פשוט מאוד,אתה על ה' שואל וגם מסיק
על סמך ריבוי שאלותיך שאין לך עליהן תשובות-האמת ולכן כאשר המסקנות הן על סמך שאלות ועוד שאלות על שאלות שלך ושאין לך עליהן תשובות-אמת, אך כן מסקנות, בהכרח שיהיו הן מסקנות-כזב. ולכן, לו וקראת למאמריי ושכל טוב לך, אז גם אתה התפכחת והוארת כמוהם החכמים שממתינים להסכמתי להצעתם לפירסום כלל-עולמי שלי ושלה האמת המדהימה ממני האמת בה התשובות לכל אלה ועוד שכאלה שאלות שלך ושל הקולגות שלך ושל שאר חסרי-תשובות למיניהם השואלים ושואלים ושואלים ימבה שאלות על אלוהים על למה השואה החיים האדם וכו' ואם ושכל-טוב לך כמו להם החכמים שאותי לאמת והאמת שממני פי-מונים טוב ונכון ממך מבינים וגם יודעים, אז היית גם אתה חושב כמוהם החכמים עליהם אני מדבר בזה הקישור. ב'נת את זאת ברוך? מאת: ל נ צ חו 20/06/04 | 00:43 בארץ החכמים שיודעים אותי ממתינים לאישור ממני. אז תחול <<<<< עת ההוכחות. >>>>> בינתיים תסתפקי מזאת עת-השמועות. * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ * והנה כאן ציטוט מדבריך בהם שאלות על אלוהים אדם ועולם אתה שואל וישר מסיק.... כזב. שואל..... ומסיק כזב, שואל.... ושוב מסיק כזב, ושוב שואל ושוב השקר והכזב אתה מסיק: הנה
""כיצד אלוהים מאפשר לדברים כאלו נוראים לקרות ל"טובי בניו" ? "" ""ניתן אולי לא לשלול את קיומה של איזשהי תבונה\חכמה קוסמית- אבל עם כל הכבוד אני חושב שרעיון ההשגחה האלוהית פשט מזמן את הרגל והוא בטו אינו מתיישב עם רעיונות כמו הסתר פנים וחוסר התערבות של האל בעולם לאחר הבריאה- ובכלל מה עוזר לי מוסר שאני לא יכול להבין אותו ? מה עוזר לי מוסר המנותק מהעולם האנושי ? האם זה מוסרי מבחינת האל לתת ל"צדיקיו" להשחט ולסבול צורות אכזריות ו"לשבת בצד" ולא להתערב ? איזה מן שופט זה שלא מתערב ברגעים הכי קריטיים- אתם יכולים ללמוד זאת מדברי איוב- שאלוהים לא מעוניין בצידוק דין ובחנופה בכל מחיר- ולכן את חבריו הצבועים של איוב המנסים להצדיק את אלוהים בכל מחיר - אלוהים רוצה בסוף להרוג ואילו את איוב שתוקף אותו במילים חריפות כגון "ארץ ניתנה בידי רשע פני שופטיה יכסה- אם לא איפה, מיהו ?" אלוהים מקבל את ביקורתו בהבנה- ומי יודע אולי הוא גם מסכים עם חלק ממנה- אולי הוא רוצה שנבין כי זהו עולמינו ואנחנו צריכים לנהל אותו מבלי לערב אותו בכל דבר- ואנחנו צריכם לא לחטוא לא בגלל שמי שיחטא יענש על ידי האל- אלוהים לא מתעסק בכך- אלא בגלל שאנו מפותחים מספיק בשביל להבין שזה טוב יותר עבורינו כבני אדם וטוב עבור עולמינו האנושי היחיד ולא למען איזשהו חוק אלוהי, ועולם טרנסצנדנטי אלוהי שבו כל אחד מקבל כגמולו. לא המציאות הקשה היא שמי שחוטא לא נענש על ידי האל - יכול להיות שהוא יענש על ידי בני אדם בעולם הזה אם יתפס- אך גם יכול להיות שהוא יתחמק מכך ואף יוסיף ויחיה חיים מאושרים לאורך שנים רבות- לכן הסיבה לא לחטוא ולא לבצע זוועות כמו שהתבצעו היא מתוך תפיסה בוגרת של האדם ומקומו ביחס לחברת בני האדם והעולם האנושי. לכן הגיע הזמן להסיק את המסקנות מכך ולהתחיל לקחת קצת אחריות אישית אוטונומית בלעדית על חיינו כבני אדם מבלי לדחוף את אלוהים לכל אספקט שכן כל עוד לא נעשה כן אנחנו כמו ילדים קטנים שלא מסוגלים אחת ולתמיד להפרד מהוריהם ולעמוד על רגליהם בכוחות עצמם בלי תמיכתם התמידית- בואו נתבגר בואו נשתחרר בואו אחת ולתמיד נעשה אנו עצמינו- בני אדם במלוא מובן המילה- האלוהים של עצמינו ואנושיותינו ולא רק איזשהו צל חיוור ואפסי של "האל הגדול הנורא והכל יכול"
על סמך ריבוי שאלותיך שאין לך עליהן תשובות-האמת ולכן כאשר המסקנות הן על סמך שאלות ועוד שאלות על שאלות שלך ושאין לך עליהן תשובות-אמת, אך כן מסקנות, בהכרח שיהיו הן מסקנות-כזב. ולכן, לו וקראת למאמריי ושכל טוב לך, אז גם אתה התפכחת והוארת כמוהם החכמים שממתינים להסכמתי להצעתם לפירסום כלל-עולמי שלי ושלה האמת המדהימה ממני האמת בה התשובות לכל אלה ועוד שכאלה שאלות שלך ושל הקולגות שלך ושל שאר חסרי-תשובות למיניהם השואלים ושואלים ושואלים ימבה שאלות על אלוהים על למה השואה החיים האדם וכו' ואם ושכל-טוב לך כמו להם החכמים שאותי לאמת והאמת שממני פי-מונים טוב ונכון ממך מבינים וגם יודעים, אז היית גם אתה חושב כמוהם החכמים עליהם אני מדבר בזה הקישור. ב'נת את זאת ברוך? מאת: ל נ צ חו 20/06/04 | 00:43 בארץ החכמים שיודעים אותי ממתינים לאישור ממני. אז תחול <<<<< עת ההוכחות. >>>>> בינתיים תסתפקי מזאת עת-השמועות. * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ * והנה כאן ציטוט מדבריך בהם שאלות על אלוהים אדם ועולם אתה שואל וישר מסיק.... כזב. שואל..... ומסיק כזב, שואל.... ושוב מסיק כזב, ושוב שואל ושוב השקר והכזב אתה מסיק: הנה