המשך...
דרך פריווט 4-ערב. ורנון דרסלי מחנה את המכונית שלו בדרך פריווט 4 וסוגר את הדלת בעצבנות. הוא מביט לעבר החומה שליד ביתו ומגלה שעומדת שם חתולה שמביטה בו בעניין. ורנון: קישטה! החתול לא זז. ונרון פונה לעבר דלת הכניסה כשהוא מלמל: החתול הזה פה מהבוקר. ורנון טורק את הדלת וממהר להיכנס לסלון. ורנון קורא: פטוניה אני בבית. פטוניה דרסלי מופיע במטבח. פטוניה מניחה אצבע על שפתיה ולחושת: שששששש...דאדלוש רק עכשיו נרדם. ורנון ממהר להיכנס לסלון ומדליק את הטלוויזיה. פטוניה: ורנון,יקירי,מה קרה? ורנון: ששששש... על המסך מופיע כתב חדשות שאומר: נראה כי מופעי זיקוקי הדינור ברחבי המדינה עדיין ממשיכים,נראה כי מספר אנשים שכחו שחג המדורות יחול רק בעוד שבוע" הכתב מצחקק: בנוסף חובבי ציפורים דיווחו כי הינשופים התנהגו היום מוזר מאוד,ציפורים אלה נראות אך ורק בלילה,אבל נראה כי היום הן חרגו מהמנהג והינשופים התעופפו לכל הכיוונים מהבוקר. ורנון מכה בשולחן בכעס ואומר: מה עם האנשים בגלימות? האנשים שלובשים גלימות! הם מסתובבים ברחובות על ימין ועל שמאל,למה הוא לא מדבר עליהם? פטוניה: ורנון הכול בסדר? ונרון מביט בה במבט שקט ואז אומר בשקט: פטוניה האם שמעת מאחותך לאחרונה? פטוניה אומרת בכעס: לא,למה? ורנון: לא סתם משהו ששמעתי. פטוניה: מה שמעת? ורנון: הבן שלה,שלהם,הוא בן שנה או משהו נכון פטוניה: כן,למה? ונרון: איך אמרת שקוראים לו,האוורד? פטוניה בקול נגעל: הארי,שם מגעיל והומי,הארי פוטר. ורנון בולע את רוקו בקושי. פטוניה: אבל למה אתה שואל עליו? ורנון: לא הייתי בטוח ששמעתי את השם הארי ופוטר,אבל כשחושבים על זה בגלל שמעתי גרי קוטר,טות שלי. פטוניה בספק מסיום: ורנון,האוכל שלך מתקרר. השעון שמעל הטלוויזיה מראה את השעה 21:41,המסך מתעמעם והשעה משתנה ל23:06. האורות בבית כוביים,אבל החתולה שעל החומה עדיין נשארה במקומה. החתולה הביטה לעבר נקודה מסיומת ברחוב כשבדיוק נשמע רעש של ירייה,בין הצללים מופיע אלבוס דמבלדור. דמבלדור צועד במעלה הרחוב ובדרך מוציא מצית מכיסו ומכוון אותו ישר,כל האורות של הפנסים ברחוב נעלמים ונכנסים לתוך המצת. דמבלדור מביט בחתולה ואומר: איך לא ניחשתי,ערב טוב מינוורה. החתולה פתאום משנה והופכת למינוורה מקגונגל. מינוורה: "איך ידעת שזו אני?" דמבלדור בחיוך: גברתי הפרופסור,מעולם לא ראיתי חתולה שיושבת בקיפאון מוחלט כל כך. מינוורה: גם אתה היית קפוא לו בילית יום שלם בישיבה על חומה. דמבלדור בהרמת גבות: יום שלם? אין לך משהו יותר מעניין לעשות? למה את לא חוגגת? אני עברתי כבר באיזה מאה חגיגות בדרך לכאן. מינוורה נאנחת בכעס ואומרת: כולם חוגגים להם,ללא ספק. הם בכלל לא נזהרים,המוגלגים כבר הבחינו בינשופים ובזיקוקים,צריך להחליף עם דדאלוס דיגל מילה על זה. דמבלדור מתיישב לידה על החומה: אבל מינוורה,היום זה יום חג,כבר