טוזגיזען אנ ארביט?
מילא דרמקס מספיק חוכעם כדי להבין שעם הוא יתעסק איתי הוא יצא עם זפטה אז הוא שולח עלי את החתולה (במלעיל) שלו כי הוא יודע שאני לא אחטיף לה זץ , כי היא חתולה ומה היא כבר מבינה. אבל אתה שאנטי , איך אתה מסכים לבצע בשבילו כאלו גיחות התאבדות כמו איזה משיגנע קופט ? אתה הרי עלול להראות אחר כך כמעט כמוהו. בקיצר הדובער , לא הבנת את ההודעה שלי וזה לא כזה ברוך גדול. אני לא ממש כותב למענך אבל כדי לסבר את האוזן , אתה יכול לפנות למורה שלי לשעבר ליוגה , אחד דויד קרציון , והוא או סביר להניח , אחד ממאות תלמידיו יוכל להעביר לך שיעור ניסיון בו תשנן הייטב את כל המושגים שנזכרו , דרך כל החורים שעוד נותרו לך. אני לא ממש חיפשתי את הנ"ל , אבל בזמנו קרציון ושות' מילאו את האינטרנט מקיר לקיר ואני משוכנע שאם תחפש , תמצא להם זכר ולאו דווקא זכר לחורבן. המשך ההודעה מתייחס למסע שערכתי לפני שנים אל יובלי הגאנגס , שם גיליתי עשרות אשראמים בשמות יוגה שונים , נניח גמאכט יוגה , גשאפט יוגה , גיזונטהייט יוגה וכן הלאה. חלק מבתי הספר האלו , מסתבר שלימדו טכניקות שמקורן בכלל לא בהודו אלא ב"מסדר הותיק" של הבודהיזם הטיבטי , להלן "תרגול בחושך" , "תרגול בצליל" , "תרגול בשליטה בחלומות" (אני מעתיק מהפרוספקט) לזה (קרי הבודהיזם הטיבטי ) אין ממש קשר לדארמה למה , דרמה נמה , אבל נו , את זה אתה אמור לדעת בעצמך. ומעבר לזה , אני לא רואה ממש טעם להמשיך ולדון בשפות מתות, מעודי לא ראיתי קשר בינן לבין רוחניות או מדיטציה. דו פאשטייסט?