האנאמי!

Apushu

New member
האנאמי!

ועכשיו שעברנו את חנוכה. וכולם חושבים שאפשר לקחת נשימה ולנוח קצת לפני פורים....יש לנו האנאמי1@$@!$ אירוע שאי אפשר לפספס בגלל ההזדמנות החד פעמית והמדהימה לתצלומים עם =עץ סאקורה=!@$!!!! כן כן . האנאמי: האנה=פרח מי= לראות. אירוע יפני לצפייה בפרחי הסאקורה. בדר"כ היפנים מתאגדים בפארקים שלהם ועושים פיקניקים מתחת לעץ הדובדבן אז...מתכננים להגיע? מתכננים קוספליי? ממחזרים קוספליי? מתכננים סתם לבקר בירושליים? שפכו שפכו. התמונה זאת תמונה שצילמתי בפלאפון שנה שעברה 3>>>

CoralP

New member
אני מתכוונת להגיע D:../images/Emo187.gif

(טוב, זה בעיר שלי, זה די נוח
) אפשר לתכנן יום אחד שבו כולנו נגיע? D: (~מצרפת תמונה שאני צילמתי משם בשנה שעברה~)

Apushu

New member
וואו *__* קורל זה מדהים!

כן כן רצוי שנעשה מפגש שם. אבל בטוח גם יתכננו לנו יום אנימה כמו שנה שעברה. עם הרצאות, והמאקויה שיגיעו (שנה שעברה הם הבריזו בגלל הגשם!! איזה חוצפנים!!)

Mana Sama

New member
אעע אני רוצה *-*

אבל ירושלים נשמע כל כך תקוע.. >< נראה גם באיזה תאריך זה יצא בכלל

innocence

New member
אני שונאת את ירושלים...:\

ובלי קשר עם הפסיכו אני בספק אם יהיה לי זמן לזה. מה גם שבאפריל אני אראה סאקורה ביפן P:

innocence

New member
סתם, עיר כזו.. אפורה, ומבאסת.

אני תמיד מתבאסת כשנוסעים אליה. אני לא אשקר, ראיתי אותה בעיקר כתיירת בעיר העתיקה, אבל היא אפורה כזו וממש לא מזמינה...

innocence

New member
בגלל זה אני מתבאסת שכולם עוברים לירושלים.

אני כל כך נדחית ממנה שזה מבאס שמלא מהחברים שלי מתכננים ללמוד/לומדים בעיר שאין שום סיכוי בעולם שאני אעבור לגור בה אלא אם כן לא תהיה לי ברירה.

CoralP

New member
יש מקומות כאלה ויש אחרים../images/Emo187.gif

אם זה בתור תיירת אז ראית את החלק של העיר העתיקה שהוא באמת אפור ומבאס. אבל יש חלקים ממש ממש יפים, ואני אוהבת את ירושלים ולא כי זו העיר שלי ואני משוחדת או משהו, באמת שלא >:

innocence

New member
יכול להיות..

לי לא יצא לראות את זה. אולי גם יש לי אנטי בגלל הצביון המאוד דתי של העיר (לא משנה איך תסתכלו על זה - זו עיר דתית ומלאה בדתיים).

Serf SaN

New member
זה נכון.

אבל בו בזמן היא גם עיר שמלאה בתרבות. יש חלקים בעיר (נחלת השבעה למשל) שכלכך מזכירים את ת"א באווירה, שזה מדהים.

Serf SaN

New member
-המשך

וזה מדהים כי מתווסף לזה הפאן של ירושלים עצמה.. אני מת על העיר הזאת, באמת. X3

innocence

New member
אני גם לא מתה על תל אביב.

מבחינתי תל אביב היא מקום שנוסעים אליו כי יש שם שפע של דברים שאני רוצה/צריכה, אבל ממש לא הייתי רוצה לגור בה @_#

Serf SaN

New member
ניצלוש קטן ../images/Emo207.gif

פאקינג קניתי בדים עכשיו בנחלה ב250 שקל. XDDDDDDDDDDDDDDD זה לקוספליי פורים+האנאמי. ;( אז מה אם זה רק 12 בדים שונים. D: ואפילו לא קניתי את ~כל~ מה שהייתי צריך! סגסגסגסגסגסגסגסג *מת*

innocence

New member
תתחדש!

זו אחת הסיבות שאני לא אכין קוספליי חדש לפורים, פשוט אין לי כסף:(

Serf SaN

New member
כי את חוסכת!

לי יש חסכון שהיה אמור להיות לנסיעה ליפן, שלא התממשה בסוף. אז אני פשוט מבזבז אותו. למרות שהוא לא מתבזבז בכלל, כשחושבים על זה. אני פשוט לא מבזבז כזה הרבה כסף על קוספליי.. ואפילו שכר של 350 שקל בחודש מספיקים לי. O:

למעלה