האמת על דת האיסלם

niv1990

New member
נכנסתי, לא מצאתי הרבה

כפי שמאר קרל מרקס: "הדרישה לוותר על אשליות ביחס למצבו, היא הדרישה למצב שאינו זקוק לאשליות." יופי אז אני אויב ישראל ואתה ממשיך להאמין שמוחמד קם יום אחד ואמר 'אחח היהודים האלה, כמה הם טובים, בוא נקים דת כדי לעצבן אותם'. אני לא מגן על החמאס - אני די שונא ארגונים שמערבבים בין דת ומדינה (מלבד חוסר ההערכה שלי לדתות ולמדינות בנפרד). בנוסף לערבוב בין דת למדינה אני שונא (או בעצם לא שונא, שונא זו מילה די חזקה למשהו שקיומו הוא זמני ונובע מטיפשות) גזענות, חוסר הבנה של המצב (או הבנתו כך שיתאים לדעותיך), דמגוגיה ודיבור שטויות לא מבוססות. זו התשובה להמשך ההודעה שלך, אני מקווה שתבין אותה.

mesiiii4

New member
הסבר של ניב

הסבר ממש טוב אגב האחמד טיזי ( הטיזי היה בכוונה? ) כי בערבית יש לזה פירוש ...
ובקשר למה שאמרת, אני לא מבינה איך אתה מצפה מעם שלקחו לו את האדמה שלו והחיים שלו בזבל(אם אפשר לקרוא לזה חיים בכלל ) שהם יאהבו אותך ולא "ירצו לזרוק אותך לים" ? לזרוק לים..קצת הגזמת, אה? ואני מדברת על העם הפשוט הם רוצים לא לזרוק אותך לים, הם רוצים מדינה נורמלית ולחיות בשלום ..לא כמו שאמרת...הערבים לא רוצים שלום..אל תבלבל לי במוח. אנחנו ננחיה בשלום ברגע שישראל תחזור לגבולות 67. לעזאזל, אני לא מבינה את זה...איך אתה תוכל לאהוב מדינה\שלטון שלקחו לך את האדמה שלך ?!?! איך?תסביר לי??? רוב האנשים שם אין להם גרוש על התחת, למה?<? כי אולי אין מקומות עבודה , אין כסף , אין כלוםםםםםםםם. ולמה??כי יששראל לא מוכנה לצאת משם.. ולתת לאנשים אלה מדינה משלהם..שיתפתחו שיעשו מקומות עבודה..שיחיו חיים נורמלים..

S h a y D u

New member
תתחילי להפנים...

לעולם לא נחזור לגבולות 67 - זה לא יקרה בחיים. גם אם נחזור לשם מתישהו בגלל איזו החלטה פזיזה של "מנהיג" דפוק, נכבוש אותם ע"י הצבא שלנו שנית! אנחנו נפנה את הערבים גם משטחי יהודה ושומרון ונדאג לממן להם מקומות מגורים ראויים במקומות אחרים.

iRoNBaLLz

New member
אתה לא יודע להבדיל בין דת האיסלאם

לבין פנאטים שמאמינים בה.

סלוניק

New member
בין מה למה?

בין "האיסלאם האמיתי" ל"איסלאם המזוייף"? מספיק כבר עם המנטרות האלה של "איסלאם אמיתי" ו"יהדות אמיתית" כאילו יש דת נכונה (שהיא משום מה בד"כ הקונצנזוסיאלית). ההתעקשויות האלה הן בד"כ ביטוי של התנשאות מצד המרכז כלפי השוליים. כל אמונה דתית היא מיסודה פרשנות ותו לא. האמת של בין לאדן לא נכונה יותר מהאמת של וופא סולטאן כשם שהאמת של הרב מלכיאור לא צודקת יותר מהאמת של הרבובדיה או האמת של כהנא (או אפילו נטורי קרתא, יהודים אדוקים לכל דבר). בסופו של דבר מי שקובע מה צודק ומה אמיתי זה אתה, באופן סובייקטיבי לחלוטין.

Bassman

New member
קודם כל זה אסלאם.

דבר שני, מה אתה יכול ללמד על איסלאם? אתה מכיר את הדת? אתה יודע מה זה ג'האד? אתה יודע באיזה ספרים הם מאמינים? מה כתוב בספרים האלה? מה ההבדל בין סונים לשיעים וכל השאר? לא יפה לדבר ככה בתחילת אלשהר אלקוראן (חודש הרמדאן)
שווה ללמוד קצת

S h a y D u

New member
לא אמור לעניין אותנו כלל וכלל

מה זה האסלאם! כל מה שאנו רואים שקורה בפועל, הוא שבעקבותיו קיימת סכנה לעמינו וכן לשהייתנו בשטחי ארצנו - ולכן עלינו לפעול בהתאם. ויתור על שטחים, לא יביא לשלום! ולא יביא לשום פתרון לסכסוך בינינו לבין הפלסטינים - ככל שמביאים להם, הם רוצים עוד ועוד!!! והם מנסים להשיג זאת ע"י טירור.

Bassman

New member
אז למה להשרות את זה על דת האסלאם?

דבר על ה אנשים. דבר על התרבות. להכניס את הדת לבפנים זה אידיוטי.

למעלה