האנאמי?!

coral chan

New member
../images/Emo210.gif איזה כיף לקרוא את התגובות~ D:

אני ממש שמחה שנהנתם, למרות שסאקורות לא ממש היו שם היה נחמד לארגן את זה ולראות את כולכם ^^

היה לי כיףףףףףףףףףףףף!!!!! 3>

כ"כ נהניתי ;; אני. כאילו. לא יודעת מה לומר XDD כי יש כ"כ מלא ולא בא לי לתמצת!!! =D אני מסכימה עם שני בהכל כזה. אמג. וכזה. היה שם מישהו שאמר שאני כוכבת הפורנו הבאה שלו. גאגמלגישחועגח =D" לא תודה. בעע XD" קיצר. כן. נהניתי 333>

D N ANGEL GRIL

New member
היה כלכךךךך כיףףףףףף;;;;;;;;;

שווה את החוסר שינהההההה~ שרון אני אוהבת אותך 33333333>~ קאסט גאנדאם נצחנו את העולם 3333333333>~ היה כלכך כיף איתכן;;;;;;; דיי אני עושה איתכן שוב קאסט מתישהו!!!~@%$% אחרי 24 שעות בלי שינה ועבידה על הקוספליי הזה עד 6 וחצי בבוקר שינה של שעתיים וחצי,עם משפטים אפים שלי ושל שרון,התפוצצויות רנדומליות של צחוק כמו "יצא עקום...XDDDDDDDDDDDDDD" ו"לא חורני,לא שורד" סיימנו את הקוספליי ויצאנו לירושליים,שם פגשנו את לירון ונסענו איתה. התנחלות קצרה בשירותיים של המסעדה שהתעצבנו עלינו ממש יצאנו לנצח את העולם. יום לפני אני ושרון החלטנו להחליף בדמויות וזה היה שווה אתזה כלכך... נקו...התגובה שלך הכי הרגה אותי " היי!! " "הייי!!..האעאא#%%%^ וט דה הל!!" זה היה מצחיק מדי XD ויו כלכך התנהגתי כמו טיאריה...כאילו לא הצלחתי להתנתק מהדמות לגמרי...אבל היה נחמד להיות סאטסונה..והפיאה אשכרה עלתה לי על הראש וגם נראתה בסדר X3 היה כיף להיות בקאסט גייס ולצעוק משפטים כמו "אוראטאצ'י גאנדאמווווו " ו"צ'וריסוווו" שאף אחד לא הבין כי אף אחד לא שמע את הסידי דרמה ;__; וקאסט אמאטסוקי המאממים 333333>~ ושאר הקוספליים שהיו שם...כולכם הייתם פאביולס~! וטב..נמאס לי לחפור אז אני אקצר... בגלל שלא היה לי איך לחזור הבייתה,ישנתי אצל סם כפרה עליך 33333333>~ וחופית כזו חמודה;;~ ועכשיו חזרתי והמייל שליייי ;;;; הפייסבוק שלי לא קרס מרוב נוטיפיקיישן סג... בקיצר... אחלה קאסט♥ אחלה קוספליים♥ אחלה יום♥

CoralP

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif../images/Emo152.gif../images/Emo20.gif../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif|

אני מקווה שזה מספיק בולט
! טוב אז הפייסבוק עושה לי את המוות. העליתי את רוב התמונות לכאן ~> http://picasaweb.google.com/CoralP16/mRKFNL#

CoralP

New member
והפטריהההה +../images/Emo187.gif

לא שכחתי אותה
! תפוזבל לא הכניס אותה להודעה :{
ובכן, היה לי ממש כיף! נהנתי לראות כל כך הרבה אנשים שאני אוהבת, ולצלם (ולצלם ולצלם ולצלם), ואז לצלם במצלמה של מיכלי ולהיהרס סופית כי מצלמות ריפלקס זה אלוהים. וכל הקוספלייז היו פשוט מקסימים!
והכל היה כל כך יפה, אפילו שהיה רק איזה עץ וחצי סאקורה שפרח :( (מה פתאום חם בירושלים? מה זה השטויות האלה. |מתביישת בעיר שלי| ) ו... זהו. אז כנסו לפיקאסה D:<

Apushu

New member
/R#EJTFNKDGN#!@%(!~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!

אמג את מדהימה!!!! התמונות כל כךךךךךךךךך יפותתתתתתת 333333>>>>>>>>>>>> צלמי אותי תמיד ;A;

CoralP

New member
XDD תודה!../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

אני ממש שמחה שכולכם (קאסט אמאטסוקי) אהבתם את התמונות;;;;;;#@%#!1 אוו ואני אשמח לצלם אותך! אני תמיד ממש אוהבת את הקוספלייז שלך! (רציתי לצלם אותך כשהיית אוז אבל לא רציתי להציק X: )

Apushu

New member
תציקי תמיד!!!! 3>>>>>>>>>

אני מתה שמישהו יחטוף אותי לצילומים תמיד. יש לי טראומה מהארוקון 2009 שלא עשינו פוטושוטס ;A; כל כך התחרטתי. אין לי תמונה טובה בכלל עם הקוספליי של מיקו ...בוהווו... ובכל מקרה, התמונות שלך מהממות!! *__*

CoralP

New member
בפעם הבאה שנעשה../images/Emo187.gif

מפגש פורום / מפגש צילומים תבואי ותביאי את המיקו!~

Apushu

New member
האנאמי!!

מבחינת הפרחים- אכזבה מטורפת O_O אומנם שנה שעברה הפריחה הייתה מדהימה הרבה יותר. אבל אני חושבת שעצם העובדה שהיו כל כך הרבה קוספליים טובים........שינתה את כל ההרגשה של הכנס O_O קודם כל, קוספליי ראשון עם מכונה, שאשכרה עשיתי לחלוטין לבד כי אמא הייתה בחו"ל ולא יכלה להגיד לי "לא עושים ככה!!!" ...ובגלל זה גם פרמתי מלא ותפרתי מלא שוב ;A; אוף. קיצר. אחרי שהוספתי קצת תאורה יפה, וכמובן שיניתי את העין מכחול לאדום !! (אנשים לא שמו לב שהעיינים שלי לא באותו הצבע >________< )

למעלה