הארי פוטר-הסדרה

noamjen

New member
עדיין, בתור מישהי שמעריצה טלוויזיה

אין שום דרך להעביר את הספר הזה לסדרת טלוויזיה בצורה טובה. אולי, אולי, אולי, אולי, אולי עם זה יהיה מה שנקרא "ספין אוף" כלומר לוקחים דמויות שלא באמת עסקו בהם הרבה בספר ואז עושים מהם תוכני, אבל גם אז קשה לי להאמין שזה באמת יעבוד.

../images/Emo31.gif../images/Emo108.gif

לפי דעתי יהרוס הכל, וגם לא היהי מתח בשיט אם אני ארצה שיעשו [ואם גדול], אז סיפורים שונים, לא מבוססים על הספרים.. נגיד מה קורה אחרי הספר השביעי או לפני הספר הראשון או באמצע, כל מיני דברים שלא היו כתובים בספורים

mushig

New member
תראו, אם לנרניה הייתה סדרה

אז למה שלא יהיה להארי?

Naama48

New member
לא חושבת שזה טוב..

אני לא מבינה מה הטעם לעשות סדרה. עזבו שהעלילה נלעכסת ומספיק ההיסטריה כבר בלתי נסבלת בעייני חלק מהאנשים, לפעמים להפוך את זה לסדרה הורס חלק מהקטע.. כל הקטע שזה קסם ודימיוני,וכל הקטע בספר. שכל אחד יכול לדמיין את זה איך שבא לו. זה העיקר לדעתי.. וחוץ מזה,יש כבר סרט!!!!!!! זה לא מספיק? למה שתצולם עוד סדרה,אם יש לזה כבר סרט.. מספיק שכל העלילה תהיה מוכרת לכולם,כל הקטע שמשהו יהיה מפתיע לפחות פעם אחת.. מצטערת אם יצאתי תוקפנית מידי.. אבל זה סתם יהיה מיותר אם ייצא דבר כזה

PakoLina

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif../images/Emo118.gif

[סמויה כאן :)] הרבה זמן כבר חשבתי על זה, איזה חביב זה יכול להיות. אבל אחרי הטראומה שלי מהסרט החמישי אני חושבת שזה יהיה ממש מגניב לעשות את הסדרה כתוכנית מצויירת, אולי אנימה. ככה אין את המגבלות של שחקנים שלא יודעים לשחק [אהמ,דניאל רדקליף, אהמ.], תפאורה, ועוד הרבה דברים

m i a o o

New member
הייתי רוצה שתהיה סדרת אנימה על ה"פ

ואז סופסוף יעשו את סיריוס ורמוס חתיכים, ולא כמו בסרט.

m i a o o

New member
עדיין לא ראיתי את הסרט החמישי

ואני גם לא מתכוונת לשלם עליו אפילו אגורה כדי לראות אותו. אני אראה אותו במחשב.

trigotrigo

New member
בסופו של דבר זה ייצא כמו מילדרד האבל,

בית ספר למכשפות, משהו כזה.. חרוש ומעצבן.. צריך לקחת דברים בעלילה שלא התייחסו אליהם, או לקחת תקופה שהיא לא פרק הזמן של הארי בהוגוורטס..

למעלה