האמת על בנסקו...
בתור אחת שהייתה במספיק אתרי גלישה, הגעתי למסקנה שלגלוש בבנסקו זה כמו בחרמון.
התורים ארוכים רצח, האתר צפוף (מה שלא מונע מהערייה לבנות עוד ועוד מלונות).
קשה מאוד לגלוש במסלולים עקב ריבויי גולשים.
אני גולשת סנובורד בדר"כ, הפעם למדתי סקי... ואם הייתי עם סנובורד הייתי רוצה לירות בעצמי עקב כמות הגלישה המישורית.
בנוסף חלק מהמסלולים הכחולים לא באמת כחולים אלה יותר אדומים עם מוגלים... (אני מדברת על המסלולים שיורדים מהפסגה).
והשלג... טוב, זה כנראה עיניין של מזל... היה על הפנים! סלשי ומגעיל. הטמפרטורה הייתה גבוהה מאוד. רק ביום הלפני האחרון ירד בלילה שלג שקצת שיפר את המצב... כמובן שבגלל הטמפרטורה הגבוהה נעלם השלג הטרי כלא היה...
ההדרכה בקבוצה גם כן לא משהו כפי שכבר קראתם... אחרי יומיים ויתרנו על ההדרכה וגלשנו (התאמנו) לבד.
אין סיכוי שאחזור לאתר הזה. ולא ממליצה לאף אחד להגיע לשם.
אציין שבן זוגי היה פעם ראשונה בכלל בסקי איתי... ולא היה לו תלונות, הוא מאוד נהנה.
אז כנראה זה נכון מה שאומרים... "בורות היא ברכה"...
שנה הבאה חוזרים לאלפים...
בתור אחת שהייתה במספיק אתרי גלישה, הגעתי למסקנה שלגלוש בבנסקו זה כמו בחרמון.
התורים ארוכים רצח, האתר צפוף (מה שלא מונע מהערייה לבנות עוד ועוד מלונות).
קשה מאוד לגלוש במסלולים עקב ריבויי גולשים.
אני גולשת סנובורד בדר"כ, הפעם למדתי סקי... ואם הייתי עם סנובורד הייתי רוצה לירות בעצמי עקב כמות הגלישה המישורית.
בנוסף חלק מהמסלולים הכחולים לא באמת כחולים אלה יותר אדומים עם מוגלים... (אני מדברת על המסלולים שיורדים מהפסגה).
והשלג... טוב, זה כנראה עיניין של מזל... היה על הפנים! סלשי ומגעיל. הטמפרטורה הייתה גבוהה מאוד. רק ביום הלפני האחרון ירד בלילה שלג שקצת שיפר את המצב... כמובן שבגלל הטמפרטורה הגבוהה נעלם השלג הטרי כלא היה...
ההדרכה בקבוצה גם כן לא משהו כפי שכבר קראתם... אחרי יומיים ויתרנו על ההדרכה וגלשנו (התאמנו) לבד.
אין סיכוי שאחזור לאתר הזה. ולא ממליצה לאף אחד להגיע לשם.
אציין שבן זוגי היה פעם ראשונה בכלל בסקי איתי... ולא היה לו תלונות, הוא מאוד נהנה.
אז כנראה זה נכון מה שאומרים... "בורות היא ברכה"...
שנה הבאה חוזרים לאלפים...