האממ

MAYA20

New member
עם מי?

אולי עם מכשפה ששכח לא להחיות... ואולי עם גרביל שאלוהים התגלה לו דרך הכוכבים שהשתקפו בעיניו... מי יודע?

rigoletto111

New member
זכית בפרס על "הנימוק המטומטם ביותר

להיות דתי שהומצא אי פעם" ... אגב, איזה מזל אתה?

אחר

New member
הטיעון הכי דבילי ששמעתי ../images/Emo6.gif

אי פעם להוכחת מציאות האל אבל הוא גם משעשע ומקורי

../images/Emo12.gif

אתה מכיר את הספר שדיברתי עליו? מבין את ההוכחה שמופיעה שם? הצלחת להפריך אותה? אם כן אשמח לשמוע על כך.

הוכחה שאסטרולוגיה אמיתית

כל הספורטאים הגדולים יש להם במפה האישית מצב שנקרא: "שווי משקל מקסימאלי". אפשרות אחת לשווי משקל מקסימאלי במפה האסטרולוגית, היא על ידי שלוש כוכבים כשכוכב אחד נמצא בדיוק במעלה האמצעית של שני הכוכבים האחרים(לא כולל הירח) לא משנה באיזה מזל. לדוגמה: ניקח את כוכב הבייסבול האמריקני Wayne Gretzky שנולד בתאריך 26.1.1961 שבתאי נמצא אצלו במפה ב-22.6 גדי אוראנוס ב-24.5 אריה ואילו ונוס ב-23.4 דגים, שזה בדיוק נקודת האמצע של שבתאי ואוראנוס. אילו למשל Gretzky היה נולד יום אחד קודם כי אז לא היה נוצר שווי משקל מקסימאלי כי ונוס היה ב-22.4 דגים, ואילו הוא היה נולד יום אחד אחרי גם אז לא היה נוצר שווי משקל מקסימאלי כי אז ונוס היה נמצא ב-24.4 דגים. דוגמה נוספת Michael Jordan שחקן ה-NBA הטוב בכל הזמנים! נולד בתאריך: 16.2.1963 פלוטו במפה שלו נמצא ב-11.2 בתולה ושבתאי נמצא ב-15.5 דלי ואילו ונוס ב-13.1 גדי יוצר שווי משקל מקסימאלי. אילו Michael Jordan היה נולד יום אחד קודם כי אז לא היה נוצר שווי משקל מקסימאלי כי ונוס היה ב-11.9 גדי, ונניח שהוא היה נולד יום אחד אחרי גם אז לא היה נוצר שווי משקל מקסימאלי כי ונוס היה ב-14.2 גדי. אפשרות נוספת לשווי משקל מקסימאלי נוצרת בין שני כוכבים בלבד שיוצרים זווית בניהם ונמצאים ביום הדיוק המקסימאלי. אבל, במקרה כזה רק אם מדובר בצמדים מרקורי-מאדים או ונוס-מאדים, יש לזה משמעות מבחינת הצלחה גדולה בספורט. עכשיו נבדוק אם זה באמת עובד. בדקתי אחד אחד את כל שחקני ה-NBA שזכו בתואר: Most Valuable Player (MVP) עד שנת 1999 ואלו הם: Bob Petit נולד בתאריך: 12.12.1932 Bob Cousy נולד בתאריך: 9.8.1928 Bill Russell נולד בתאריך: 12.2.1934 Wilt Chamberlain נולד בתאריך: 21.8.1936 Oscar Robertson נולד בתאריך: 24.11.1938 Wes Unseld נולד בתאריך: 14.3.1946 Willis Reed נולד בתאריך: 25.6.1942 Kareem Abdul-Jabbar נולד בתאריך: 16.4.1947 Dave Cowens נולד בתאריך: 25.10.48 Bob McAdoo נולד בתאריך: 15.9.1951 Bill Walton נולד בתאריך: 5.11.1952 Moses Malone נולד בתאריך: 23.3.1955 Julius Erving נולד בתאריך: 22.2.1950 Larry Bird נולד בתאריך: 7.12.1956 Magic Johnson נולד בתאריך: 14.8.1959 Michael Jordan נולד בתאריך: 17.2.1963 Charles Barkley נולד בתאריך: 20.2.1963 Akeem Olajuwan נולד בתאריך: 21.1.1963 David Robinson נולד בתאריך: 6.8.1965 Karl Malone נולד בתאריך: 24.7.1963 ו...זה עובד!!! עכשיו אם ניקח בחשבון שיום של "מקסימום שיווי משקל" קורה בפחות משליש מהמקרים, הרי שהסבירות שלכל בעלי התואר MVP יהיה את זה במפה האסטרולוגית האישית היא, (בערך) 3 בחזקת 20 שזה - 3,486,784,401 ובמילים: שלוש מיליארד ארבע מאות שמונים ושש מיליון שבע מאות שמונים וארבע אלף ארבע מאות ואחד!!! I rest my case!!!

