הבזאר של ניקול

ענבר 23

New member
הבזאר של ניקול

הפעם, זו הפעם הראשונה שלא קניתי כלום לצערי. החולצות היחידות שהיו במידתי היו בהירות מדיי לטעמי או מבוגרות. לא היתה חנייה אז נאלצתי ללכת כברת דרך ארוכה בכדי למצוא חנייה ולא לחטוף דו"ח. בסוף התייאשתי והחנתי באדום-לבן כי החנייה של המקום היתה מפוצצת. מאוד חבל שיש רק תא הלבשה אחד- קולקטיבי- חשוך וחנוק. אותי מאוד מביך להתלבש מול נשים שאיני מכירה, גם אם אני יחידה- זוהי דעתי... נאווה, אני אוהבת אותך ויודעת שהיית מאוד עמוסה ולחוצה היום. אל תעלבי ממה שכתבתי שכן זוהי ביקורת בונה.

עכשיו תורי

דוקא היום מצאתי לי הרבה דברים. התחדשתי לי ב - 2 חולצות, האחת טריקו מדהימה (אין לי מצלמה) והשניה יותר אלגנטית (נדמה לי שגלי מצולמת בה) ושני זוגות מכנסיים. לא הפריעה לי הצפיפות, ולא למדוד ליד נשים אחרות (ענבר כבר מזמן למדתי שכמו שאני לא מסתכלת על אחרות, האחרות לא מסתכלות עלי). אני מבסוטית. וסליחה ענבר, אם יש ביטוי שאני מתעבת זה 'ביקורת בונה'. זה ביטוי שנותן לך את הלגיטמציה לומר מה שאת רוצה, איך שאת רוצה ולפגוע באנשים אחרים, כשמצדך את רק רוצה שהאחר ישתפר, ולא אמרת לו את הדברים כדי שיפגע, את נותנת לו 'ביקורת בונה'. ענבר, אל תפגעי, זו רק דעתי וזו 'רק ביקורת בונה'. נכון מעליב?

ענבר 23

New member
שיבושם לך

לא, לא, לא, אני מבסוטית איתך ובשבילך שמצאת בגדים שאהבת. שיעורי החינוך וההוראה יתקיימו כסידרם בימי ראשון, 10-12. שתהיה לנו שבת שלום

גם אני הייתי,

אני הייתי שם,אני גרה לא רחוק וחנייה היתה ברחוב ליד (תושב ת"א לרוב יכול לחנות בכחול לבן).הלכרתי ברגל הליכה של חצי דקה, לא נורא. לגבי הבגדים,תארתי לעצמי מה פחות או יותר יהיה שם וידעתי שחלק לא לטעמי אבל באתי בשביל לראות,להנות,אולי גם לקנות וגם בשביל להמליץ לעוד חברות. תא ההלבשה,תראי,זה בזאר..לא חנות..אני סופר ביישנית בכאלו קטעים אבל כפי שרשמה תמי 4 המקורית,כל אחת היתה עם שלה ואף אחת לא התעניינה בשל זו שלידה. מעבר לכך,פגשתי את נאווה ואת דרים ששתיהן מתוקות. בסוף קניתי חולצה אחת שממש אהבתי בצבע ורוד ולבן (כמו זו שמצורפת) עם פרחים. לגבי ביקורת בונה,אין כזה דבר ביקורת בונה,יש ביקורת הורסת. זו דעתי,לא לקחת אותי באופן אישי.. תודה לנאווה על הקמת בזאר ולדרים על שיתוף פעולה (-: חיזקו ואימצו

החורזת**

New member
גם אני הייתי ויצאתי ברכוש גדול:

שלוש חולצות טריקו חלקות ליום יום בצבעים: ירוק, שחור ואדום, חולצת טוניקה מבד ג'ינס של אלונה מירון ומכנסיים אווריריים לקיץ. כשהאחיין שלי יגיע ,ננסה להעלות תמונות.

לצת

New member
גם אני הייתי שם..

