האם קיימת בשוק

mikeoreli

New member
הסבר

אם מדובר בקובץ מסוג WMV אז תוכל להמירו לתנאים אופטימליים באמצעות הMovie Maker בחלונות. בכל מקרה, הפוקט פיסי תומך בהרבה מאוד פורמטים שעובדים גם במערכות הפעלה אחרות כמו חלונות, לינוקס ומקינטוש. אם אין לך בעיית זיכרון, תוכנת הנגן מסוגלת להתאים את הסרט למסך, אך אם הפוקט פיסי שלך יחסית חלש, הסרט ירוץ בקטיעות. אם אתה רוצה להתאים גם גודל זיכרון וגם גודל של מסך הסרט לפוקט פיסי כדי שיעבוד במיטבו אתה צריך לעבוד עם תוכנה כמו VirtualDUB. אם אני לא טועה, יש מדריך פה בפורום, ואם לא באתר www.pocketpcfreak.com המסביר בעברית עם צילומי מסך איך להמיר סרט כלשהו לגודל מספיק עבור פוקט פיסי.

haltura

New member
חשבתי שזה לא חוקי

לעודד העתקת סרטים שהמפיקים שלה עמלו ימים כלילות להפקת הסרט. וככה אתה בשנייה מלמד בחור להעתיק סרטים (בחינם) לפוקט שלו??? חשבתי שאתה לא בעד זה ואתה בעד חוקי. אז... שיקנה.

2cookie

New member
למה? כל עוד אתה קונה סרט DVD

והוא שלך, זכותך לראות אותו באיזו צורה שאתה רוצה.

2cookie

New member
*תראה

באותה מידה שמותר לך לעשות Rip לדיסק ולהוריד את השיר לנגן MP3.

haltura

New member
לא חוקי!

אפ'חד לא אמר ש MP3 הוא חוקי ואפשר לעשות זאת לשירים. ככה שזה ממש אבל ממש לא חוקי לעשות את זה לסרטים, כנראה שלא עברת את ההכשרה כמו שצריך, כפי שהתלהבת אתמול שלשום:).

redbull2002

New member
אתה מדהים.

זה מותר בהנחה שיש לך CD מקורי, פעם אחרונה שבדקתי CD לא יכול להכנס לתוך MP# PLAYER, אז כל עוד השירים נקנו על ידך מותר ליצור גיבוי בצורת MP3

haltura

New member
אם מה שאתה טוען זה נכון אז,

למה, עד לפני כמה חודשים ספורים בתי המשפט בארה"ב הלכו נגד אנשים פרטיים כביכול, בשימוש בתוכנות העברות הקבצים????.

shed

New member
--->

אני לא מצליח להבין אם אתה עושה את עצמך דביל או שאתה סתם טרול. 1. בתי המשפט בארה"ב לא "הלכו" נגד אף אחד. המשפטים אפילו לא התחילו. 2. חברות מוזיקה הגישו תביעות נגד אנשים פרטיים בגלל הפרת זכויות יוצרים על ידי שימוש בתוכנות העברת קבצים אף אחד לא אמר שם שום מילה על שימוש ב-MP3. התביעה הוגשה נגד ההפצה. 3. לפי חוקי זכויות יוצרים, ולפי הסכם תנאי שימוש, כאשר אדם קונה CD מותר לו לצרוב אותו לצרכי גיבוי כמה שהוא רוצה. אסור לו לתת/ למכור/ להפיץ את העותקים. מותר לו לבצע הקרנה פרטית בבית למספר חברים כל עוד זה לא מסחרי וללא תמורה. אין שום מניעה/עבירה על איזה שהוא חוק בהמרת סרט/דיסק מוזיקה שנרכש כחוק לפורמט אחר לצורך השמעה/ גיבוי פרטי. חופש דיבור בדמוקרטיה הוא לא חד כיווני, ומערכת חוקים חייבת לאזן את עצמה כאשר יש ניגוד אינטרסים. הנה דוגמא: נכון שיש חופש דיבור, אבל אסור לי לקרוא ולשדל אדם לרצוח אדם אחר. עקרון נוסף בדמוקרטיה הוא חופש הפרט, אבל עדיין מכריחים אותי לעשות מילואים כל שנה ובכך פוגעים בחופש התנועה שלי. למה? כי צריך לאזן בין אינטרסים שונים של אותה דמוקרטיה. אבל עזוב, התחושה האישית שלי שאני מבזבז כאן ביטים לריק, אתה לא קורא את התגובות להודעות שלך, מעדיף לראות חצאי משפטים ואותיות, וממש, אבל ממש נהנה מה-flame הזה.

mikeoreli

New member
כמה קבלת בהבנת הנקרא ?

