הבזאר של ניקול

גם אני הייתי אתמול אצל ניקול.

וכמה דברים לי, קודם כל, כבר בפעם הקודמת שהבזאר היה ברמת אביב היו תלונות על כך שהתא מדידה הינו משותף. אני מסכימה שלפעמים זה בעייתי, אבל ניקול כבר אז אמרה שזה המקום היחיד באזור שיכלה לארגן בו את הבזאר. להזכירכן, זו לא חנות קבועה שאפשר לשנות אותה במידה והמקום לא לטעמנו. לא כל מקום מוכן להשכיר את שרותיו בשבת, אני שמחה שבכלל יש עוד מקום שניקול מצאה שאפשר להשתמש בו לבזאר, וכך צריכות לשמוח גם בנות תל אביב. עדיף מקום שהתנאים בו לא מאה אחוז מאשר לא בכלל. לדעתי. כמובן שדעתן של אחרות יכולה להיות שונה. אני כנראה הגעתי מוכנה נפשית כבר מהפעם הקודמת ברמת אביב לכך שהתא יהיה משותף (כולל התשובות שנתנה ניקול כבר בפעם הקודמת) אולי בגלל זה לא התרגשתי מכך. אני לא אוהבת את השרשור הזה משני הכיוונים, גם מצד אלה שלקחו רחוק מדי את הביקורת (ענבר דווקא היתה מאה אחוז לדעתי) וגם את התקיפה חזרה. אנחנו לא צריכות להגיע למצבים כאלה בדברנו אחת עם השניה פה. בסופו של דבר כולנו באותה "קלחת". לגבי הקניות שלי, מלבד תחתונים שמאוד נוחים ונעימים לי(בבזאר הקודם קניתי אחד לנסות, הפעם קניתי 4), קניתי גם 3 חולצות.(אחת החלפתי מהבזאר הקודם בחדשה, כלומר יצאתי עם 4 חולצות) ועלה לי 400 ש"ח. ל-4 תחתונים טובים ו-3 חולצות, לא נראה לי יקר מדי,בכלל לא. בבזאר הקודם המחירים אכן היו קצת גבוהים יותר, אבל עדיין היו פחות ממחירי החנויות למידות הגדולות בתחילת העונה. ועוד מילה מהכרות אישית עם ניקול. נכון, בזאר הוא בסופו של דבר עסק כלכלי, אבל אני לא חושבת שזה הדבר הראשון שהניע אותה להקים אותו. כמו שכתבו פה, ניקול היא אחת מאיתנו . כבחורה שמנה אני יכולה להעיד שאלף פעם הצהרתי כי נשבר לי ואני הולכת לעשות משהו בקשר לזה. ניקול באמת עשתה, אני רק מדברת
סליחה שיצא לי ארוך כל כך.. מסיימת בבקשה שכולנו נכבד אחת את השניה.

בתור אחת שאוהבת מאוד את נאווה ../images/Emo23.gif

אני יכולה לספר לכם שהיא משקיעה המוווון על הבזאר הזה! זה אם לחפש את הבגדים זה אם להגיע יום שישי בבוקר מוקדם מוקדם בשביל לסדר את הכל ושיהיה מסודר ונחמד! כן לפעמים לא כולם מוצאים בגדים! מה לעשות לכל אחת יש את הטעם שלה.. גם אני יצאתי מבזארים בלי כלום אבל מה לעשות ככה זה! נכון נאווה מרוויחה על זה את הכסף שמגיע לה אבל לאף אחת אין את הזכות להתערב בזה! זכותה לקבוע את המחירים ואני בטוחה שהיא מנסה לעשות הכל בשביל שיהיה שווה לכל אחת! אז מי שלא מרוצה לא חייבת להגיע וחבל שאת הירידות האלה אתן אומרות כאן בכזה זילזול!! נאווה את יודעת שאני מתה על הבזארים שלך... הפעם לא הצלחתי להגיע אוהבת

אשרת 1972

New member
גם אני הייתי ו...

