האמת על דת האיסלם

niv1990

New member
לא הבנתי מה הטיעון שלך

את מה שני יודע שמעתי מהמורה של לערבית, שהוא קרא פרקים בקוראן ומכיר לא רע את החומר. לא אמרתי שכתוב שם על כפיית דת, אני גם אמין שלבוש לא ממש אכפת מבן לאדן כמו שאכפת לו להבחר שוב. גם את המצוות שלנו לא כתובות ברשימה אחת ארוכה, הרבה מזה זה הסונה. אז בקיצור - מה את רוצה מהחיים שלי? את מחזקת את מה שאני אומר או מתנגדת לו או סתם מציינת עובדות?

mesiiii4

New member
מהחיים שלך אני לא רוצה כלום

אני רוצה להגיד לך שמה שלמדת על גי'האד זה לא נכון ולא יודעת מאיזה קוראן הוצאת את זה

the new L

New member
למה להגיד סתם?

ערכתי חיפוש בקוראן לפני שאמרתי את זה. תוכלי להביא ציטוט מהקוראן בו המילה מופיעה?

הינה אני בא לסדר לכם :

כתוב בחדיפ' (חדיפ' ספר הקודש לאיסלאם) שם מסופר איך הנביא (כביכול "נביא" בשבילנו הוא כלב) היה מבקש את עריפת ראשיהם של כל מי שאינו מאמין מוסלמי , יתרה מכך, במקרה של היהודים היה מבקש לקרוא לו במיוחד בגלל שתמיד היה רוצה לראות את עריפת הראש היהודי (למשל לגבי הנוצרים הוא לא ביקש שיקראו לו ) אין כאן עניין של להאמין או להאמין, זו האמת וזו מצווה אצלהם לעשות ג'יהאד (כיבוש מוסלמי) על העולם .

the new L

New member
זה לא חלק מהקוראן

דיברתי על הקוראן, והיא טענה שהמילה גי'האד מופיעה בקוראן. אני מחכה שהיא תביא את הציטוט או שתודה שאמרה דברים לא מבוססים.

איפה הזכרתי קוראן ?!?!

אמרתי חדיפ' זה מהחדיפ' תילמד לקרוא, ואני לא חייב לך הוכחות - זו האמת. תפסיק להיות נודניק ומעיק .

the new L

New member
אבל לא כתבת

את ההודעה שלך בשום מקום. שרשרת אותה לדיון ביני לבין הבחורה שטענה טענה מסויימת. אני טענתי שטענתה לא נכונה ואז אתה הגבת. ייתכן שטעית בשרשור.

mesiiii4

New member
שאני יבין

על סמך מה אמרת שאין את זה?? אתה יודע ערבית?חח

Bassman

New member
אתה ודת לא הולכים ביחד אה?

מילא לחשוב שאתה מבין דת שלמה ממצגת אבל לתת הגדרה לג'האד? זה אולי הדיון הכי גדול באקדמיה עכשיו בקשר למזרחנות. מזל שבאת והסברת את זה לכולנו.

למעלה