האממ

rigoletto111

New member
אני רואה שאתה בוחר להתעלם מהטענות

שלי על ה"הוכחות" המגוחכות האלו... כנראה שקשה יותר להוציא את החרדיות מהחרדים מאשר את החרדים מהחרדיות ... ואתה מעדיף דמגוגיה במקום לבחון את העניין בצורה לוגית ולראות אם טענותיך מדעיות או שזה מקרה קלאסי של הוצאת מקרה בודד מהקשרו ובניית "תיאוריה" סביבו.

טענתך לא טענה

התאוריה עומדת כי לא בחרתי קבוצה אקרעית כמו שאתה מנסה לטעון, בחרתי את 20 השחקנים הטובים בהיסטוריה של המשחק. העובדה שאתה מכיר רק שלושה מהם, לא רלוונטית לצורך הנושא. הם נבחרו על ידי אנשי מקצוע בתחום, כטובים ביותר במשך השלושים וכמה שנים האחרונות. ממה שהבנתי, התאוריה תקפה ועומדת לגבי כל הספורטאים מכל תחום, ואני סומך על הספרים של - Magi astrology כי מעולם לא קרה שנתקלתי באינפורמציה לא מדויקת בספרים שלהם.

אהה...

"ואני סומך על הספרים של - Magi astrology כי מעולם לא קרה שנתקלתי באינפורמציה לא מדויקת בספרים שלהם" ובכן, אנחנו לא סומכים. יתכן שהם בחרו את הקבוצה הזאת כי במקרה התסמינים מופיעים אצלם. לא ראינו קבוצות בקרה אחרות.

אפילו אם זה כדבריך,

מה שאני לא מאמין, עדיין ניתן יהיה לטעון שזה אינדקציה לשחקני כדורסל בלבד.

rigoletto111

New member
"אינידקציה לשחקני כדורסל בלבד"

ששיחקו בNBA בלבד. עד שנת 2003 בלבד. ורק בעבר בלבד. יקירי - תיאוריה צריכה להיות בעלת יכולת ניבוי. אם התיאוריה הפיזיקלית טוענת שמים רותחים במאה מעלות היא צריכה לנבא גם ארוע עתידי של רתיחה ב100 מעלות. ואם זה לא יקרה (למשל בגובה 4000 מטר המים ירתחו בפחות מ100 מעלות) היא צריכה לבחון את עצמה ביחס למציאות. אילו התיאוריה היתה אמיתית היית יכול לדעת איזו קבוצה תנצח במשחק לפי אסטרולוגיה של חבריה (ולזכות בטוטו לעיתים קרובות!!!!). אבל טרם ראיתי אותך, או מישהו אחר , שעושה את זה , אז נותר לי לומר שהצחקת אותי.

חבוב...

לא נראה לי שתצליח להפריך את זה! ולכן, יפה אמרת "אין לי זין וכו'..." כי אתה מטפס כאן על קירות חלקים!!! בכל אופן, אם בכל זאת תצליח, אתה או מישהוא מטעמך, להפריך את ההוכחה הזו, יש לי עוד כמה עשרות הוכחות בצנרת!...

Le Fay

New member
קראת את אריך פון דניקן? הצלחת

להפריך את התזה שלו? כי אם לא - כנראה שאנחנו באמת שיבוט של יצורים מהחלל החיצון (או צאצאים של בני האלים ופרות הבשן, אם תעדיף את לשונו של ספר חנוך).

יאללה, מי בא ל"אור התורה"

אתה באמת צודק. פששש... מה עכשיו? הוכחת סופית בצורה נחרצת את מציאות האל, הרבה יותר חד וברור מהוכחותיהם של גדולי הפילוסופים. טמבל.

MAYA20

New member
אני דווקא מאמינה באלוהים כי

אני מאמינה בקפה, כי הקפה שחור כמו החיים, והוא בעצם מראה לנו כמה נס אלוהים עושה כשהכל נראה בוץ, דרך הקפה אלוהים נגלה אלינו ואומר לנו את עתידינו על ידי הקוראים בקפה. כמובן שעלינו להזהר מאותם קוראי השקר המתחזים, אלו הלוקחים את התה ומנסים לקרוא בו ויש כאלה שאפילו מעיזים להשתמש בנטול קופאין!!! את הספר אפשר לקנות באמוזנס.

Le Fay

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gifברוכה הבאה!

לאט לאט. לא עוזבים מקום עבודה לפני שמצאת אחר ולא נכנסים ראש בראש בהורים לפני שמוצאים דירה

kiticat

New member
ברור שלא מתכוונת להכנס ראש בראש

בהורים, גם אחרי שאמצא עבודה ודירה. אתם יודעים שאחי כבר עם רגל בחוץ? אחותי לומדת באולפנא לדתיות בלבד (בניגוד אליי שהייתי מהרגע הראשון בתיכון דתי, ואחי החל בישיבה המקבילה לאולפנא ועבר לבית הספר שלי לאחר שנקבע שעשרים ושמונה אלף שעות שבועיות תלמוד זה לא מה שהוא רוצה לעשות...) אימא שלי היא גיורת. ולפעמים אני חושבת שהיא בכיף תהפך לחילונייה. בתכ'לס, אמרתי לה בערב יום שישי, שזו לא ההחלטה שלה. אני לא אוהבת לצאת למלחמות, אבל אני מתעבת צביעות...

Le Fay

New member
בהצלחה ../images/Emo13.gif את נשמעת בחורה עם

ראש על הכתפיים ולב במקום הנכון (וגם אמ'שלך נשמעת בסדר גמור. היא בטח לא תצטער אם יהיה לך טוב).

kiticat

New member
מה שמראה שהאישיות

של מי שהביאה אותי לעולם לא נראה לעין.... היא עושה לי דווקא, בגלל שאני לא מוכנה לשחק את המשחק שלה.....

Le Fay

New member
כנראה היית נדיבה בתיאור ../images/Emo13.gif

אנשים, לא רק הורים, מתעקשים לפעמים על מלחמות כוח (אני-אראה-לך-מי-קובע-כאן-את-הכללים). כשיכולתי - התפניתי מבית ההורים ובכל פעם שהפעילו מניפולציות - חזרתי וניתקתי מגע. רק שקודם סיימתי תיכון, בגרות ואת השירות הצבאי... זה שהשגתי לי עבודה מגיל שש עשרה גם לא הזיק, כמובן.

kiticat

New member
אני מתה לעוף מהבית

רק שכאמור- אני עדין צריכה לסיים תיכון להשלים בגוריות ולעשות צבא...

Le Fay

New member
נכון. ובינתיים יכולה

למצוא באזור מגורייך חברות שמתאימות לך ולבנות איתן סביבה חברתית שתנעם לך יותר מהבית.

ברוכה הבאה../images/Emo50.gif

שיהיה לך בהצלחה יקירתי ותדעי לך שאין כמו בחירה חופשית ואמיתית שבאה מבפנים מתוך הנפש פנימה אבל צריך לזכור לכבד גם את ההורים ולומר להם את זה בעדינות וברוב חכמה כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא... ואין בעולם נשיקה כמו נשיקה של אמא...הרי כה אמרה המשוררת זהבה בן.

למעלה