האמת על בנסקו...

rachelc26

New member
האמת על בנסקו...

בתור אחת שהייתה במספיק אתרי גלישה, הגעתי למסקנה שלגלוש בבנסקו זה כמו בחרמון.
התורים ארוכים רצח, האתר צפוף (מה שלא מונע מהערייה לבנות עוד ועוד מלונות).
קשה מאוד לגלוש במסלולים עקב ריבויי גולשים.
אני גולשת סנובורד בדר"כ, הפעם למדתי סקי... ואם הייתי עם סנובורד הייתי רוצה לירות בעצמי עקב כמות הגלישה המישורית.
בנוסף חלק מהמסלולים הכחולים לא באמת כחולים אלה יותר אדומים עם מוגלים... (אני מדברת על המסלולים שיורדים מהפסגה).
והשלג... טוב, זה כנראה עיניין של מזל... היה על הפנים! סלשי ומגעיל. הטמפרטורה הייתה גבוהה מאוד. רק ביום הלפני האחרון ירד בלילה שלג שקצת שיפר את המצב... כמובן שבגלל הטמפרטורה הגבוהה נעלם השלג הטרי כלא היה...
ההדרכה בקבוצה גם כן לא משהו כפי שכבר קראתם... אחרי יומיים ויתרנו על ההדרכה וגלשנו (התאמנו) לבד.
אין סיכוי שאחזור לאתר הזה. ולא ממליצה לאף אחד להגיע לשם.
אציין שבן זוגי היה פעם ראשונה בכלל בסקי איתי... ולא היה לו תלונות, הוא מאוד נהנה.
אז כנראה זה נכון מה שאומרים... "בורות היא ברכה"...

שנה הבאה חוזרים לאלפים...

תודה אבל צריך לזכור גם את המחיר

חופשה בבנסקו עולה בערך חצי מחופשה באתר נורמלי בצרפת. אז החשבון שאני הייתי עושה לעצמי הוא מה עדיף לי, שבוע בצרפת או שבועיים בבנסקו.

yo12

New member
לא זה ולא זה.

שבוע באוסטריה/איטליה.
ולאחר חוות הדעת של הגולשת המנוסה, וחבר נוסף, גולש וותיק, שהיה שם, אין שום סיבה להגיע במיוחד לשבוע סקי בבנסקו.
אולי רק אם עוברים במקרה באיזור או שזו חופשת סקי ראשונה.

Maki869

New member
למה מלתחילה לשלם על משהו שלא נהנים

אז חסכת מאוד שקלים ... ומצד שני לא נהנת.. מה הפואנטה???
אני מצפה לקבל תמורה לכסף שלי ולא לרוץ לספר לפייסבוק ששילמתי ממש קצת על חופשת סקי שלא באמת נהנתי בא ( את החלק האחרון לא מספרים )

rachelc26

New member
לא ידעתי שככה זה יהיה... בקיצוניות...

וכתבתי את זה כדי שאנשים ידעו את האמת על בנסקו. (האמת שלי, כמובן)

בשביל רבים חופשת הסקי היא גם חופשה לכל דבר

מכיר הרבה מאד אנשים שהנוחות, והמלון וכל מה שמסביב מאד חשוב להם. אולי לך לא, לאחרים כן.

והחסכון הוא של אלפי שקלים, לא של מאות.

Maki869

New member
בחופשת סקי לא ממש נחים

ובדרך כלל אחרי חופשת סקי צריך חופשה באמת

marceloros

Member
מנהל
אני מריח פה ויכוח חדש רענן ומתחמם

אז אקדים תרופה למכה.
יש כאלה שבחופשת סקי של 10 ימים, גולשים באינטנסיביות שלך מאקי למשל, שאתה מספיק ביומיים

יש מי שבשעה 3 חותך לספא ולבריכה ואבוי אם לא יהיה.
יש מי שמחפש מלון רק למקלחת ולשים את הראש מסגירת המעליות ועד הפתיחה למחרת.

אז שוב, כ"א יעשה מה שטוב בעיניו.
לרחל לא טוב בנסקו זה ברור, ולא אכפת לה לשלם פי 3.
יש מי שזה העיקר עבורו.
בהצלחה ובהנאה לכולם.

מסכים ומוסיף

כדי לסבך עוד יותר את העניינים לפעמים יש משפחות או חבורות שחלק גולשים יותר, חלק פחות וחלק בכלל לא.

לא מעט פעמים מבקשים ממני המלצה לאתר סקי שיש שם מה לעשות כם חוץ מסקי.

marceloros

Member
מנהל
אהבתי

אני מרגיש שהשבוע אתם מככבים, עם כל מיני דוגמאות קולעות.
מכיר גם מכיר את העניין, נשאל פה גם בפורום כמה פעמים - אז פתאום חשוב מאוד להלביש על הסקי עצמו ספא/בריכה כדי לרבוץ, עיירה כדי לטייל, פעילויות אחרות, ואפילו גן או שמרטף.

Maki869

New member
ברור שעושים ספא

אבל אחרי שעולים בגונדולה דקה לפני שהיא נסגרת ויורדים למטה בכיף .
אני אישי מחכה שנה!!!!! שלמה כדי לגלוש 3/4 פעמיים בשנה!!
אני לא ידבר עם עצמי אם רק תעבור בי המחשבה שלנסוע לחופשת סקי מבלי לעשות סקי!

אני מסכים מאוד עם הנושא שכסף הוא מרכיב חשוב בחופשה... אבל איפה חופשת הסקי אם לא ממש עושים סקי או אפילו גרוע יותר... סובלים שעושים סקי... לא עדיף כבר פשוט לא לנסוע וזהו?

