הבטחתי לכם דירוג?

Or Amit

New member
Small Forwards

יצאו מהדירוג משנה שעברה: ג'וש הווארד, מייק דאנליבי, מייק מילר, קורי מאגטי, ראשארד לואיס (דורג עם הPF). חדשים בדירוג: אל ת'ורנטון (דורג עם הPF), רודי גיי וקווין דוראנט (דורגו עם הSG), וילסון צ'אנדלר הערה: שנה שעברה שני שחקנים איישו את מקום 20. מקום 20 – פג'ה סטויאקוביץ' (ניו אורלינס הורנטס) מקום בעונה שעברה –17 (3-) במשפט אחד – סבל מנסיגה ביכולת כמו כל ניו אורלינס. לקראת הדד ליין ניסו למכור אותו, אבל לא היו מוכרים. מקום 19 – שון מאריון (טורונטו ראפטורס) מקום בעונה שעברה –4 (15-) במשפט אחד – התקופה במיאמי דיכאה את ה'מאטריקס', המעבר לטורונטו אולי יחיה אותו. מקום 18– ג'ראלד וואלאס (שארלוט בובקאטס) מקום בעונה שעברה –6 (12-) במשפט אחד – לארי בראון בנה עליו כעוגן, ועד הפציעה המפחידה נראה טוב. אחרי הפציעה עדיין לא חזר ליכולת הגבוהה. מקום 17– גראנט היל (פיניקס סאנס) מקום בעונה שעברה –14 (3-) במשפט אחד – ממשיך לספק תרומה יציבה ומגוונת לפיניקס גם ממרומי גילו. מקום 16– וילסון צ'אנדלר (ניו יורק ניקס) מקום בעונה שעברה –לא דורג. במשפט אחד – התוצר השלישי של ד'אנתוני בדירוג הזה. ד'אנתוני לקח את צ'אנדלר והפך אותו משחקן רוטציה שולי לתואם שון מאריון מימי הסאנס העליזים. בהחלט מועמד ראוי לתואר השחקן המשתפר של השנה. מקום 15– טיישון פרינס (דטרויט פיסטונס) מקום בעונה שעברה –16 (1+) במשפט אחד – עוד תוצר דטרויט שציפו שיתקדם אבל יחסית נשאר במקום. מדי פעם מבליח למשחקים מצוינים, אבל בסה"כ לא התקדם לדרגת גו-טו-גאי מקום 14– רודי גיי (ממפיס גריזליס) מקום בעונה שעברה – 11 בקרב השוטינג גארדים במשפט אחד – נכנס טוב לתפקיד הסטאר השני לצד או.ג'יי מאיו, לאחר חילופי המאמנים – כשגם מייק קונלי התחיל להראות כמו שחקן – הפך להיות האופציה הראשונה של ממפיס. כשהקבוצה תהיה טובה יותר גם הוא יהיה טוב יותר. מקום 13– לואל דנג (שיקאגו בולס) מקום בעונה שעברה –19 (6+) במשפט אחד – המשיך לעשות הכל בשביל שיקאגו. עדיין לא יהיה כבר לעולם בקליבר של הגדולים באמת. מקום 12– ריצ'ארד ג'פרסון (מילווקי באקס) מקום בעונה שעברה – 8 (4-) במשפט אחד – השתלב טוב בקבוצה משופעת הקלעים במילווקי, אך לא הצליח להפוך למנהיג שלה. מקום 11– רון ארטסט (יוסטון רוקטס) מקום בעונה שעברה – 11 (0) במשפט אחד – ההגעה של רון רון ליוסטון הייתה מלווה בחשש קל מפני פיצוץ. לפחות מאז פגרת האולסטאר ופציעתו של מקגריידי זה נראה טוב.

carmelo

New member
אם אתה כבר מתייחס לתקופה האחרונה...

אז ארטסט נכנס לנעליו של טימאק וצריך להיות מדורג בSG.

rapgamer4ever

New member
וגם פה:

