תראי...
את ניראת טוב וללא ספק יש לך ביטחון שמאפשר לראות זאת על פי התמונות. בעניי קיימת בעיה בכמה דברים ,חלקם את יכולה לשפר בעצמך וחלקם אינם תלויים בך: 1.אני חושבת שהסטיילינג נחמד אך לא יותר מיזה הטוניקה/שימלה (אך שתקראי לזה) מטיבה איתך מאוד,אך לעומת זאת החולצה הלבנה עם השורט ג'ינס פחות ולפי דעתי עדיף היה להשתמש בחולצה בצבע שחור,אדום,ורוד פוקסיה(צבעים חזקים) שתיצור איזשהו ניגוד בין צבע העור שלך לבגד עצמו. 2.בעניי ההבעה בתמונה הזו,סותרת לחלוטין את מה שבעצם הפוזה והלבוש ניסו לספר-סקסיות,תשוקה,חושניות וכו'... לכן אני חושבת שאת צריכה לדעת להתאים את עצמך יותר לבגד,לסיפור שעומד מאחורי צורת הלבוש ולמעשה מה שאת רוצה לשדר. במידה ורצית דווקא לשדר רוך,תמימות ומעט ילדותיות ההבעת פנים כן מתאימה,אך הצורת לבוש פחות,כלומר החולצה היתה צריכה להיות סגורה אולי מעט פתוחה באזור החזה ותנועות הגוף גם כן צריכות להתאים לכך כלומר מעט ביישנות. 3.לגביי השפתון ,ההיתי מעדיפה דווקא עם החולצה הלבנה שאת לובשת לראות אותך עם שפתון מעט בוהק ואף נוטה לאדום. אך לא בצבע פסטל נידמה לי שהוא יטיב יותר איתך ועם התמונה. בכל אופן זאת רק דעתי,ואני מקווה שהסברתי את עצמי נכון ובדרך הטובה ביותר. באמת שאת מקסימה,והרבה בהצלחה שיהיה לך בתחום.