הארי פוטר-הסדרה

גק שפרד

New member
זה לא מקצועי

אבל זה מעניין רצח.

אני מצטערת,

גם שאני נדחפת לכם באמצע, אבל בעיקר כי אני חושבת הרסת הכל. העניין הכי גדול במוות של ההורים פוטר, בתעלומה הכי גדולה של הספרים- איך הארי הוא הילד ששרד?- הוא המיסתורין שהוא קרה, עבר מפה לאוזן, כשאף אחד לא באמת יודע מה הגירסה המקורית חוץ משני אנשים: וולדרמורט והארי. בספר עצמו הארי לא זוכר את הלילה הזה, לבד לחלקים שהוא מול הסוהרסן ושוקע בפלשבאקים קצרים שמזעזעים אותו. התחלת ככה סדרה? מכרת על הרגע הראשון את הפואנטה. זה מוציא את הסוד מכל העלילה ומשאיר אותה כמו קליפה יבשה. זה חבל, וזה מיותר. הסיפור של אותו לילה יכול, ואפילו רצוי שיתגלה בהמשך, אבל בהדרגה, בעיקר בפלאשבקים. אל תכיל את הקהל בכפית.

גק שפרד

New member
יש בזה משהו..../images/Emo8.gif

למרות שאני חושב שמי שייצפה בסדרה לא יחכה כדי לגלות "מי זה הוולדמורט הזה", כי מן הסתם- הוא כבר יודע. אז אין טעם להסתיר את כל העובדות, כי אנחנו יודעים מה ייקרה.

זה יהיה מגניב מאוד!! ../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif

אבל...זה יהיה ממש מוזר אם לא כל השחקנים של הסרט ישחקו בזה. זה יהיה פשוט הכי מוזר שיש.

גק שפרד

New member
והמועמדים לשחק בסדרה הם!../images/Emo3.gif:

המועמדים לשחק את הארי פוטר הם:: א. דניאל רדקליף. ב. אסתי מ"אסתי המכוערת". ג. הטכנאי מחשבים שלי. המועמדים לשחק את הרמיוני גריינג'ר הם: א. אמה ווטסון. ב. אביגייל ברסלין (מיס סאנשיין הקטנה).. ג. אגם רודברג. המועמדים לשחק את רון וויזלי הם: א. רופרט גרינט. (כן!) ב. הילד הג'ינג'י הזה מהפרסומת של "כדורורונים, חטיף היסטרי". ג. שמעון פרנס. המועמדים לשחק את אלבוס דמבלדור הם: א. ריצ'ארד האריס. ב. אוסקר מ"האלופה". ג. שמעון פרנס. המועמדים לשחק את דולורס אמברידג' הם: א. אימלדה סטאונטון. (ההיא שמשחקת בסרט). ב. רבקה מיכאלי. ג. אגם רודברג. יאללה, תציעו עוד

trigotrigo

New member
../images/Emo6.gif

גילת אנקורי הפציצה בהופעה בנמל
מגיע לה רק בגלל השאפו

trigotrigo

New member
לקחה ספרים לכל המשפוחה ../images/Emo3.gif

נו מה, היית בא למתחם VIP היית רואה

88668866

New member
הארי פוטר-הסדרה השנייה

אחרי חשיבה נוספת,חשבתי שסדרה באורך מלא יכולה להיות מגניבה,אבל מה שיכול להיות עוד יותר מגניב זה סדרה על הארי פוטר אחרי כמה שנים (אחרי הספר השביעי). תחשבו על זה,הארי גדל והופך להילאי (והרבה אנשים מחשיבים את הארי לעין הזעם החדש בגלל האובססיה שלו לתפוס כל קוסם אפל). בואו נגיד שוולדמורט מת בסוף הספר השביעי,והרבה אנשים טובים מתים איתו (אבל רון,הרמיוני,ג'יני ונוויל שורדים),אבל נראה שהזמנים הטובים עוד לא הגיעו,בגלל שסנייפ הופך להיות הקוסם האפל החזק ביותר כעת והוא ממש אכזרי (כמו וולדמורט) והוא מקים ארגון אפל חדש שמכיל בתוכו קוסמים אפלים במיוחד ועוד יצורים אפלים (ובואו נגיד שסנייפ שולט על רוחות הרפאים בגלל משהו שקשור לפרגוד שמשרד הקסמים). אז בעצם הסדרה תעסוק בהארי המבוגר ועל הבעיות שלו (פסיכולוגיות ופיזיות) אחרי הקרב עם וולדמורט. הארי משנה במיוחד (הוא כבר לא חנון מטומטם שיודע רק לשתק אנשים) כעת הוא קוסם ממש חזק (אבל הוא משתמש בקסמים אפלים והוא לפעמים אפילו מענה קוסמים אפלים כדי להוציא מהם מידע). בקיצור הסדרה היא גם פסיכולוגית,גם בעלת חוש הומור ורקע אפל מאוד,הרבה אקשן והילוכים איטיים,סיפורי אהבה ובגידות,מוות,אפשר להגיד שזה יכול להפוך לסוג של "הסופרנוס" רק עם הארי. מה דעתכם על זה?

noamjen

New member
../images/Emo31.gif

הסרטים הם חביבים, לפעמים על גבול הנסבלים, כיוון שיש להם סימוך ישיר על הספרים וכולם לוקחים אותם כתוספת לספרים. סדרה סתם תהפוך את זה לעוד מכונה קפיטלסיטית ליצירת כסף ותהפוך את הספרים האלה למשהו זול וחסר ערך אומנותי.

גק שפרד

New member
הסדרה יכולה לעשות חוויה מתקנת

לסרטים ההוליוודים. לא יהיה לחץ מהמפיקים לקצץ תסריט וכו', וגם רולינג תוכל להיות יותר מעורבת- אולי אפילו תסריטאית ראשית. אם כבר, אז הקפיטליזם הוא בסרטים.

למעלה