האסטרולוגיה היא האלוהים ../images/Emo121.gif

זה הפרט הקטן שצריך להסביר במשוואה הדבילית ועכשיו הכל ברור...

כפי שאמרתי קודם

זה נושא כבד מדי בשביל הפורום. אין לי אפשרות ללמד אנשים אסטרולוגיה דרך הפורום, זו תורה שלמה. אין לי זמן לכתוב כאן מגילות שלמות... יש המון הוכחות שאסטרולוגיה אמיתית, אבל רובם המכריע ניתנים להוכחה רק לפי כללי הסטטיסטיקה, ולכן תמיד יכול לבוא איזה "חכמולוג" ולהטיל ספק.(כמו "הקוד של התורה", שגם מוכח רק לפי כללי הסטטיסטיקה) מה שאין כן כאן,(בהוכחה הזו) שמדובר בהצלחה של 100% וממילא זה מוכח לפי נוסחאות של הסתברות שלא שייך "לשחק" איתם. איך מגיעים מאסטרולוגיה לאמונה בבורא עולם? זה באמת פשוט, כי אם אסטרולוגיה מוכחת כל התאוריות על אבולוציה נופלות, וממילא יש כח עליון! ולמה דווקא הא-ל היהודי? זה כבר מכלול שלם של הוכחות נסיבתיות, כמו למשל: הצלחתם של בני העם היהודי ביחס לשאר אומות העולם.(עם סגולה, מכיר?) האם שמעת על ההגירה ההמונית של יהדות מזרח אירופה לארה"ב בתחילת המאה? מיליון וחצי יהודים, שהגיעו לארץ זרה מוכים ונרדפים. רובם חיו ב-Lower east side, שהיה אז המקום הכי צפוף בעולם.(כמו עזה היום!) עכשיו, תתאר לעצמך שאחרי חמישים שנה הם הפכו למיעוט הכי מצליח בארה"ב!

כן, כן...

1. באשר למה שהבאת - ענו לך כאן. הצלחה של 100% אמרת?
ולזה כבר התייחסת?... 2. לא הבנתי כיצד הגעת למסקנה שאם אסטרולוגיה עובדת אזי האבולוציה נופלת ויש כח עליון. למיטב ידיעתי, קיימים חוקים פיזיקליים המקשרים בין דברים שונים, ולפחות חלק מהם לא התגלו עדיין. 3. "הצלחתם של המיעוט היהודי" לא מוכיחה כלום לגבי אלוהים. נ.ב. לא באתי לשלול את "אלוהים" או אסטרולוגיה, אלא הראיתי כיצד להוכחות שלך אין בסיס. למעשה, התפיסה המדעית של היום (המפץ הגדול והאבולוציה) דווקא תומכת בנוכחות של "אלוהים בורא" (אם כי לא כפי שנראה מקריאת תם של התנ"ך).

