האם קרה לכם פעם...

HaMsTeR

New member
האם קרה לכם פעם...

טופיק חינוכי מאת גוני (HaMsTeR) וגל (Pigwidgeon Weasley), שנמצאות כרגע בבית של גוני במצב מוזר למדי
ולטופיק. האם קרה לכם פעם שטיילתם באתרי דוליז מפורסמים וראיתם דולי מ-מ-ש יפה עד שבא לכן לחנוק מקנאה את מי שעשתה אותה? עכשיו יש לנו פתרון. קחו את הדוליז האלה ותתעללו בהן קשות - תוסיפו פרווה, תוספות שיער מזוויעות, תכשיטים מגעילים, דם, עצמות, קיבה, ורידים מפוצצים וכל מחשבה סאדיסטית שעולה במוחכם הזדוני. דוגמא מצורפת להודעה. (שימו לב שהיא נראית קצת כמו כלבלב)

candy land

New member
חחחחחחחחח

רעיון טוב... את יודעת כמה בובות מדהימות שבא לי להרוג את מי שעשה אותן ראיתי באינטרנט?

Alexis14

New member
רעיון משעשע אבל

כשרואים דולי מדהימה לא רוצים להרוס! רוצים לעשות משו עוד יותר יפה...

Agent U

New member
../images/Emo13.gif

בובה של אנג´י צ´אן. יש לה אבעבועות רוח, והרגע הרביצו לה וקרעו לה את המכנסיים. הציצים שלה נפלו וגדלו לה שערות לבנות:)

candy land

New member
גם אני רוצה!

למרות שנראה לי שראיתי אותה כבר,אבל אני לא בטוחה.

candy land

New member
מדהימה!

אפשר להבין למה את מקנאת... אבל כדאי לך לעשות את שניהם:גם להרוס,(בוצע!)וגם לעשות אחת יותר יפה!

חחח!!!! בואנה.. קצת חסרת פרופורציות

כאילו..יפה יפה.. אבל מה זה הרגליים האלה?!?! חחח.... (הנה, ירדתי עליה הרבה הרבה... מרגישה יותר טוב?
)

Agent U

New member
חוסר פרופורציה זה לא רע../images/Emo10.gif

אבל תודה אניוואי:)

HaMsTeR

New member
../images/Emo45.gif!!!../images/Emo6.gif באמת שווה הריסה...

תמשיכו להרוס!!!!

candy land

New member
חחחחחחח

פעם הבאה שאני מוצאת דולי מדהימה אני הורסת אותה! אל תדאגי!

כןכןכןכןכןכןכ!!! זה קרה לי הרבההה!!

לרצוח! לרצוח~! להרוג!!!!! לכעררררר!!!! דם דםד םדםדםדםדםדשםגדדדדדדדדד אררררררררררגגגגגגגגגגגגגג אנישונאת אנשים שמציירים דברים מדהימים מבייסים מכוערים! שונאת אותם!!!!!! ארגגארקארטריאעיגכאעאעעעכ *מזילה ריר*

Rachel Green

New member
זאת דולי שמבוססת על תמונה

ויש לי את התמונה,וזה דיי דומה....והדולי באמת מהממת....גרררר.......

למעלה