הבחירות מתקרבות

דורי 1981

Well-known member
אני מתלבט בין בנט לאייזקנוט ולליברמן (או לאיחוד בין שני האחרונים). ואתם?

Harrington

Well-known member
מנהל
אלא אם כן תקום מפלגה איתה אזדהה בקרוב ל100% עד לבחירות, אצביע הפעם בעד בנימין נתניהו בהנחה שהוא יתמודד בראשות הליכוד. הסיבה לכך נעוצה בפוסטים שקראתי, בין השאר כאן בפורום, שהאשימו אותו ברצח ששת החטופים שנרצחו ע"י נבלות החמאס כשצה"ל התקרב למיקומם.

לאור הדרך בה התהוותה החלטתי לסיבוב הקרוב, אין לי (צורך ב)התלבטויות מיוחדות :cool:. הדבר משמח אותי שכן בד"כ אני מתלבט עד סמוך לבחירות עצמן, אבל הפעם כאמור, זולת אם יתרחש המתואר בהסתייגות למעלה, החלטתי התקבלה זה מכבר.

DANIAVNI

Well-known member
אלא אם כן תקום מפלגה איתה אזדהה בקרוב ל100% עד לבחירות, אצביע הפעם בעד בנימין נתניהו בהנחה שהוא יתמודד בראשות הליכוד. הסיבה לכך נעוצה בפוסטים שקראתי, בין השאר כאן בפורום, שהאשימו אותו ברצח ששת החטופים שנרצחו ע"י נבלות החמאס כשצה"ל התקרב למיקומם.

לאור הדרך בה התהוותה החלטתי לסיבוב הקרוב, אין לי (צורך ב)התלבטויות מיוחדות :cool:. הדבר משמח אותי שכן בד"כ אני מתלבט עד סמוך לבחירות עצמן, אבל הפעם כאמור, זולת אם יתרחש המתואר בהסתייגות למעלה, החלטתי התקבלה זה מכבר.
הצחקתני, אתה בכלל לא מתלבט ולא התלבטתי.
אל תתעאווז עלינו יא ביביסט.

כל הפוסטים שלך בחצי השנה האחרונה הם תעמולת בחירות מהלכת לנתניהו .

Harrington

Well-known member
מנהל
לא יודע מה שתי המילים האחרונות קשורות למשפט, אבל ניחא. אם אתה יודע טוב ממני מה אני מחליט, מתי אני מתלבט ומה אני מצביע, אין לי אלא לאחל לך הנאה מרובה בתוך מוחי.
ואם תכנה אותי כך, זה ישנה משהו מעובדות עולם האמת והמציאות? אתה באמת חולה עד כדי להאמין בשטות הזאת שאתה מנסה למכור?
כן, כך רל"ביסטים כמוך אוהבים לצווח. לא חדש. אישית הַצבעתי בבחירות לא מתבצעת על-פי המפתח הזה, צר לי לאכזבך. לא היה כך בעבר ולמעשה גם הפעם זה לא המצב :cool:. יעני אלמלא הסיבה שציינתי להחלטתי בבחירות 26', ספק רב אם הייתי מצביע לנתניהו. אבל מה לך ולאמת, לעובדות, למציאות. די לך בהמצאת צווחה רל"בית שמכניסה אותך ואת חבריך לאקסטזה. כל השאר לא מענין הרי :).

בכל זאת אציע גם הפעם, אם תחשוק נפשך להנפיק התייחסות עניינית לדברי למעלה, אני כאן לכל דיון ענייני.

עד אז (וסלח לי אם לא אחזיק את נשימתי או אתענין בתגובתך הרל"בית-אוטומטית הבאה), מיצינו.

evglev1

Well-known member
מנהל

הוא טען שהצביע לש"ס כך שהוא מתלבט בין המפלגות בגוש שלו. שהרי חוץ מגפני אף אחד בקואליציה לא העלה בדעתו ממשלה שלא בראשות נתניהו.

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה מאלה שיורקים להם בפרצוף וטוענים שזה גשם. תיהנה.
חחח, דווקא ממש לא :cool:. אני פשוט לא אוכל כ90% מהלוקשים שאתה וחבריך למחנה הרל"ב (אם בכנות ואז זה מתוך טיפשות, ואם במגמתיות שקרנית) מנסים למכור. זה כל הסיפור :).

evglev1

Well-known member
מנהל
חחח, דווקא ממש לא :cool:. אני פשוט לא אוכל כ90% מהלוקשים שאתה וחבריך למחנה הרל"ב (אם בכנות ואז זה מתוך טיפשות, ואם במגמתיות שקרנית) מנסים למכור. זה כל הסיפור :).
גם את הלוקשים של יצחק יוסף שגם מי שלא לומד אסור שיתגייס אתה לו קונה? גם את האימהות החרדיות שאומרות שמעדיפות שהבן שלהן יחזור מת מאשר שיחזור חילוני אתה לא קונה? גם הסרוגים והסרוגות שמספרים על חוסר סד"ק בצה"ל אתה לא קונה? אם אתה חרדי אתה חי בגן עדן, אבל אם את לא חרדי אתה אכן אומר גשם, אסון טבע על היריקות בפרצוף של החרדים גם כלפי ציבור הסרוגים. ואולי כמו שהיו איכרים וחיילים שהאמינו שלאצילים יש דם כחול, אתה מאמין שלחרדים יש דם כחול.

evglev1

Well-known member
מנהל
איזה יורקים
זורקים לו דולרים בפרצוף
לא פראייר.
רק אם הוא פנסיונר, כי אם הוא צריך לעשות מילואים אז שום דולרים לא שווים את זה שהתקשורת עם המשפחה נעשית רק דרך שיחות ווידיאו בנייד וצריך לרשום פתק איפה אתה גר, כי אתה כל מעט בבית שהיה טבעי שתשכח אפילו את הכתובת שלך.

evglev1

Well-known member
מנהל
האמת לאור שאנשי הכיפות הסרוגות שלדעתי הם ימנים למהדרין כמו יורם כהן ומתן כהנא הצטרפו דווקא לאייזנקוט מעורר בי קצת ספקות, אבל עדיין די נוטה לבנט.

חנן44

Well-known member
אתה מסכים שצה"ל רוצח תינוקות כתחביב ?
תענה ב"כן" או "לא" בבקשה

אל תתפתל סביב עצמך .
אז ליתר ביטחון בדקתי, יאיר גולן לא אמר חיילי צהל לא הורגים תינוקות כתחביב אלא אמר: "מדינה שפויה לא הורגת תינוקות כתחביב" ויש הבדל גדול בין האמירות האלה. אני תמיד משתדל לא להאשים את חיילי צהל אלא את מי ששולח אותם למעט מקרים חריגים שבו חייל מפר פקודות ביודעין.

למעלה