אין בעיה,

אני דווקא למדתי אסטרולוגיה מקצועית בעצמי, ואינני שולל אותה (אם כי ראה את התייחסויותי הנוספות בהודעתי הקודמת). נראה כיצד יענו לך שם בהמשך.

חמוד שלי

אתה טועה ההגירה היהודית משנות השמונים של המאה ה19 ועד 1925 היא 2.8 מליון יהודים וזה המון עכשיו זה נכון שהיהודים הם המיעוט הכי מצליח בארה"ב עוד מלפני מלחמת העולם הראשונה וזו גם הסיבה לאנטישמיות ההיסטורית שיש באירופה ליהודים אבל גם אני לפעמים מוקסם מההשפעה הענקית שיש להיהודים בארה"ב בתרבות ובכלכלה ובקונגרס ובסנט הרי בבחירות האחרונות הרי היה אפילו מועמד יהודי לסגן הנשיא ויש גם השפעה עצומה של היהודים על התקשורת העולמית למשל אני שמעתי ש cnn חלק נכבד ממשקיעים הם יהודים=בני דת משה

Le Fay

New member
השאלה היא למה אנשים כמוני, שגם

מרס שלהם יושב במדוייק על המידפוינט בין שתי פלנטות אחרות, הם לא באנ.בי.איי. (ולא גנרלים). גם את זה בדקת? או שמה שלא מתאים להוכחה לא נכנס?

כי מספר המקומות ב-NBA מוגבל...

אז כנראה שכאן נכנסים לחשבון גורמים נוספים כמו גנטיקה וכח רצון. וכמובן, חישובים אסטרולוגיים נוספים. למשל, מידת ההתאמה בין המפה של השחקן, למפות של המאמן, הבעלים ושאר השחקנים.

Le Fay

New member
או ש...

לחצי מהחבר'ה בשכונה שלהם יש פלנטות על מידפוינטס, ורק לאחד מחמישים אלף יש את אחוזי הקליעה שלהם. כיוון שגם אני שיחקתי פעם כדורסל, יכולה לדווח בביטחון גמור שלא השאפתנות וכוח הרצון חצצו ביני לבין גבת-יגור. המחקר הסטטיססטי של מישל גוקלן הוכיח חד משמעית שרוב הנחות העבודה המסורתיות באסטרולוגיה לא עובדות. את השיטות המודרניות ניסו לבסס על המעט שכן עובד - מידפוינטס, אופק ו-MC. היה לי העונג להספיק לעסוק באסטרולוגיה אורניאנית, ואתה יכול לחסוך לעצמך את עוגמת הנפש: לפעמים זה עובד ולפעמים לא.

טוב, הנה עוד כמה נתונים

לכל אחד מרשימת ה-MVP יש לפחות אספקט אחד שמסמל הצלחה.(אחד מ-15 אספקטים, שמשפרים יכולת להצליח באופן כללי) כמו כן, לכל אחד מהם יש גם לפחות אספקט אחד במפה, שמסמל הצלחה בספורט. אם נוסיף גם את הנתונים האלה, הרי שזה מחזק את ההוכחה עשרות מונים!!!(לפחות) כמובן שרוב השיטות הישנות באסטרולוגיה לא עובדות!(כמו למשל הבתים,והמזלות) אבל עדיין יש מספיק תאוריות מוכחות, כמו למשל ה-Declination (המפה המשנית)ועוד תאוריות חדשות. אפשר ללמוד הרבה מהאתר של Magi Astrology ומהספרים שלהם. לדעתי הם הכי מתקדמים בתחום.

../images/Emo6.gif כחחח, מוכחות ?

אתה מציג את התיאוריה שלך כתיאוריה מדעית, בעוד שבמדע אין הוכחות, יש רק הפרכות. אני עדיין מחכה למבחן ההפרכה של התיאוריה שלך ...

למעלה