הבחירות מתקרבות

Harrington

Well-known member
מנהל
אני אצביע ליאיר גולן
השפוי היחידי במערכת
הדיקטטור היחיד בטח התכוונת :cool:. אבל אשריך על הכנות. לא רבים מוכנים להודות שהם מעוניינים בדיקטטורה על מלא ובמנהיג דיקטטור מוחלט (וחולני, אבל זה דיון אחר).

evglev1

Well-known member
מנהל
הדיקטטור היחיד בטח התכוונת :cool:. אבל אשריך על הכנות. לא רבים מוכנים להודות שהם מעוניינים בדיקטטורה על מלא ובמנהיג דיקטטור מוחלט (וחולני, אבל זה דיון אחר).
דווקא זאב שטרנהל ז"ל שהשמאל ראה בו סמל לליברליות אמר שצריך לכפות את דעתו בכוח על אלה שמתנגדים ולעלות עם טנקים על יריביו ואחר כך הוא טען שהוא לא מבין למה הפלסטינים לא עושים סלקציה ורוצחים גם בצד המערבי של הקו הירוק ולא רק בצד המזרחי.

אני מתלבט בין בנט לאייזקנוט ולליברמן (או לאיחוד בין שני האחרונים). ואתם?

DANIAVNI

Well-known member
אני מתלבט בין בנט לאייזקנוט ולליברמן (או לאיחוד בין שני האחרונים). ואתם?
אייזנקוט ויורם כהן - ימין שפוי .
אני מאמין שלא יתנו יד לפטור לחרדים .
עושה רושם של אדם יותר רציני וישר .
ליברמן יוצא ליכוד במובן השלילי
ובנט, לא מספיק חכם, אחרת איך סילמן עשתה לו תרגיל .

evglev1

Well-known member
מנהל
אייזנקוט ויורם כהן - ימין שפוי .
אני מאמין שלא יתנו יד לפטור לחרדים .
עושה רושם של אדם יותר רציני וישר .
ליברמן יוצא ליכוד במובן השלילי
ובנט, לא מספיק חכם, אחרת איך סילמן עשתה לו תרגיל .
גם בנט וגם ליברמן לא יודעים להתמודד עם המקיווליזם של ביבי. פילבר בנה את הפרופיל הפסיכולוגי של בוחרי בנט וליברמן והוא מדבר על דברים שהם סדין אדום בשבילם כמו ממשלה עם אחמד טיבי. בנט גם לא הבין שבליכוד אין גבול לשוחד פוליטי וכספי שהם מוכנים לשלם לעריקים. ביבי יודע איך עובד ההיגיון של כל ימני בישראל וגם כשליברמן ובנט היו איתו הוא חתך להם בבשר החי ושתה להם מנדטים. אכן בנט ושקד היו תמימים שחשבו שלביבי אכפת מהמדינה ויש אמצעים שהוא יבחל בהם או לחברי ליכוד יש גבול עד כמה הם מוכנים להעדיף את האינטרסים של המנהיג על האינטרסים של המפלגה והמדינה. וגם הוא לא העלה בדעתו ששיקלי וסילמן לא מוכנים להצביע בעד "ממשלת שמאל" אבל מוכנים להצביע נגד חוק האזרחות ונגד תקנות איו"ש. הוא לא הבין שביבי הפך את ממשלת הימין למותג ואחר כך לא אכפת איזה מדיניות היא מיישמת, וגרם לגוש שלו לשים ממשלת ימין לפני מדיניות ימין.

למעלה