האצבעות או המשפחה?
בן מאוד אוהב לשיר , אתמול הוא חזר עם שיר "חדש", אני לא זוכרת את כל המילים אבל שתי השורות הראשונות עליהן הוא חזר כל אחר הצהריים מאוד צרמו לי "אגודל הוא אבא ראש המישפחה אצבע היא האמא קוראת לארוחה..." פניתי היום אל מנהלת (ובעלת הגן) בנוכחות הגננת של בן והארתי את תשומת ליבן , לי זה מאוד צרם, אבל תשובתה עוד יותר , זו לא הטמעה , ככה השיר , כך כתוב בספרים (הוציאה עבורי ספר לילדים בנושא המשפחה), הגננת הוסיפה - אבל אבא הוא ראש המישפחה לא? ואמא מכינה את הארוחה לא? וככה מגדירים משפחה לא? לא! לא! לא!
אבל הייתי כל כך המומה שכל מה שיכולתי להגיד זה -לא (קטן ושקט),
הגננת הוסיפה שאם זה כל כך עקרוני עבורי היא מוכנה לוותר על השיר הזה בגן , אבל הרי הילדים לא לומדים מהשירים , אלא ממה שהם רואים בבית
והם עוד קטנים (גילאי שלוש +/-) וכשהם גדלים הם לומדים לעשות הבחנה
. אם לא הייתי כל כך המומה , הייתי בטח מאוד כועסת והייתי מודיעה לה שבן לא יגיע ביום מחר לגן - אבל... בן אוהב את הגן הזה ואוהב את הגננות ודודו עד היום שמח להכנס ולהגיד שלום בכל היזדמנות , ואולי בכלל אני מוציאה דברים מפרופורציה , וזה באמת "רק שיר"???
בן מאוד אוהב לשיר , אתמול הוא חזר עם שיר "חדש", אני לא זוכרת את כל המילים אבל שתי השורות הראשונות עליהן הוא חזר כל אחר הצהריים מאוד צרמו לי "אגודל הוא אבא ראש המישפחה אצבע היא האמא קוראת לארוחה..." פניתי היום אל מנהלת (ובעלת הגן) בנוכחות הגננת של בן והארתי את תשומת ליבן , לי זה מאוד צרם, אבל תשובתה עוד יותר , זו לא הטמעה , ככה השיר , כך כתוב בספרים (הוציאה עבורי ספר לילדים בנושא המשפחה), הגננת הוסיפה - אבל אבא הוא ראש המישפחה לא? ואמא מכינה את הארוחה לא? וככה מגדירים משפחה לא? לא! לא! לא!