוק בריבים עם המאמן יכול לעוף בשקט מהרשימה. למרקוס אולדריג' לא שיפר את המספרים, אבל בתור הכוכב השני של פורטלנד ראוי להיות מדורג יותר גבוה. טרוי מרפי תותח השנה אבל אני מניח שלפניו שמת שחקנים עדיפים. מסכים עם הרפגיים שג'ף גרין לא ראוי לעשיריה הראשונה (אולי כן מבחינת פנטזי :))

Or Amit

New member
Centers

יצאו מהדירוג משנה שעברה: אל הורפורד, אמארה סטאודמייר (דורג עם הPF), בן וואלאס, ג'ואל פריזבילה, סמואל דלמברט, קנדריק פרקינס, ראשיד וואלאס חדשים בדירוג: אל ג'פרסון ואמקה אוקפור (דורגו עם הPF), אנדרסון ורז'או, ברוק לופז, גרג אודן, מארק גאסול, ננה מקום 20 – גרג אודן (פורטלנד טריילבלייזרס) מקום בעונה שעברה –לא דורג (רוקי) במשפט אחד – לא עמד בציפיות הענק ובילה את רוב העונה פצוע. בחלקים מסוימים נראה כמו סנטר העתיד של הבלייזרס. מקום 19 – בראד מילר (שיקאגו בולס) מקום בעונה שעברה –10 (9-) במשפט אחד – ההדרדרות של סקרמנטו והמעבר לשיקאגו לא עשו לו טוב. אולי כשיתאקלם בשיקאגו יחזור לתת את הכדורסל שמצפים ממנו. מקום 18– כריס קיימן (לוס אנג'לס קליפרס) מקום בעונה שעברה –8 (10-) במשפט אחד – נתן מספרים יפים בזמן שהיה בריא, אבל גם הוא שייך לפיאסקו של הקליפרס. אם יצליח לייצב את הקליפרס שנה הבאה יעלה בדירוג. מקום 17– אנדרסון ורז'או (קליבלנד קאבאלירס) מקום בעונה שעברה –לא דורג במשפט אחד – הציג יכולת טובה בזמן שאיגלאוסקס ישב בחוץ והיה חלק משמעותי מהעונה הטובה של קליבלנד. מקום 16– אנדרו בוגוט (מילווקי באקס) מקום בעונה שעברה –6 (10-) במשפט אחד – במקום להתקדם ולהתמקם יחד עם הטובים שבטובים עשה צעד אחורה בשיטה של סקיילס. מקום 15– מארק גאסול (ממפיס גריזליס) מקום בעונה שעברה –לא דורג (רוקי) במשפט אחד – כבר לא יהיה טוב כמו אחיו, אבל ממפיס מצאו לעצמם שחקן פנים להרבה שנים. מקום 14– זידרונאס איגלאוסקס (קליבלנד קאבאלירס) מקום בעונה שעברה –12 (2-) במשפט אחד – עדיין אופציה אמינה בפנים עבור קליבלנד, אבל סימני הגיל מתחילים לתת את האותות שלהם. מקום 13– מרכוס קמבי (לוס אנג'לס קליפרס) מקום בעונה שעברה –3 (10-) במשפט אחד – קליפרס, כבר אמרנו? גם קמבי במסכת הפציעות של הצד הלא נכון של לוס אנג'לס. גם איתו נחכה לראות מה יקרה שנה הבאה. מקום 12– אמקה אוקפור (שארלוט בובקאטס) מקום בעונה שעברה –13 בין הPF במשפט אחד – העוגן במרכז של ההגנה של לארי בראון. עשה התקדמות קטנה, אבל עדיין לא עומד ליד זה שנבחר לפניו בדראפט – דוייט הווארד. מקום 11– ננה (דנבר נאגטס) מקום בעונה שעברה –לא דורג במשפט אחד – הקאמבק של השנה. שותף מלא להצלחה של דנבר וממלא מצוין את המקום שהשאיר מרכוס קמבי בדנבר.

carmelo

New member
למה הורפורד לא ברשימה?