אמנם לא מצאתי כלום לטעמי, אך אני רוצה להודות לנאווה על היוזמה המבורכת הזו. לא קל להרים פרוייקט כזה.. ולאור כמות האנשים שהיו שם אני מניחה שלא מעט אנשים מחפשים מידות גדולות. לגבי תא ההלבשה - לי אישית זה לא הפריע, כי באתי לחפש בגדים ולא עניין אותי מי שעוד היה איתי שם, אך מקווה שנאווה תיקח זאת לתשומת ליבה לפעם הבאה (מתוך הנחה שענבר אינה היחידה שזה הפריע לה). אני מאמינה שנאווה עושה את מיטב המאמצים לחפש עבורינו ביגוד ואולי אם נרשום מה היינו רוצות לראות בבזאר כזה נוכל לעזור לנאווה לחפש עבורינו את הדברים.. ושוב - תודה

דניאלה14

New member
וגם אני - ממש מרוצה../images/Emo91.gif

היה לי כל כך כיף, מצאתי לי דברים ממש ממש מדהימים, דברים צעירים ומחמיאים והרגשתי בתוכם כאחת הבחורות הצעירות מה שמזמן לא היתה לי אפשרות, דברים צבעוניים ואופנתיים ולכמה שעות (כן הייתי שעתיים וחצי) היה נדמה לי שאין לי בכלל בעיות במציאת בגדים ואני כאחד האדם המבחר היה גדול ורק הייתי צריכה להחליט מה לקחת ועל מה לוותר לא מפריע בכלל עניין המידות בתא המשותף, מה שדרך אגב לא תמיד בירידים קיים, וגם אם כן זה ממש לא בעייתי מבחינתי אני ממליצה למי שעוד לא היתה להגיע....אני נהנתי... דני

הגזמתן! אני חושבת שדווקא מי שבאה

מהמקום הזה.נאוה שגם היא שמנה כמונו צריכה לגלות רגישות יתר לבנות הבאות לרכוש אצלה בגדים בבאזר במחירים שלא תמיד הם של באזר ולדאוג שתהיה לכל אחת פרטיות. מי כמונו יודע ששמנות רגישות לחשיפת גופן ולא רוצות להתפשט ליד אנשים אחרים. בטח לא זרים מוחלטים.גם את בעית החום שאנחנו רגישות לה יותר אפשר לפתור על ידי מקומות ממוזגי היטב או כמה וינטלטורים. אני חושבת שלנאוה רצון ויוזמה טובה ומקוה שהיא לא הופכת לנו להיות כמו מתאים לי ועונות :)

שמנענע

New member
פעם אחרונה שלי בבזאר../images/Emo4.gif

גם אני לא קניתי כלום בבזאר. לצערי, הבזאר ממש לא אטרקטיבי מבחינת המחירים ואילו התנאים ממש מזוויעים. החום היה בלתי נסבל והתנאים של "תא המדידה המשותף" ממש נוראיים. אני לא מהביישניות אבל עבור המחירים הגבוהים של הבגדים, אין שום הצדקה לוותר על תנאים מינימליים. בנוסף-לא קיבלתי שום עזרה מאפחד. בקיצור תנאים של בזאר ומחירים של קניון. נראה לי שכל מי שנכנס לנישה של מידות גדולות מרשה לעצמו לאחר זמן קצר לזלזל בנו מתוך הנחה שבגלל ההיצע הקטן במידות הגדולות אנו נסכים לקנות בכל מחיר ובכל תנאי. אני התאכזבתי וזאת פעם אחרונה בהחלט בבזאר.

משהו אחד לא מסתדר לי וזה מופנה

לאותם מתלוננים על הזילזול בשמנים, מקימת הבזאר באה לקראת השמנים מתוך הבנה אישית,זו לא מוכרת שחיפה בחנות שמזלזלת במראה שלנו..היא בדיוק כמונו. כ"כ מאכזב אותי שאין פה פירגון למרות שלא מצאתם את מבוקשכם ולמרות החום שאגב היה כי זה מזג האוויר,הרי ביננו,גם בקניון בחנות ממוזגת אנחנו מזיעים. זה בזאר,זה התנאים..ולגבי המחירים,אני קניתי חולצה יקרה אבל אני חושבת שהיא מצדיקה את המחיר. רוב מה שראיתי היה יקר אבל אני חושבת שאיכותי יותר מאשר בבזארים אחרים.

DREAM111

New member
הבזאר של ניקול

אז בראש ובראשונה המון תודה לניקול לאיש הקופה הצמוד אליה כל בזאר ובזאר בנאמנות ושירות נפלאים ולעזרתה החדשה (לפחות הפעם בשבילי) שהיו שם בשביל כולנו. אז נכון אני הפעם לא יצאתי עם שלל בכלל אבל נהנתי. נהנתי מהצבעוניות שהיתה הפעם. נהנתי מהרצון של ניקול לעזור לכל אחת ואחת ולתת את השירות המקסימלי. נהנתי ללוות את חברותי המקסימות אורלי שלקחה והסיעה ונהייתה יפיפייה הלית ותמי החברה היחידה
. באמת היה כייף מכל הבחינות למרות שהפעם אני יצאתי בידיים ריקות.

jesi1

New member
סליחה על תוקפנותי!!!!!!