הייתי היום בבזאר קיבלתי יחס מצויין, אינני מוכרת לאף אחד ( אולי אחרי היום כן ) ולא מצאתי כל כך הרבה , אבל נהנתי מהאוירה מהיחס הנעים של נאוה וצוות המוכרות, מבעלה של נאוה שהוא מקסים , קניתי 4 תחתונים ב40 שקלים ( נס ) והמון תכשיטים אצל דליה מעצבת התכשיטים המדהימה , צחקתי נהנתי מן האוירה ומהיחס, גם אם חלק מן הבגדים לא היה לטעמי. לא כל אחד חייב לאהוב הכל ולמצוא בגדים בכל מקום ולראייה חזרתי כבר מספר פעמים בידיים ריקות מסיבוב חנויות, לכל אחת זכות לביקורת ואם הדברים נאמרים על מנת לסייע ולשפר לפעם הבאה יש בכל טעם , זכותו של אדם לא לבוא להיכן שאינו חפץ להגיע, אני מציעה לאנשים לא לצאת בהצהרות ולעיתים לבחון גם את עצמן, מנסיון אדם נעים וחביב מקבל יחס טוב בכל מקום וההיפך.

ונוּס

New member
גם אני חזרתי בידיים מלאות..

לא כל מה שרציתי היה אבל נכון גם בחנויות לא הכל טוב עלי.. ותודה אמיתית ליובל אשר על הקופה איש מדליק ומקסים... יד ימינה של נאוה... תודה תודה תודה...

dalfin

New member
דעתו הפרטית של אדם היא זכותו המלאה

אם יש כאלה שלא אוהבות - בסדר, אם יש כאלה שאוהבות - גם כן בסדר. החוכמה היא לדעת להגיד את הדברים ואיך להעביר את המסר. הפסיקו את התנגחות הזה, זה לא יאה ולא נאה לנשים נאורות שגם מוצאות את הזמן להפגש יחד לארוחות בוקר ונהנות מכך. כל אחד ישמור את דעתו לעצמו ויעשה מה שטוב לו. שיהיה לכולם שבוע טוב. ואני הולכת לראות עכשיו ארויזיון.

רשמים מהבזאר

אני הייתי בבזאר בפעם הראשונה, וחיפשתי ממש על כל הסטנדים משהו שממש מצא חן בעיני ולא מצאתי. לא מצאתי אפילו משהו שאני רוצה למדוד, כך שאני לא יכולה להגיב על סוגיית תא המדידה. יש משהו בטענות של חוסר היענות לצרכים של בעלות המידות הגדולות. נראה לי כאילו המוטו היה ונשאר - "אופנה צעירה ומגניבה לשמנות", והתוצאה היא מחסור חמור בבגדים איכותיים, לבישים, קלאסיים, שאפשר לשלב אותם במלתחה, ושמתאימים לגוף הגדול ועושים איתו חסד. וכל זאת מבלי להוציא מאות שקלים. בשביל זה יש את הרשתות הגדולות במחירי תחילת העונה. לא הרגשתי שהבזאר נתן אלטרנטיבה, למרות הכוונות הטובות וההשקעה. הבגדים שמצאתי בבזאר היו יקרים בלי פרופורציה לעובדה שמדובר בבזאר ובמכירה מרוכזת. אני מכירה הרבה מעצבות שעושות יחד מכירה בשבתות באירועים מיוחדים, והן מורידות מחירים בהתאם. מעבר לזה ולצערי הרב, עם כל ההערכה לרעיון של הבזאר, הבגדים שראיתי היו כל מה שבגדים למידות גדולות לא צריכים להיות. קשה לי להבין איך שנים אחרי פריצת הרשתות למידות גדולות, כולם עדיין שבויים בקונספט שפעם שמנות לבשו רק אוהלים בשחור, ועכשיו סוף סוף אפשר להטביע אותם בצבעים ובהדפסים. ברוב המקרים התוצאה המתקבלת נראה המונית, מקושקשת, ולא איכותית. אישה גדולה לא צריכה להסתיר את הגוף שלה, אבל היא צריכה להקפיד יותר על הגזרות והצבעים, ועל שילובים שלא מגדישים את הצדדים הפחות מחמיאים, או במילים אחרות להשתדל לא להיראות כמו סוכריה ענקית, ולא משנה כמה היא רוצה להתלבש צעיר ומגניב. אני מצטערת שאני פורקת את תסכוליי על הבזאר, אבל האובר יצירתיות הזאת לא נראית טוב ברוב המקרים. למה אי אפשר למצוא באף חנות למידות גדולות ג'ינס חלק, קלאסי, בלי שום קישוטים, ריצ'ר'צים, רקמות וכו'? ג'ינס קלאסי פשוט כמו שיש בחנויות רגילות? מכנסיים בצבעים חלקים ללא התחכמויות מיותרות? יש הבדל בין עידון לשמרנות, והאופנה למידות גדולות פסחה עליו לחלוטין. לגבי העזרה - לא פנו אלי ולא עזרו לי, אבל זה לאו דווקא לרעה. אני אוהבת שנותנים לי להסתובב לבד, ואני בטוחה שאם הייתי צריכה עזרה הייתי פונה למישהי/מישהו שם, שהיו עוזרים לי.