זה אתר סקי אז מן הסתם חשבו שיעשו גם סקי

הרבה נסעו לבנסקו ונההו מאד מהגלישה. אם היית יכול באותו כסף לנסוע פעמיים לבנסקו או פעם אחת לסנט אנטון, מה היית בוחר?

Maki869

New member
אני?

לא הייתה עוברת בי המחשבה לנסוע לבאנסקו גם בחינם!!
( יש שלנו חברים שקנות דירה באתר 400 מטר מהמעלית - ואני עדין לא נוסע לשם )
לי חשוב סקי ! נטווווו סקי!
בלי הפוסט שהתחיל את הדיון אני יכול להסיק שבאנסקו הוא אתר למתחילים שזה אומר 90% מהגולשים מתחילים שעושים המון טעויות וגם אם אני גולש סופר על בבאנסקו הסיכוי להיפגע גבוהה יותר...
כמו גם עניין הכסף- עצם העובדה שהאתר זול ( וזה יאמר לזכותו ) זה גם הסיבה שהאתר צפוף רצח!!! 40 דקות לעמוד לגונדולה ???

אבל תבין דבר אחד, כל אחד יש לו את ההעדפות שלו והן שונות משלך

אני יכול בהחלט להבין את אלה שלא מוכנים להתכלב בתנאים של צבא 4 אנשים ב"דירה" של 16 מ"ר בשביל אתר טוב ולא כולם יכולים להרשות לעצמם מלון טוב באתר שבאמת היו רוצים להיות בו. ויש קיצוני, יש גם את אלה שעבורם בנסקו זאת האפשרות היחידה לסקי. או זה או כלום. הפקידה שלנו בחברה יצאה עם החבבר שלה לחופשת הסקי הראשונה שלהם בחיים בדיל של 600 יורו כולל הכל במלון 3 כוכבים לא ממש מרכזי וחזרו מה זה מרוצים.

ושלא תבין אותי לא נכון, אין לי שום עניין עם בנסקו. אפילו לא הייתי שם בעצמי. כן הייתי בפויאנה בראשוב ברומניה שאני משער שזה די דומה ולהגיד לך את האמת די נהניתי. ואגב, אם אכן יש דמיון אז חייב להגיד לך שהיו שם ברומניה גולשים ברמה גבוהה מאד. זה לא החרמון.

marceloros

Member
מנהל
אתה זכית

Ты жена, האשה שלך, גולשת איתך ומכורה כמוך.
בהרבה, שלא לומר רוב, המקרים, ויש פה רוב גברי רציני בפורום, הגולש צריך לקבל "אישור" מהאשה לנסוע. לכן קורה שמעוניינים שהיא גם תבוא, ותבלה במשהו אחר במשך היום.
יש מקרים אחרים כמו הסבתא שמשמרטפת בעוד הזוג גולש.
&nbsp
כאמור אפשר להנות מבנסקו - צריך להימנע מלנסוע כאשר התור בגונדולה הוא שעה.
ואם נקלעתם לזה, לעלות במונית.

Maki869

New member
אני לא פוסל

לנסוע לאתר הזה בטור פעם ראשונה בשביל ההתנסות
ברור שלהתחלה הגיוני אפילו לקחת הכול בפרופרציה ואין דעות קודמות על סקי או אתרי סקי... הכול נראה ורוד וכיף...
אני מדבר על זה שהאתר הזה לדעתי לא מיועד לאנשים שכבר גולשים וזה לא חופשת הסקי הראשונה שלהם או לפחות החופשה העיקרית.

גבר שחייב לקבל אישור על כול דבר מאישתו רק מחזק את הסטריוטיפ על החברה ובעניי הוא לא גבר!
השנה נסעתי פעם אחת לצלם סקי בטור עבודה ו3 יום אחרי שחזרתי טסטי שוב עם חברים
מה שטוב לי טוב לאישתי!

marceloros

Member
מנהל
בגדול אתה צודק בכל

במעשי בנסקו מספק פתרון גם לגולשים יותר מנוסים במקרים מסויימים, לי זה הצליח גם.
מי שיכול לנסוע לאתר אחר אוסטריה/צרפת/איטליה בהחלט לוותא וללכת על גדול.
כולנו גברים, אבל בבית קורה שאנחנו כלבלבים

נ.ב. : אני מתכוון גם לכל אתר שמספק אפשרות לדברים אחרים שאינם סקי, כלומר לא כולם רק סקי סקי סקי ולישון.

marceloros

Member
מנהל
אני חולם להיות כזה

ואז אחד מהשניים, מקרים אמיתיים.

1. נסיעת הפורום I, יום אחרון, גולשים לבד בלי הדרכה, וגולשים, וגולשים, ועיפפים אז ארוחת צהריים לזארק 1800 (קורעים אותנו במחיר ובצפיפות), וחוזרים לפסגה מעל 2000, השעה 15:00, כולם גמורים חוזרים לקלאב, אני מנסה לתת עוד סיבוב, אני גמור, מסיים סיבוב קטן וחוזר לקלאב.
* זה קרה גם בבנסקו, גולש לבד, קורע מסלולים, 3 גג יורד לספא..גמור.

2. כמה חופשות בקלאב מד - חוזר מהדרכת הבוקר, צהריים, טוב אני אעשה עוד סיבוב לפני שהשיעור יתחיל, כבד לי, אין לי כח. אעשה את זה בסוף היום, אין לי כח. זה היה טוב לפני 20 שנה, בגיל 30, אז בלה-פלאן, עשיתי סיבוב או שניים על הבוקר לפני השיעור, ובערב אחרי.

למעלה