האנאמי!

innocence

New member
כן, כי אני חוסכת.

ועכשיו מצאתי את חצאית חלומותי (סופר נדירה..) ואני ממש מתלבטת אם להציע עליה מחיר (כי אני צריכה גם שירות קניות מיפן שעולה לא מעט...).

Apushu

New member
מה? זהו? זה כבר לא סוד? ;;

נו טוב, אני הולכת להיות טוקידוקי 3>>> וגיא צויוקוסה 3>>> (שני הבחורים בתמונות D:: ) אני כבר לא יכולה לחכות לתמונות עם הסאקורה *__________________* זה יהיה כל כך מושלםםםםםםם *מתפנגרלת*

Serf SaN

New member
סם...כל הכבוד על הספוילר. XDD

אנשים יכלו לחשוב שסתם שמתי תמונה, בלי קשר לקוספליי שלנו להאנאמי. :p

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif אני גם ככה פה,

אני לא חושבת שאני אעשה קוספליי אני שוקלת עדיין איזה לעשות לפורים ולא נראה לי שאני אוציא משאבים על ההאנמי, אולי אאלתר איזה תלבושת מגניבה. נראה לי שנעשה דוכן ונסתפק בזה.

Grell

New member
באלי לעשות קוספליי למשהו אבל

לאדעת, סתפ קוספליי יהיה תקוע ואנלא מוצאתץ לי עכשיו משו שקשור ליפן. חוץ מזה שעד שאין תאריך אין לי מושג אם אני יכולה לבוא בכלל, לאחי יש בר מצווה בתקופה הזו X_X

Lightning9

New member
עוד לא החלטתי

תלוי מה התקציב [AKA אמא] ירשה לי... כי פורים יהיה יקרר אבל אם כן, בקאסט עם גיא ושני.. אין לי מושג איך קוראים לדמות הזאת בכלל, אין לי גם תמונה שלה. וול, ככה זה שפשוט גוררים אותך לקאסטים~

Grell

New member
הא גאד

יש אמאטסוקי ורציתי לעשות את קוצ'יה פעם, אבל אולי אני אעשה עם אן עוד אחת מהגרסאות של מאקרוס, עד שהבגדים שלהן יצאו להן מכל החורים :O

Serf SaN

New member
*מדמיין דברים יוצאים מהתחת של שריל*

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kienai Negai

New member
יום אחד זה יקרה...

כאילו, כבר שום דבר לא צפוי בהופעות שלה באנימה XDD

Grell

New member
XDDDDDDDDDDDDD

אני אומרת לכם, הסרט שיצא לא מזמן מדבר על איך שריל המליטה ביצים.

Ayelet chan

New member
אפשר עוד פרטים? O:

עכשיו שיש לי 2 קוספליי סאקורה ממש בא לי לבוא איתם ולהצטלם! למרות שירושלים זה רחוק (שעה+ נסיעה ממני) והתחבורה לשם זה סיוט...

למעלה