על ערוץ האופנה,חתול, תכלית-החיים,..
(הקדמה) -אולי הגולשת הצעירה החמודה תלמד משהו מהתכתבות הקצרה אותה הורדתי לפה התכתבות שהיתה ביני ל"בוקונון" ובטח תרכוש דעת אמת וידע נכון באם והיא תלמד דרך מאמריי הרבים הדנים בנושא האלוהים, קדם נצח חיים-מוות ישועה תחייה וכו' והנה מעט מההתכתבות שהייתה ביני ל בוקונון
נכון! התכלית שלנו=חיינו,אך ללא בעל-בית,מי יוציאנו 3/10/1999 23:1 לנצח ----------------------- מנתיב האבולוציה בסוף? נשחק במזל ונאמין בגורל העיוור? הוא יכול להוביל אותנו מנתיב החיים לתופת כמו כלום , ומה איתנו? מי יושיענו כשנהיה בתהו ובהו בייסורים נצחיים ללא מוצא? מי: הגורל?, הרי הוא עיוור ללא רגש ולכן ללא רחמים. למי נפנה? או פשוט נח לאדם הכסיל להתעלם מהאמת הנוראה הזאת? לכן צודקים חכמים כשאומרים: * אין לנו על מי לסמוך אלא על אבינו שבשמיים! * ואני מבטיח לך חבר: יש אלהים! איתכם _____________ ל נ צ ח _______________ ----------------------- * איך אתה, כ"מוגבל" יכול להיות צודק יותר מהמגביל? 20/10/1999 21:22 לנצח ----------------------- תשובה לבוקונון,GD,עמישראל מ. ג. ,..ולאלה ולאחרים כמוהם החושבים עצמם כצדיקים גמורים או לא שביננו ושאינם ביננו. -------------------------- -איך אתה העיוור לדעת מה ילד-יום צודק יותר מהרואה לידתך ומותך? איך אתה שבקושי מתפרנס צודק יותר ממפרנס כל בשר? איך אתה יכול להיות בטוח בצדק מסקנותיך ומהם חלילה להידרס בתאונת דרכים מחרידה הממיתה אותך והצדק שלך? ולמה אתה שואל? למה כל הרע בעולם? האם חשבת פעם שזה בגלל אנשים "הצודקים כמוך"? ועל כל צעד ושעל חוטאים ומחללים את בוראם? ס'תכל ותקן מכוניתך מלמטה וכך עשה לצדקתך, כי רק משם תגיע למעוז חפצך ולהבנת הצדק של הכל. __________________ ל נ צ ח _________________ בוקר טוב בוקונון, < כל הדברים יהיו לפתע גלויים בעין-רוב … חידת-חיים תהיה מובנת תצוקת חיים קלה > כאלה באביב ימותו, ברכה היא או קללה > (רחל) כן בוקונון,אלה מלותיה של המשוררת הלאומית הדגולה שלנו רחל ושאותה בקרוב ידעו בעולם שהיתה גם משוררת וגם נביאה. ומדוע תשאל אני מזכיר אותה כאן בוקונון? זאת בכדי שתבין שאת שסיפרתי לכם, סיפרתי בכדי לעורר אתכם וכך ובכדי ליצור השמועות שהם צעדיי הראשונים(וזכות ראשונים לכם בפורומים) לקראת השלבים הבאים ומזה לשלבי ההוכחות החותכות. ולכן בוקונון, דברי נרשמו, וזה עובד, זה עובד חלק וכמו שצריך וזורם בקצב שלי ולשביעות רצוני, ולכן רואה אני לנכון כאן בהודעה-זו רק להזכיר לכם ועל קצה המזלג ממה שכתבתי בעניין ההתגלויות האלוהיות שעברתי בילדותי, ואני מצתת: << ב-י-ל-ד-ו-ת-י>> על החתול בהתגלות במדבר, ההתגלות של יום-הדין והגואל וגם את שעברתי בגיל העשרים עם "השיקסה" ומכשפות דוחות ומגעילות שלמענה המסכנה רקדו והשתוללו המטורפות כאחוזות עמוק בטרנס מטורף משלהם עם כלי הכישוף השונים שהיו להן כולל את שקיבלו בהשאלה ממאמיניהם למען ועד הצלחת מזימתם הטמאה, וכך רקדו כמה לילות עד לעיבוד החושים ממש של כמה רבבות "מחושמלות" שבמעגל הטרנס המקולל. וזה כאמור בוקונון היקר, זה רק על קצה המזלג ממה שכתבתי, ועוד לא העלתי בפורומים את סעודת הצדיקים שבלויתן, את ירושלים של זהב ... אבא-סיפור יסופר...וגם.. על החתולים החמודים. שבת שלום: * _____ * ל נ צ ח * _____ * מאת: . בוקונון תאריך: 2/08/2001 שעה: 16:45 בואנה ! אתה ממש נביא ! אני בדיוק רציתי לשאול אותך מה משדרים בערוץ האופנה , שוב הצצת בעיין של החתול שלך הא ! אבל תעזוב ת'בדיחות, תספר לנו קצת על מה הכומר ההוא אומר ? אולי נעבור לנצרות , זה בטח יותר משכנע, בכל מקרה האוכל שלהם יותר טעים. ישו היה אחלא גבר איך שהוא שם קצוץ על הרבנים ההם והלך על המיים דוקא בשבת ...