אבל הרי גם בחנויות בקניון או במקומות אחרים כשהתנאים סבירים ומעלה הרי יש לכן תלונות וטענות, אני מבקרת בבזארים קבוע, המקומות משתנים ממקום למקום, בהוד השרון המזגנים הקפיאו והיו 3 תאי מדידה, בגבעת השלושה היו 2 תאי מדידה, וכך הלאה, אני דוקא מעדיפה אזור מדידה גדול בו אפשר לנוע בחופשיות מאשר תא מדידה שאפילו בפרופיל לא מכיל אותי ועוד להחליף בו בגדים, לא אחת נכנסתי לחנות והשתוממתי מגודל התא (אסור לחנויות שמחזיקות בגדים במידות גדולות לא להתייחס לעניין הזה ברצינות!!!!!!) וחוץ מזה שלא אכפת לי מי נמצא באזור מדידה - כולנו שמנמנות ומעלה, זה לא שיש איזו רזה שם שאולי מורידה את הבטחון למישהי וחוץ מזה שנמאס מזה שאתן לא מפרגנות ולא מעריכות את מה שעושים עבורכן, שפתחו בפנכן עוד אפשרות למציאת בגדים (מה שלא אומר ששם תמיד אתן צריכות למצא כמו שלא תמיד מוצאים בחנות) ואני חושבת שאם מארגני היריד יחליטו להפסיק עם הרעיון הנהדר הזה- זה יהיה בגלל אנשים שכמותכן - והאמת אני כבר מתחילה להבין את כל הרשתות והחנויות שהחליטו לרדת מעניין המידות הגדולות, וביקורת- אף פעם לא בונה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

m i s h m e s h

New member
לא נכון, ביקורת בהחלט יכולה להיות ב

בונה. בנות, מותר גם להגיד שדברים שפחות אהבתן, אם מנסחים את זה בצורה סבירה ובלי "עליהום" כמו מה שהיה פה בחלק מההודעות. ולעניין, זה הבזאר השני שהייתי בו, אחרי הוד השרון. בהוד השרון היו ממש מעט מדי תאי מדידה, והפעם, למרות שבהחלט הייתי מעדיפה ששטח המדידה היה מחולק לתאים, היה הרבה יותר נוח שלא היה צריך לעמוד בתור בשביל למדוד. לגבי רכש: קניתי המון ג'ינסים ושני זוגות מכנסיים אלגנטים של אלונה מירון לאירועים. קניתי בהחלט הרבה, כי באתי אחרי כמה חודשיםש בהם לא קניתי כלום - כי לא מצאתי כלום! אני מידה 5, אבל כל מה שראיתי בחנויות השונות היה או מאוד מבוגר או מכנסיים שהתחילו ב170 וטיפסו גם עד 300 לזוג אחד. ודי, נמאס לי לחכות לסוף עונה כדי לרכוש בגדים שאני אוהבת. אז קניתי אצל ניקול, דברים לא הכי זולים, אבל מאוד אופנתיים וצעירים שאני לא אתפדח ללבוש ליד החברות שלי. ואם מישהי במידה שלי תגיע ולא יהיה לה מה ללבוש - זו אשמתי.

שמנענע

New member
הבזאר הוא עסק כלכלי ולא התנדבותי!

המארגנים נכנסו לעסקי הבזאר כי ראו בזה הזדמנות כלכלית ובטוח שלא עושים זאת על בסיס התנדבותי. הגישה התבוסתנית, המתגוננת, הכנועה והמסכנה "לא מעריכות את מה שעושים עבורכן, שפתחו בפנכן עוד אפשרות למציאת בגדים" היא זו שגורמת לבעלי העסקים בתחום לזלזל בנו. לא די שאנו משלמות ממיטב כספנו, אנו צריכות להשתחוות ולהודות להם על כך ולקבל בהכנעה כל תנאי??? תפקחו קצת את העיניים! אני בטוחה שלא הייתן שומעות משפט כזה מבחורה רזה. יש היום המון יצרני מידות גדולות בשוק, המון חנויות שניתן לקנות בהן גם מידות גדולות ואין שום סיבה שבעולם שבגללה אנו צריכות לההתפשר. והביקורת שלי, היא ביקורת לשם ביקורת ושכל אחד יקח אותה לאיזה כיוון שירצה