יש דרך ויש דרך

עוד משתתפת פאסיבית שזכתה לבקר בבאזרים המדוברים. כקוראת בפורום שבד"כ מתנהל למישרין ללא השתלחויות ריקניות, אני מתפלאה על ההשתלחויות בשרשורים האחרונים. אני רוצה לציין שיש דרך להביע דעה. להלן שתי דרכים: 1- הייתי בבזאר. היה גועל-נפש. לא מצאתי כלום. כל הדגמים מבוגרים מידי ולא מחמיאים. נורא יקר. אין חנייה וחטפתי דו'ח.חבל שיש רק תא הלבשה אחד, חשוך וקולקטיבי. לא רוצה לבוא יותר וגם לא אמליץ לאחרים. 2- הייתי בבזאר ולא מצאתי הפעם שום בגד לטעמי. הדגמים הנוכחיים לא הלמו אותי. המחירים לדעתי קצת יקרים ואולי אפשר להביא זאת לתשומת ליבה של ניקול שאולי בפעם הבאה תביא דגמים קצת יותר זולים. לצערי לא מצאתי חנייה באזור וחטפתי דו'ח. בפעם הבאה אהיה חכמה יותר ואשאל מראש היכן יש מקומות חנייה באזור. לגבי תא ההלבשה-כביישנית שלא אוהבת לחלוק תא אחד עם עוד בנות, אולי אפשר בפעם הבאה לחפש מקום עם מס' תאי מדידה? מקווה לראות שינויים בפעם הבאה. אז יש דרך ויש דרך. חפשו את ההבדלים!

m i s h m e s h

New member
יכול להיות שזה תלוי ביום?

אני באתי ביום שישי והיו לי המון ג'ינסים לבחור מהם וכשבאתי שוב בשבת כדי להחליף משהו, ראיתי שהמבחר מאוד הצטמטם. אולי המקדימות לקחו את כל הדברים הצעירים יותר? אני לא מצאתי חולצות לטעמי, אבל בהחלט מצאתי מכנסיים, הרבה יותר ממה שמצאתי בחנויות אחרות. אגב, מישהי יודעת אם ל"בנג'מינ'ס" יש חנות מפעל או משהו כזה?

ענבר 23

New member
.

מאחלץ לך בריאות. את יודעת מה? עזבי, הכי חשוב זה שלווה- שלווה נפשית.

למעלה