האתר האוסטרלי

כנענית 9

New member
האתר האוסטרלי

לחברי הפורום בוקר טוב ושבת שלום , אודה לכם על עזרתכם בבעיה קטנה - כיצד ניתן לצפות בריקודים שבאתר האוסטרלי? ישנם ריקודים שליד שמם מופיע 7 QT והם לא נפתחים

אנדי54

New member
לפי דיווח בפורום 'סברס'

האתר האוסטרלי אינו מציג יותר סרטונים של ריקודים, כנראה בשל לחץ מצד בעלי אינטרסים מסחריים.

גוגו11

New member
האתר האוסטרלי

מעניין, למה פרשת האתר האוסטרלי היא ענין מינורי מאות בפורום הזה. האם בגלל שקולים אינטרסנטיים של מישהו ממנהלי האתר?

יש דרישה מפורשת של מנהלי הפורום

לא לדון באתר של לס....שיקוליהם עימם. אבל אם כבר ציינתם, קיבלתי מלס מיילים שמדברים על כך שהייתה אליו פנייה בנוגע לזכויות יוצרים מנדמה לי מקינטוש... {לא יודע מי אחראי על השרת}... הוא מציין שלשאלתו, מי המתלונן ומה הסיבות בדיוק, הוא לא קיבל תשובות. הוא טוען שאפילו הסרט של "פלורוצ'יקה" נחסם לצפייה {הוא ציין סרט זה מפורשות כנראה מכיון שהפסקול שלו אינו ישראלי....}. התכתובת בנושא זה עדיין "רצה" וצפויות התפתחויות...

../images/Emo204.gif ../images/Emo45.gif מחזקת את המידע....

מוסיפה רק שנחסמה אפשרותהצפייה גם של ריקודים שלס קיבל את הסכמת היוצרים להצגתם... ואגב... באתרי ובפורומי רוקדים אחרים כבר מדובר בנושא....

../images/Emo204.gif במחשבה נוספת....

זה נראה יותר כמו חיסול היריב במהלך השתלטות מונופוליסטית על הענף...
ותקנו אותי אם אני טועה....

מיקi

New member
"אין חדש תחת השמש"

כמו תמיד האינטרס הצר של בעלי הכח / ממון גובר על האינטרס הציבורי !

ניר דן

New member
הדוא"ל הזה הגיע גם לידי

מאדם ששמו אורן וייצמן, וכנראה שנשלח בתפוצה רחבה ביותר. ללס פוזן יש אכן מספר חשודים אך לא כולם בהכרח מתחום ריקודי העם. לדבריו, יתכן שמדובר בגורמים בין לאומיים שעוסקים בשמירה על זכויות יוצרים (וזה מתייחס רק למוסיקה. לס טוען כי הוא קיבל אישור מכל אחד ממחברי הריקודים וממנהלי המחנות השונים, לצלם ולעלות קליפים לשרת שלו), או בגורמים פרו ערבים ופרו פלסטינים. במסר שהגיע לידי מופיעים גם כמה קישורים וכן הפניה לדף הקישורים לסרטי הוידאו, שם יש כעת סרטון שבו הוא משמיע את עמדתו.

as00

New member
אתר אוסטרלי

מעניין למה אין צעקה של המונית של הרוקדים לסגירה של האתר האוסטרלי

as00

New member
אתר ריקודי עם אוסטרלי

חבל מאד שגורמים מסחריים בריקודי עם גרמו לאתר הזה להסגר זהוא אתר שקירב בין יהדות הגולה לישראל כנראה שאבדנו את כל הערכים שלנו ורק כסף כסף........

danielia1

New member
האתר קיים הקישורים קיימים

אבל הסרטים והמוזיקה חסרים...

למעלה