מאיפה לקחת את ההגדרה לג'יהאד? ו"בדת שלהם" לא רשום שמוחמד תמיד היה רצה לראות עריפת ראשיהם של היהודים!!!!!!! בלאט, מאיפה אתה מביא את זה??????זה פשוט כזה אדיוטי..חח.. לך תקרא בעצמך את הקוראן..אתה, לך תקנה אחד ..זה דבר מאוד פשוט.
כמו שליהודים יש מצוות, לערבים יש ג'יהאד, ישנם משהו כמו 40 ומשהו דרכים, מהתפללות, למידה בקוראן, תרומה וכל מיני דברים. אחד הדרכים הקיצוניות לג'יהאד זה התאבדות על עובדי אלילים, לא שעל עובדי אלילים צריך להתאבד לדעתי, אבל זה ללא ספק מפריך את הצידוק הדתי להתאבדות על יהודים.
פשוט לא מאמינה כי זה לא כתוב שם. תגיד לי איפה זה כתוב. אתה פתחת פעם בחיים שלך קוראן?את הספר עצמו. אני לא מדברת על אתרים ולא על נעליים. ק=ו=ר=א=ן. קראת אותו פעם? אני מכירה אחת רוסיה שהתאסלמה, ויש לה קוראן ברוסית ובעברית ובהחלט לא כתוב שם על שום כפיית דת. אתה יכול לשאול גם אנשי דת ,פרשנים, מה הוא גיהאד. זה שבן לאדן מפרש את הג'יהאד בצורה אחרת, זה לא אומר שככה הדת אומרת. פשוט הוא מפרש את הג'יהאד בצורה לא נכונה ו=ח=ב=ל.
שבן לאדן מתפוצץ תאמין לי , שבוש חוגג על זה. כי אם בוש היה רוצה למצוא אותו, הוא היה מוצא אותו...מעניין באמת למה הוא לא עושה את זה, אה? בוש יכול להשיג מה שהוא רוצה!! הכל ! רק חבל שהוא לא מזיז את התחת שלו ומתחיל לחפש אחרי בן לאדן !
לדעת על גי'האד וכל זה..(ולא מה שהבאת מהקוראן לפי מה שאמרת ) אתה יכול להכנס לאתרים איסלמיים..זה באנגלית..תקרא.. אגב אם אמרת שהבאת את זה מהקוראן..תגיד לי רק איפה..ונבדוק.