הבוק החדש שלי :) ל-H.H MODELS

קאריני17

New member
הבוק החדש שלי :) ל-H.H MODELS

אני אשמח לשמוע תגובות מקצועיות בבקשה..:) הקרדיטים: צלם: צחי ואזנה. איפור: לינדה. סטיילינג: ספיר.

kimi d

New member
אהבתי את התמונות !:]

במיוחד את התמונות עם הבגד האדום , ממש ממש מתאים לך אדום

קאריני17

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

קאריני17

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Tamar Lev

New member
לדעתי..

בכללי אני מאוד אוהבת את היופי שלך אבל יש לי קצת בעיה עם התמונות ואני אגיד לך מה בעיקר.. ברוב התמונות את נראת לי כועסת כזה ואין ממש הבעות.. לא הרגשתי שהעברת לי משהו הפנים נראות לי קפואות.. הסטיילינג ממש יפה אבל לדעתי אם נגיד בתמונות עם התחתון והגופיה היית מעבירה משהו בפנים של סקסיות זה היה יוצא הרבה יותר טוב.. יש תמונות שחיוך ממש היה מטיב איתם.. זאת ביקורת בונה ואני בטוחה שזה ישתפר כשתצברי יותר ביטחון :) בהצלחה!!

קאריני17

New member
תודה רבה :)

תראי בעיקרון כל צלם אומר מה לעשות ואם לחייך או לא אז לא אמרו לי.. אבל אפשר פעם הבא לנסות..ותודה תמרי אני אקח את הכל לשתומת ליבי :)

קאריני17

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

../images/Emo45.gifמסכימה..

דוגמנות,אבל יש גבול.. לדעתי יש לבוק התיימרות להיות פרובוקטיבי/סקסי/חושני יש יאמרו..אבל לטעמי יש אולי תמונה אחת שהצליחה.. ההבעות משעממות ורדומות, יש לך נתונים טובים..אבל התאכזבתי מן הבוק. בכל מקרה, למה כ"כ הרבה תמונות עם הכתפייה על הכתף? לא יותר זול/פרקטי כבר סטרפלס? לא אהבתי את הסטיילינג בכלל..

צורי זאת דעתי ואתה יכול לחשוב אחרת אבל לא

לשנות את דעתי!!

אבל זה לא סקסי.

היא לא משדרת סקסיות, אני רואה מישהי שסתם עומדת בלי חזייה וחולצה פתוחה. בלי להעליב כמובן. הפנים נראים כעוסות ולא משדרות נוחות וחושניות. לדעתי תמונה כזאת לא צריכה להופיע בבוק, כי זה משהו שאמור לייצג אותה, לא?

toota

New member
תמונות סקסיות זה טוב שיהיו בבוק, אבל כאן

אני מצטערת ומסכימה עם קודמותי אין פה סקסיות. זה שפתחת חולצה זה לא הופך אותך סקסית. שפת גופך והבעת פנייך לא טובה ורואים את זה בכל התמונות. מצטערת. ושוב נאלצת לומר תמונות לא טובות.

למעלה