האם קיימת בשוק

blind spot

New member
האם קיימת בשוק

תוכנה המסוגלת להמיר סרטים מפורמט מחשב לפורמט פוקט (גודל מתאים וכו)? תודה מראש,

ron20

New member
אין דבר כזה פורמט פוקט ...

הפוקט יכול לנגן כל פורמט קיים בשוק. רצוי להתאים את מאפייני הסרט לכאלו שיתאימו לפוקט מבחינת ביצועים / נפח / צרכים ... ולהתקין נגן תומך במידה ולא מדובר בקובץ WMV הנתמך במדייה פלייר. כתוב באיזה מקודד אתה רוצה לעבוד בפוקט או מה סיומת הקובץ אותו אתה רוצה להתאים וננסה לעזור. בהזדמנות זו... שלום שלום לקוקי עומרי ומיקו ,טוב לראות אותכם, מזמן לא התראנו מקווה ששלומכם טוב

2cookie

New member
ירון!!!!!!! התגעגענו!../images/Emo72.gif

נרגעתי
ואני לא מתכוון לספר לך מה קורה עם מחשב כף היד הבא שלי, זה מביא מזל רע

ron20

New member
אני לא ישן בלילות ... ../images/Emo8.gif מה קורה

אתה חייב תשובות לפורום

AYELET1

New member
Hi Yaron../images/Emo13.gif and coockie

what about the next mysterious PDA? (TFU TFU TFU
)

2cookie

New member
../images/Emo6.gif

תמתינו, X ימים!
(מספר חד ספרתי, מעודד הא?)

AYELET1

New member
נו אלא מה ../images/Emo3.gif ../images/Emo6.gif

אינטרנט קפה אחרי 3 ימים נטולי אני כבר ממש בקריז

mikeoreli

New member
שלום שלום

כפי שזה נראה. מאז שאתה לא נמצא פה. קוקי ואני (מאז שחזרתי) מחיים את הפורום הזה. איילת בחופש, אבל איפה אביאל?

ron20

New member
באמת שמח שחזרת ../images/Emo72.gif

ונשאלת השאלה לאן הלכת
שאלנו לא אחת לאן נעלם מיקו ... אני מניח שראית את מערכת השוואת המכישרים (יש לך חלק ברעיון) אביאל ... הוא פה, אל תדאג, הוא קורא הכל ... (ואני מהמר שגם איילת
)

mikeoreli

New member
ובכן...

לימודים, עבודה וגם קצת חופש מהתעסקות בפורומים (לא רק מפה "נעלמתי"). בקיצר, לתקופת זמן מה זה נמאס ויצא מכל החורים ההתעסקות בתווכחויות ובעזרה לחבר'ה שהחלטתי לצאת לפגרה...
. אבל אל דאגה, כמו שאתם רואים חזרתי עם כוחות מחודשים. רק שזה לא יהרוס לי את הלימודים, עכשיו יש "חופשת סמסטר" (איפה חופש? לימודים למבחנים בבית זה חופש?) ואני צריך ציונים טובים. לפחות בעבודה מתחשבים. נכון. הרעיון של הטבלת השוואת היה שלי אבל כל הקרדיט מגיע למי שביצע. אתה יודע, היום כבר לא משלמים על "רעיונות"
. למעט מספר מועט של חוסר דיוקים וניסוח קצת חסר, הטבלה פשוט מעולה ונותנת פרטים רבים.

AYELET1

New member
Walla... How did u guess Yaron? ../images/Emo8.gif

מיקו האי דיוקים יתוקנו הם ידועים הכל בעיה של (חוסר) זמן וגם אני שמחה שחזרת (כידוע לך
)

ron20

New member
עמרי, לא תראתי לעצמי שזה יעורר אצלך

כזה פרץ התרגשות ... אם הייתי יודע ...

haltura

New member
לא רק,

אבל גם להוריד מקודד Divx לפוקט, תחפש ב download.com בקטגוריה של mobile ותת קטגוריה Pocket Pc. :)

למעלה