אחת עשרה שנים איש לא חגג שום דבר. מינוורה: המוגלגים לא טיפשים,הם מבחינים בדברים מוזרים,למרות שהם מפרשים אותם שלא כהלכה,אולי זה היה יום מדהים אילו היינו מתגלים בפניהם ביום שזה-שאין-לנקוב-בשמו נעלם סופים,האם זה נכון,אלבוס? דמבלדור: נראה שכן,קרמבו? דמבלדור מוציא קרמבו מכיסו ומציע למינוורה אחד. מינוורה: קר-מה? דמבלדור: ממתק של מוגלגים,משובח ביותר,למרות שצריך להוציא חוק נגד אנשים שאוכלים את הבסיס קודם. מינוורה קוטעת אותו: כמו שאמרתי,למרות שאתה-יודע-מי נעלם... דמבלדור קוטע אותה: אוי מינוורה,למה להשתמש במילים כה רבות כשפשוט אפשר להגיד וולדמורט,זה ממש מסבך כשאומרים את כל המילים האלה במקום להגיד את שמו האמיתי,לא שזה שמו האמיתי אבל עדיין זה עדיף. מינוורה: זה אולי נכון,אבל לא כולם כמוך דמבלדור,כולם יודעים שהוא פחד ממך. דמבלדור: מזל שאין פה אור,כי אני מסמיק כמו עגבניה,למרות שעגבניה לא מסמיקה,אבל זה מאין ביטוי. מינוורה: אבל מה שכולם אומרים,על איך שהוא הנעלם,מי שעצר אותו. דמבלדור: בכל שמועה יש טיפת אמת,בשמועה הזו יש מעיין. מינוורה: אז הפוטרים,ג'יימס ולילי הם... דמבלדור מהנהן בראשו לחיוב,הוא טופח לה על השכם ונותן לה מטפחת. מינוורה מקנחת את אפה: אחרי כל הקוסמים האלה שהוא הרג,תינוק בן שנה עצר אותו,אבל איך? דמבלדור: אפשר רק לנחש,אולי לעולם לא נדע. מינוורה: אז איפה הארי עכשיו? דמבלדור: האגריד יאסוף אותו,הוא אמור להגיע לפה עוד כמה זמן. מינוורה: לפה? אבל אלבוס,תחשוב בהגיון. דמבלדור: זה הגיוני יותר מכל דבר,הם הקרובים היחידים של הארי,עליו לחיות עמם. מינוורה: אבל הם נבזיים,ראיתי את הבן שלהם,הוא דוחה יותר ממנגוס פלצ'ר. דמבלדור לא עונה. מינוורה: אנשים יזכרו אותו לנצח,יכתבו עליו ספרים,אנשים יגדלו על שמו. דמבלדור: רק מחדד את הסיבה לקח שיש להרחיקו מכל זה,אני לא רוצה שכל זה יעלה לראשו. פתאום נשמע טרטור מנוע ומהצללים מופיע אופנוע מעופף שנוחת בכבדות לידם. רובאוס האגריד יורד מהאופנוע וכמעט נופל. דמבלדור: האגריד,סוף-סוף,מאיפה האופנוע? האגריד: זה סיריוס בלק הצעיר השאיל לי אותו,מסכן שכמותו. דמבלדור: לא היו בעיות בדרך,נכון? האגריד: לא,הארי פה ישן כמו תינוק,טוב בעצם הוא תינוק אז הוא פשוט ישן. האגריד מושיט את הארי התינוק לדמבלדור. מינוורה מביטה בהארי ומצביעה על מצחו,שם יש את הצלקת בצורת הברק. מינוורה: זה... דמבלדור: הצלקת היא סימן שיישאר לנצח. דמבלודר צועד לעבר הדלת של בית מספר 4 ומניח את הארי שעטוף בשמיכות על השטיח,הוא מניח מכתב בין הגלימות. האגריד פולט יללה ומינוורה משתיקה אותו. האגריד מייבב: אני מצטער פה,אבל זה פשוט עצוב,לילי וג'יימס מתים והארי פה הולך לחיות פה עם מוגלגים. דמבלדור חוזר לעמוד ליד האגריד ומינוורה ושולף בקבוק יין מכיסו. דמבלדור: לחיי הילד ששרד,לחיי הארי פוטר. המשך יבוא מחר...