נכון שהוא דרך במקום, אבל הוא עדיין יציב ועדיף מהרבה סנטרים ברשימה הזאת. גם פריזבילה ראוי, יותר מאשר אודן - ואת זה אני אומר כאוהד בלייזרס שיתקומם נגד כל מי שיתקוף את אודן כמאכזב, אבל אין ספק שהסנטר מס' 1 שלנו העונה היה פריזבילה עם כל הכבוד לכמה תצוגות שאודן נתן מול "סנטרים" כמו באלטש ולי.

Puskas

New member
זה היה דירוג של מקומות 11-20

הוא עוד לא הכניס את העשרייה הראשונה שלשם כנראה שפרזצ'בילה והורפורד יכנסו

מה פתאום

אף אחד מהם לא יותר טוב מננה... אבל אני לא מצליח ממש לראות איזה 10 בליגה משחקים העונה יותר טוב מננה...

Orenseg

New member
הוא נתן גם תצוגה מצוינת נגד הסלטיקס

זה היה באמצע הסלאמפ שלהם במהלך הרודטריפ במערב, ובכל זאת...

rapgamer4ever

New member
מי נשאר לעשירייה??

בוא נראה- דוויט, יאו, שאק, ביינום, אל ג'ף, אני רואה שלופז, טייסון, אוקור, ביידרינס (?). ונשאר עוד אחד שאין לי משוג מי הוא. אולי הכנסת את לי ולכן הייתה לי טעות בפאוור? אוקיי- אז לדעתי לראשיד בכל זאת יש מקום ב-20. הגנת 1 על 1 מצוינת ומדי פעם תופס יום שהופך אותו לבלתי עציר. גם להורפורד בהחלט יש מקום ב-20. זה שהוא קולע אולי 3 נקודות פחות לא משתווה לחשיבות ההצלחה הקבוצתית שלו שיש לו מרכיב חשוב בה. אני חושב שבמקום שניהם צריך להוציא את אודן ו-ורז'או שגם לא בדיוק סנטר, לא בדיוק מוכשר ולדעתי לא ממש שייך. לדעתי צריך להעלות את קיימן כמה מקומות, היכולת שלו היא בהחלט בקריטריונים של ה-10 הטובים בליגה. אני בספק לגבי כמה מהעשירייה שלך. אני לא מעדיף את ביידרינס על פני ננה או אפילו על פני אילגאוסקאס. גם אוקור בסימן שאלה לדעתי ולטייסון ניתן ליהנות מהספק של כמה הוא טוב בלי פול. מי שאני לא בספק לגביו הוא לופז שאמנם הוא מפתיע לטובה אבל כמו שבכל דירוג יש צעיר שאני חושב שנסחפת איתו- הפעם זה הוא. לדעתי הוא איזה מקום 14 ככה. אני חייב לפרגן לך על כל הפרוייקט הזה ומחכה בכליון עיניים לטופ 10 שלך.

אוקור לדעתי הוא דווקא לוק בעשרת הרכזים

סנטר התקפי טוב מאוד, קולע שלשות, במיוחד בקלאץ' מפני שלסנטרים קשה לצאת עליו ובכלל בין הסנטרים הטובים בליגה, אולי לא ברמה של אל,יאו,שאקיל,דוויט אבל בדרג השני

אוקפור שווה עשירייה ראשונה

שחקן הגנה נהדר (קצת נמוך) לא מקבל מספיק כבוד כי הוא משחק בשארלוט המשעממת

bostonForever

New member
את אודם לא הייתי מכניס

פרזיבלה נתן עונה הרבה יותר טובה ממנו. גם לא את אנדרו בוגוט שהיה פצוע חלק גדול מהעונה. אוקפור חייב להיות בעשיריה הראשונה, ראשיד נתן עונה מהטובות שלו בשנים האחרונות וצריך להיות מדורג גם הוא (הרבה לפני קיימן וורג'או).

Or Amit

New member
תגובה כללית

דבר ראשון אני שמח שיש כאן המון תגובות, כמובן שאשמח לשמוע עוד. הבחירה שלי הייתה לפי "אם הייתה לי קבוצה עם איזה שחקן הייתי מתחיל" וזה הקריטריון היחידי. לגבי שחקנים ספיציפיים אני מעדיף שלא להגיב.

למעלה