ההודעה של שמנענע

אין לה שום אחיזה במציאות. הייתי שם היום. קיבלתי עזרה מפה ועד הודעה חדשה. אין לי מושג איפה שמנענע קונה בגדים - אבל המחירים בבאזר הם בהחלט מתאימים לקטגוריה של זולים: חולצה מחויטת מכותנה ב-146 ש"ח זה סביר. זה לא זול - מציאה, אבל זה בהחלט לא מחיר גבוה. אין לי מושג מה גרם להתקפה הזו של הבזאר. זוהי יוזמה שיש רק לברך עליה. אפשר לבקש מהמארגנים לשים ונטילטור בחדר המדידה... לא ראיתי צל של זלזול - להיפך, היו נחמדים אלי מאוד... לא ברור העניין. עושים למארגני הבאזר עוול.

קראתי גם את הדיון שהתפתח עם דרים

אני לא שייכת לפורום, אף אחד לא מכיר אותי - אני לא צד בכל הענייין ובכל זאת - עזרו לי ,היו נחמדים אלי - זאת הפעם השניה שאני מבקרת בבאזר הזה וכך גם היה בפעם הקודמת.

איה א

New member
גם אני לא באתי הפעם

הייתי באיזה שלושה באזרים שנאווה עשתה והתאכזבתי קשות, כמובן שזו לא אשמתה של נאווה שהיצרנים לא מייצרים בגדים שיפים בעיני ובמידות גדולות, אבל המחירים היו גבוהים עבורי והעזרה ניתנה לבנות מוכרות כך שהחלטתי לא לבוא. מי שמצאה יופי, שתתחדש, זה תמיד כיף לקנות בגדים חדשים, ומי שלא, המחירים בחנויות כמעט זהים. ביום שישי הייתי עם אמא שלי בעונות (היא מידה 3 או 4) ומצאה דברים מאוד יפים.

DREAM111

New member
לכל בנות הפורום

אני מבקשת שכל נושא הירידה והערות הבנות על הבזאר תפסקנה. מצטערת לא מקובל עלי התקיפה הזו או יותר נכון דרך הכתיבה של ההדעות בתקיפה שכזו. יש דרך לכל הודעה והודעה ויש דרך להביע דעה ומאוד לא נראה לי דרך ההבעה בימים האחרונים. אין חובה כלפי אף אחת להגיע לבזאר, הבזאר זו זכות ולא חובה, בדיוק כמו שאף אחד לא מכריח אותכן להגיע לאחת מחנויות המידות הגדולות כך אף אחד לא מכריח לבזאר של ניקול. כן יש גם רווח לניקול ושותפיה אני בטוחה שאם היתה יוצאת בהפסדים לא היתה משקיעה כל כך הרבה מאמצים לעשות זאת ואינני נכנסת לפינה הזו כי כל מטרת הבזאר היא לתת מענה לכל מי שלא מרגישה או לא מוצאת את עצמה בחנויות למידות הגדולות. אני מאוד מבקשת שהנושא הזה יסתיים ואני עוד יותר מבקשת שאם כותבים הודעה שימו לב לניסוח שלה יש דרך להעביר ביקורת יש דרך לשתף בתחושות והרגשות מבלי לפגוע באנשים שמאחורי ההודעות.

ונוּס

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif..מאז שאני קונה אצל ניקול...

אני לבושה טוב יותר .בפחות כסף.. לא תמיד אני מוצאת מה שאני אוהבת לרוב כן.. כל אחד וטעמו הוא.. לגבי השמצה.. או ביקורת . בונה או לא.. אני ..אישית יודעת כמה היא מתרוצצת לחפש דברים איכותיים אני ..אישית יודעת כמה היא טוחנת להם במוח לשנות... ומכירה אחד .ששינה בזכותה!! מי שלא מתאים לה שלא תקנה. גם אם נכנסים לחנות לא תמיד מוצאים... אז תפסיקו על הבושליט . לא רוצות לפרגן.. לפחות תשתקו.. או ..תנסו להיות במקומה!!!!!!!!!!!!! זהו.. עכשו אני נוסעת.. לפנק את עצמי בכמה בגדים... אצל ניקול המדהימה!!

למעלה