אוקיי, אחפש את הטופ 10 שלך, כרגיל: דוראנט, לברון, פירס, גריינג'ר, איגודאלה, וינס, ג'קסון (?..הרי הוא לא אחרי מקום 20), מלו, טורקוגלו, אני רואה שהכנסת את תורנטון והוא הרי לא פה אז הוא ב-10. ראשית, אני מציע להתחיל מאלו שהוצאת. אני לא בטוח שג'וש ומגטי אמורים להיות בחוץ- למרות פציעות השנה וחוסר הצלחה קבוצתית, הם עדיין שחקנים טובים מאוד. ווילסון צ'אנדלר הוא סתם, עוד אחד שזוכה משיטת דאנטוני. אני חושב שמקומות 11-15 שלך מאוד מאוד צמודים ויהיה לי קשה מאוד לדרג מי יותר ומי פחות כך שאני חייב לפרגן לך על זה. אני גם מסכים עם המיקום שלהם. לא ברור לי למה הכנסת את תורנטון לעשירייה, בדומה לגורדון ו-ווסטברוק אני חושב שאולי יהיה לו שם מקום בעתיד אבל בינתיים במשחק שלו יש יותר פגמים משחקנים אחרים שנשארו בחוץ, יש לו פחות קבלות וזה לא שיש איזו סטטיסטיקה אישית עדיפה או הצלחה קבוצתית שתשנה את המצב. כל אחד פה במקומות 11-15 עדיף על פניו לדעתי, והאמת שגם ג'ראלד וואלאס. כולם בחבורה הזאת (חווץ מג'פרסון) טובים או מצוינים הגנתית ואני לא בטוח שנתת לזה מספיק משקל. אבל כמו קודם- כיף לקרוא את הדירוג, מראה על הרבה הבנה.

איפה סלמונס?

כאן או בSG? בכל מקרה הוא צריך להיות באחת הרשימות. ג'פרסון, דאנג וגיי מדורגים גבוה מדי ביחס ליכולת השנה. שלושת איכזבו, שני האחרונים בגדול לדעתי. מגטי והווארד גם צריכים להיות בפנים. מגטי לא ישנה הרבה משנה שעברה, בעיקר סקורר, בעיקר מקו העונשין. וואלס צריך להיות גבוה יותר.

ikrmr

New member
לגבי 20 אני חושב שהכוונה "לא היו קונים"

בס"ד האם אני צודק?

bostonForever

New member
יש לי הרגשה שבסוף העונה ארטסט ידורג גבוה בהרב

ה יוסטון בדרך לגמר המערב.

תום116

New member
What?

איך הדעת למסקנה המרחיקת לכת הזאת? תקופה טובה, אחלה. אבל מפה ועד גמר המערב, על אחת כמה וכמה שאנחנו מדברים על יוסטון, כן? גם ניו אורלינס נכנסת לשוונג בדיוק בזמן מבחינתה, נמצאת בכושר מצויין והשילוב בין צ'נדלר לכריס מזכיר נשכחות מהעונה שעברה, יחד עם באטלר בכושר שיא. הם מועמדים חזקים גם כן. ומה עם סאן אנטוניו? יוטה שאני בהחלט חושב שהיא יכולה להגיע רחוק. גם לפורטלנד יש פוטנציאל להתפוצץ בפליאוף. בקיצור, המקום השני בגמר בהנחה שהצפוי ייקרה ואל איי תיהיה שם- פתוח לחלוטין.

פתוח רק לקבוצות שיסיימו 2,3,6,7

כי אף קבוצה לא תפיל את הלייקרס, לצערי, הם פשוט גדולים על המערב...

Orenseg

New member
המערב זה wild card

במקומות 2-7 הקבוצות כ"כ קרובות אחת לשניה במאזנים ובאיכות, כך שהכל תלוי במצ'אפים. רק לפני שנתיים ראינו שגם הסדרה בין מקומות 1-8 תלויה במצ'אפים (כ"כ נהניתי מהסדרה ההיא, מאבס-ווריורס). המאבס 09' לא רחוקים מאוד מהמקום השביעי, אבל לדעתי הם קבוצה הרבה פחות טובה מ7 הראשונות כך שהלייקרס יעברו אותם בקלות. כל שאר הסדרות צפויות להיות הרבה יותר צמודות ומותחות ולא ברור מי יהיו הפייבוריטיות לעבור (בטח כשיש עוד חודש לשחק בעונה הסדירה ואף סדרה עדיין לא נקבעה או קרובה להקבע).

