אפשר את התמונה?
S Shablula New member 27/8/02 #22 הנה...../images/Emo60.gif אני רק לא מבינה איך מכזה בייס מכוער(טוב לא מכוער אבל הוא גם לא מדהים) הצליחו לעשות כזאת דולי...
הנה...../images/Emo60.gif אני רק לא מבינה איך מכזה בייס מכוער(טוב לא מכוער אבל הוא גם לא מדהים) הצליחו לעשות כזאת דולי...
A Alexis14 New member 27/8/02 #24 וואי כבר חשבתי שזה יהיה איזה בייס מדהים כזה... הוא לא משו... אבל חמוד
ל לבנדר_בראון New member 27/8/02 #27 בלופ?../images/Emo19.gif זה קרה לי עם דולי מדהימה של דנה, אבל אני לא אפרסם את זה כאן...במקום זה, הנה כיעור לדולי מדהימה אחרת: (עם זה לא עולה לכם תפתחו את הקובץ ותמחקו את הנקודה בסוף)
בלופ?../images/Emo19.gif זה קרה לי עם דולי מדהימה של דנה, אבל אני לא אפרסם את זה כאן...במקום זה, הנה כיעור לדולי מדהימה אחרת: (עם זה לא עולה לכם תפתחו את הקובץ ותמחקו את הנקודה בסוף)
Y your-destiny... New member 27/8/02 #30 והורדתי את הנקודה... ויצא לי רק תמונה של צפרדע חד קרן - או משהו באמצע... ראיתי אותה פעם בפורום פש"כ (פיות שדונים וכל השאר - ככה אני קוראת לו)
והורדתי את הנקודה... ויצא לי רק תמונה של צפרדע חד קרן - או משהו באמצע... ראיתי אותה פעם בפורום פש"כ (פיות שדונים וכל השאר - ככה אני קוראת לו)
ל לבנדר_בראון New member 27/8/02 #31 הא? כנראה טעיתי בקובץ...../images/Emo12.gif../images/Emo19.gif וכן,דנה, את.:0/ את עושה דוליז מדהימות מידי...ארר...
הא? כנראה טעיתי בקובץ...../images/Emo12.gif../images/Emo19.gif וכן,דנה, את.:0/ את עושה דוליז מדהימות מידי...ארר...
Y your-destiny... New member 27/8/02 #32 ../images/Emo12.gif אמממ... תודה ואפשר את המקור של הדולי שהרסת?
ל לבנדר_בראון New member 27/8/02 #33 נראה אם תצליחי לנחש קודם!../images/Emo8.gif../images/Emo19.gif סתם, אין לי אותה שמורה...
מ מיני קייט New member 29/8/02 #38 גם לי שי אחת דולי של אנגי צ´אן (יש לה פשוט דוליז יפות מדי...) לא צריך להוסיף...