--->
אני לא מצליח להבין אם אתה עושה את עצמך דביל או שאתה סתם טרול. 1. בתי המשפט בארה"ב לא "הלכו" נגד אף אחד. המשפטים אפילו לא התחילו. 2. חברות מוזיקה הגישו תביעות נגד אנשים פרטיים בגלל הפרת זכויות יוצרים על ידי שימוש בתוכנות העברת קבצים אף אחד לא אמר שם שום מילה על שימוש ב-MP3. התביעה הוגשה נגד ההפצה. 3. לפי חוקי זכויות יוצרים, ולפי הסכם תנאי שימוש, כאשר אדם קונה CD מותר לו לצרוב אותו לצרכי גיבוי כמה שהוא רוצה. אסור לו לתת/ למכור/ להפיץ את העותקים. מותר לו לבצע הקרנה פרטית בבית למספר חברים כל עוד זה לא מסחרי וללא תמורה. אין שום מניעה/עבירה על איזה שהוא חוק בהמרת סרט/דיסק מוזיקה שנרכש כחוק לפורמט אחר לצורך השמעה/ גיבוי פרטי. חופש דיבור בדמוקרטיה הוא לא חד כיווני, ומערכת חוקים חייבת לאזן את עצמה כאשר יש ניגוד אינטרסים. הנה דוגמא: נכון שיש חופש דיבור, אבל אסור לי לקרוא ולשדל אדם לרצוח אדם אחר. עקרון נוסף בדמוקרטיה הוא חופש הפרט, אבל עדיין מכריחים אותי לעשות מילואים כל שנה ובכך פוגעים בחופש התנועה שלי. למה? כי צריך לאזן בין אינטרסים שונים של אותה דמוקרטיה. אבל עזוב, התחושה האישית שלי שאני מבזבז כאן ביטים לריק, אתה לא קורא את התגובות להודעות שלך, מעדיף לראות חצאי משפטים ואותיות, וממש, אבל ממש נהנה מה-flame הזה.