עכשיו ברצינות. יש סרטים, כמו סרטים ביתיים או סרטונים שלא חלים עליהם זכויות יוצרים ואיתם אין שום בעיה משפטית. לגבי קניית סרטים פירטיים, החוק אומר בוודאות כי זה לא חוקי. לגבי הורדת סרטים (או כל קובץ) מהאינטרנט יש חילוקי דעות בין שופטים ובתי משפט ומדינות וכו... כלומר החוק לא ברור ולכן כדאי להיזהר בניסוח. כמה חדשות לגבי זכויות יוצרים. לפי מה שקראתי, לפי חוק הדיגיטל מילניום התקף בארה"ב, מותר להעתיק עבור שימוש עצמי עותקים מתוכנה או סרט, כמו למשל עבור גיבוי. חוק זכויות היוצרים הישראלי די סותר את עצמו ולכן פה קיים הבלבול. למעשה אסור בתכלית האיסור להעתיק כל דבר דיגיטלי המוגן בזכויות יוצרים, כלומר, גיבוי DVD או CD או כל מדיה דיגיטלית אחרת אסור. דבר שנוצר כדי להילחם במוכרים הפירטיים. אבל... במקום אחר באותן זכויות כתוב שמותר ליצור העתקים אבל אם המעתיק מוכר או משכיר את ההעתקות הוא עובר על החוק. לא כתוב לגבי משאיל. מכאן, מה שקובע לפי החוק הנוכחי אם אתה עבריין או לא הוא טיב העו"ד שלך. לכן מנסחים כרגע את החוק מחדש על מנת להפסיק את הבלבול וכדי להתאים אותו לזמננו כי לפי החוק הנוכחי אפשר להעתיק עותקים אנלוגיים קריא קלטות ותקליטים. למישהו יש עוד דברים כאלו? עכשיו לגבי תגובתך. איפה בדיוק עודדתי או רמזתי על העתקות? אני כתבתי משהו בתגובה הקודמת עם השורש ע.ת.ק ? לא. כמו במצב קלטות הוידאו במקרה של סוני. מה שאני הסברתי נוגע לכל סרט. אפילו סרטים עצמיים כדי להראות לחבר'ה. איזה סרט הגולש רוצה להמיר ואיך ומה זה תלוי בו. הסבר להמרת מידע מפורמט אחד לשני הוא לא עבירה על החוק. אם תחזור לתגובתך תבין שבמילותיך עודדת או רמזת על ביצוע מעשים שלא ברורים מבחינת החוק, אך ברורים מאוד מבחינת אתר תפוז שאוסר לציין זאת בפורומים שלו כמו שאוסר על כל התקשרות אשר עוברת על החוק הישראלי או לא ברורה בחוק הישראלי וזאת על מנת לקחת מקדם הגנה מפני תובעים פוטנציאלים. עכשיו, אני מציע שנחזור לתחומינו שהוא הפוקט פיסי לסוגיו ולהפסיק להתחבט בשאלות שקשורות לפורומים לנושאי משפט וזכויות יוצרים.

haltura

New member
כל סרט שנוצר...

יש לבעליו את זכויות היוצרים המלאים ואל תיהיה לי עו"ד.

haltura

New member
אי-אפשר חופש הדיבור, זה היופי שב...

חופש הדיבור, זה היופי שבדמוקרטיה :) גם אם את או אתה לא סובל אותי אתה צריך לגלות סובלנות כלפי הדעות שלא כך תואמות את שלך. מה לעשות?!.

2cookie

New member
לא מחמדי

בפורומים בתפוז, אפשר לחסום אותך, כך שלא תכתוב כאן. איזה נחמד הא?!

2cookie

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כל הכבוד לפורום שלנו!
התחלנו בקטן ועכשיו זה כבר נהיה גדול. קודם בנינו קהילה, אחר כך העשרנו את הפורום בתוכן ועכשיו יש לנו אפילו צ'ובאקה משלנו!!! יחי פורום PocketPC בתפוז

AYELET1

New member
אני מבקשת.....

עדיין רחוק מאדדדד מרמה של צובקה לצערי צובקה שהפך לטרול המחמד של פורום פאלם

castroman

New member
חביבי אוזהרת פעם אחת...

אם תמשיך ככה תיהיה פעם שניה וזה לא טוב אתה יודע.

למעלה