Or Amit

New member
Power Forwards

יצאו מהדירוג משנה שעברה: ג'רמיין אוניל, יודוניס האסלם, כריס ווילקוקס, קניון מארטין, קרלוס בוזר, אנטוניו מקדייס, אל ת'ורנטון (עבר לSF), אל ג'פרסון ואמקה אוקפור (עברו ל-C) חדשים בדירוג: אמארה סטאודמייר (דורג עם הC), ג'ף גרין, דיוויד לי, זאק ראנדולף, טרוי מרפי, לואיס סקולה, פול מילסאפ, צ'ארלי וילנואבה, ראשארד לואיס (דורג עם הSF). מקום 20 – לואיס סקולה (יוסטון רוקטס) מקום בעונה שעברה –לא דורג במשפט אחד – המשיך להתקדם ותפס בעלות על עמדה מספר 4 אצל יוסטון. מקום 19 – למאר אודום (לוס אנג'לס לייקרס) מקום בעונה שעברה –11 (
במשפט אחד – פיל ג'קסון הוריד אותו לספסל, אבל אחרי הפציעה של ביינום התחיל לגזור קופונים. פרידה שלו מהלייקרס בקיץ נראית מתבקשת. מקום 18– למרקוס אלדריג' (פורטלנד טריילבלייזרס) מקום בעונה שעברה –12 (6-) במשפט אחד – נשאר באותו המקום בו נשאר שנה שעברה ולא הצליח לשדרג את עצמו למדרגת אולסטאר. מקום 17– זאק רנדולף (לוס אנג'לס קליפרס) מקום בעונה שעברה –לא דורג במשפט אחד – המשחק תחת ד'אנתוני הכיר לו את הקליעה משלוש, אבל כמו כל הקליפרס לא הצליח להשאר בריא. מקום 16– פול מילסאפ (יוטה ג'אז) מקום בעונה שעברה –לא דורג במשפט אחד – פתאום הרעיון שבוזר ישתחרר מהחוזה לא מפחיד כל כך את יוטה. הצליח להפוך לנשק קטלני מתחת לסלים. מקום 15– צ'ארלי וילנואבה (מילווקי באקס) מקום בעונה שעברה –לא דורג במשפט אחד – שחקן רב גוני מאד בהתקפה. היה על סף פיצוץ עם סקיילס על רקע הדבר הזה שצריך לעשות בצד השני של המגרש. מקום 14– ג'וש סמית' (אטלנטה הוקס) מקום בעונה שעברה –3 (11-) במשפט אחד – עוד שחקן שנפגע בגלל חילוקי דעות עם המאמן. החוזה החדש גרם לו לשכוח איך חוסמים וחוטפים כנראה. הדיווחים על סולחה בינו לבין וודסון נותנים מקום לאופטימיות. מקום 13– אל הארינגטון (ניו יורק ניקס) מקום בעונה שעברה –16 (3+) במשפט אחד – רב עם נלי בתחילת השנה ומצא את עצמו בסיטואציה שמתאימה לו אצל ד'אנתוני בניו יורק. מקום 12– טרוי מרפי (אינדיאנה פייסרס) מקום בעונה שעברה –לא דורג במשפט אחד – השתפר השנה בכל אספקט של המשחק ומילא טוב את תפקיד הכוכב השני ליד דני גריינג'ר. מקום 11– אנטואן ג'יימיסון (וושינגטון וויזארדס) מקום בעונה שעברה –9 (2-) במשפט אחד – המשיך לשים מספרים מרשימים, אבל לא הצליח להוריד מהפתטיות של הוויזארדס. קבוצה איתו ועם קארון באטלר צריכה להיות בפלייאוף במזרח.

rapgamer4ever

New member
ביקורת

פה אני חושב שאפשר לעשות הרבה שינויים. הטופ 10 שלך הם כנראה: גארנט, דאנקן, נוביצקי, אמארה, אני רואה שהכנסת את רשארד, בוש, ווסט, גאסול, אני רואה שהכנסת את גרין...ודיוויד לי. אוקיי, קיצר כמו תמיד לדעתי למרות פציעות או עונה חלשה אי אפשר להתעלם מבוזר שחייב להיות בעשירייה ומבראנד שחייב להיות לפחות ב-20. אני לא רואה שום סיבה להכניס את גרין לעשירייה- שוב, אני חושב שאתה מחבב יותר מדי את הצעירים ומעלה אותם מקומות בלי ממש סיבה. לדעתי יש מקום להעלות את ג'וש סמית' כמה מקומות כי בכל זאת- הוא אחלה שחקן הגנה, מהמרכיבים החשובים בהצלחה של אטלנטה לא חושב שלהרינגטון מגיע דירוג כזה גבוה, הוא צריך להיות על סף ה-20 אם לא בחוץ. לדעתי לקניון יש מקום לקראת סוף ה-20. אני חושב שצריך גם להוריד את טרוי מרפי כמה מקומות. יש לו אחלה מספרים השנה אבל היכולות שלו פחות טובות משל כמעט כל האחרים. ואולי גם להעלות את אודום קצת. בכל זאת הוא הכי מגוון פה ולמרות שיש עליו הרבה ביקורת באלאיי לדעתי זה חלק מהעניין שאוהדי הלייקרס מפונקים. אני סקרן לדעת מה יהיה סדר הטופ 10 שלך פה, לדעתי יהיו הפתעות.

למעלה