האתר האוסטרלי

bנו באמת תהיו קצת רציניים,מי

צריך בכלל את האתר העלוב הזה של הדגמת ריקודים. בקושי רואים משהו קטן. ובכלל איך אפשר לסמוך על אתר שמראה הדגמות ריקודים בצורה פירטית. היה צפוי שהוא יעוף. לא חבל על הזמן שלכם . ברגע זה ,ברגע שסוף סוף נעלם האתר המטופש הזה שמדגים ריקודים בצורה חובבנית, הגיע הזמן שנשכח ממנו מיד ומהר ונביט קדימה. בשבילנו הרוקדים ,האתר האוסטרלי לריקודים מת , יהי זכרו ברוך (שפטרנו ממנו) יש לנו יופי של קלטות ודיסקים DVD. כדאי ורצוי לצפות בהם בהנאה בזמן הפנוי ולשמוע את ההדרכה וההסברים על הצעדים. מדובר כמובן בסחורה שירון מישר מוכר בחנות שלו דרך האינטרנט.

התאור מדוייק - המסקנה שגוייה

האתר האוסטרלי כלל אינו מתחרה בסחורה המשובחת של ירון. אין עוררין על ההבדלים באיכות. אם ברצונך ללמוד ריקוד - קנה מוצר משובח של ירון. אם ברצונך רק להיזכר בצעד "שברח" מהזיכרון, או 4 ספירות חסרות, או בכלל להחליט אם ברצונך ללמוד ריקוד X או שלא שווה כלל לקנות את כל ה DVD בגללו - באפשרותך להציץ הצצה חטופה באוסטרלי. בעיניי אובדן האתר האוסטרלי הינו הפסד משמעותי, גם משום שאין לרשותנו כאן, בניכר, מבחר הרקדות מגוון כמו בארץ. אין ביכולתנו ללכת להרקדת נוסטלגיה אם ברצוננו ללמוד ריקודים ישנים. עלינו להסתפק במה שמוגש לנו במשורה. רוב הריקודים הנלמדים הינם "הסחורה החדשה", מטבע הדברים. וזה מובן לי. לכן, בעיניי - התאור שלך מדוייק, אך המסקנה שגוייה. האתר האוסטרלי אינו תחליף לירון, ובהחלט יש להם זכות קיום אחד לצד השני, כמוצרים משלימים, ללא פגיעה זה בזה.

susy1

New member
עזרא צודק!!!

כל הריקודים שהופיעו באתר היו קליפים באיכות חובבנית,של מדריכים מהארץ שבאו "לניכר" על מנת להתפרסם.אי אפשר בשום פנים לקרוא לזה "לימוד" פשוט צילומים של הרקדות בהשתתפות יוצרי הריקודים. אך אל דאגה בקרוב נראה לי כי האתר "ייפתח מחדש"" כמובן תמורת תשלום ראוי,כפי שישנם בארץ אתרים של יוצר מפורסם (ישראל שיקר) שתמורת 10 שקלים לריקוד!!!! ילמד אתכם מהאתר שלו........ ועוד אתרים,המלמדים תמורת סכומי כסף לא מבוטלים. השאלה מי הטיפשים המשלמים תמורת לימוד שכזה???

../images/Emo204.gif סוזי... פה כבר נגעת...

בנקודה שונה.... כאן כבר לא מדובר בתשלום עבור זכויות יוצרים... אלא בתחרות חופשית מול מונופול... כאשר מונעים מנותן שירות אחד לתת את השירות על מנת לחזק גוף אחר שנותן את אותו השירות... מבצעים, למעשה, אקט של השתלטות מונופוליסטית על השירות ומונעים את התחרות החופשית בשוק.... במצב של שוק שמתקיים בו מונופול נפגעים, בעיקר, הצרכנים... אך מתקיימת, באופן עקיף, פגיעה גם בענף כולו....
והשאלה היא האם עלינו לתת לכך יד....

mosbar2

New member
מסכים לחלוטין

ניתוח נכון ומדויק, למרות שניתן היה גם ללמוד ריקודים קלים שהוצגו בצורה ברורה בסרטונים.

רק דן.כבר אמרתי.לשוק הכרמל אני לא

מתקרב לאחר שכמעט עשו לי שם לינץ על חולצה עלובה שהיה נדמה להם שגנבתי אותה מהם. אני בכל זאת חושב ,ששוק הכרמל הוא טוב לאנשים המסכנים שאין להם כסף לקנות סחורה טובה כמו הסחורה ברחוב סוקולוב ברמת השרון. והמבין יבין. חיים פעם אחת.

עזרא,לה אבל האתר האוסטרלי היה בחינם

ולדעתי היה באיכות סבירה ביותר, אמנם אולי ללמוד דרכו היה קשה, אבל ריקוד שכבר נחשפנו אליו היה עוזר לשפר את הידע בריקוד

שוש.יש לנו בריקודי עם 5000 ריקודים

מתוכם אנו רוקדים 1000 ריקודים. חלק מהם את רוקדת אותם בהרקדות שלך וחלק אחר רוקדים אחרים בהרקדות אחרות. זהו אוקינוס של ריקודים וכל הזמן בכל חודשים זורמים ריקודים חדשים. קשה להשטלט על המבול העצום של הריקודים החדשים והישנים. תיקון של צעד פה וצעד שם בריקוד המודגם באתר האוסטרלי הוא אפסי ולפעמים קשה לגלות את הטעות בהדגמה עלובה שנראית באתר האוסטרלי. אנחנו מבזבזים בחודש אלפי שקלים או אפילו לפעמים עשרות אלפי שקלים על כל מיני שטויות אבל על רכישת דיסק DVD נורמלי שמסביר לנו בצורה פשוטה וברורה את הריקוד, אנחנו מתקמצנים ולא קונים. קנס חניה אחד בסך של 500 שקל שקיבלתי שלשום שוה ערך ל-9 דיסקים שאני קונה. הכסף זורם והחיים זורמים. חיים פעם אחת. החיים זורמים ביחד עם הכסף, אנו קונים כל מה שאנו אוהבים ובאכות הכי טובה והכי ברורה וקלה לתיקון טעויות וללימוד ריקודים. לא כל דבר בחינם שוה שוה לבזבז עליו זמן ומאמצים. למשל,הרקדה חינמית בשבת בחום הלוהט שמכביד על הלב ובריצפה עלובה לא שוה תמיד בערכה להרקדה להרקדה נורמלית באולם ממוזג עם רצפט פרקט ששומרת על בריאות הגב שלנו מזעזועים. תמיד בן אדם צריך לשאוף לטוב ביותר ובאכות הטובה ביותר והנוחה ביותר. כל דבר זול או חינמי ,לפעמים עולה לנו ביוקר יותר בצורה עקיפה. תקני בגד זול ובאכות גרועה ,אז הבגד יראה כסמרטוט .תקני בגד באכות טובה תראי כמו נסיכה. תקני מכשיר זול יתקלקל מהר יותר. לא צריך לשמור את הכסף לקבר בכדי שהילדים או הנכדים יהנו ממנו. אכות טובה מוסיפה בריאות וחיים בריאים וארוכים יותר.

למעלה