האם נכונה השמועה????

• פותח הנושא RoieL
  • פורסם בתאריך

the mnm factor

New member
ארטיק מנקיז? קילרס? אינקובוס? סנו פטרול?

גועל נפש. מרלין מנסון וואלה- יוצר מעניין אבל זה עניין של טעם. כנ"ל מיוז (במובנים אחרים) מטאליקה, פרל ג'אם ראויים להערכה. אבל זה סופר עניין של טעם. כל בן אדם שאוהב יותר רוק פסיכו', רוק פרוג, או רוק פולק לא יתחבר לא לאלה ולא לאלה... ככה שזה לאו דווקא מלהיב. ומה זה כל שאר השטויות שרשמת? צ'יפס? בלוק? קלאקסונס? אתה מכין סוג חדש של מאכל? בטח עוד להקות פאנק רוק שיביאו לי את הסעיף. במקרה הטוב הם אנדי.

terje

New member
אוייש

לך תחפש מי יענע אותך.
הכל עניין של טעם. ואם אתה לא אוהב את המוזיקה הזאת אתה לא חייב ללכת לפסטיבל, דיברתי איתם - זה בסדר שלא תגיע. אבל תן כבוד לרוק הבריטי. א. יו"ר האגודה לשימור רוק בריטי ביערות ישראל, יותר

the mnm factor

New member
נו אז אם הכל עניין של טעם

למה אתה בא בטענות אליי? אני כולה הגנתי על הבחור שם למעלה שהתקיפו אותו כשאמר שההופעות האלה לא מלהיבות אותו. ואתה קורא ללהקות האלה רוק בריטי? אלה סגנון הלהקות שהחריבו את הרוק הבריטי בשנות האלפיים- כולם נשמעים אותו דבר, אף אחד לא מחדש. הרוק הבריטי תקוע במקום כבר 10 שנים.

terje

New member
קח את זה בקלות

נראה לי שרק לי נשאר חוש הומור בעולם הזה אין לי כוח להיכנס לוויכוחים של מתי ואיך ולמה הרוק הבריטי נפל או עלה, אם אתה רוצה תשמע אתה לא רוצה זרוק לזבל. ברור שהכל עניין של טעם, מי מתכווח איתך על זה בכלל? עה

wish i was here

New member
אם יש לך בעיה עם בריט רוק-אז אל תלך

ארקטיק מאנקיז מצויינים לדעתי

sok777

New member
נכון,

זה הכל עניין של טעם. אבל אתה לא מכיר אותם וסתם שופט. אפילו אם אתה לא אוהב את הסגנון אתה לא יכול סתם לשפוט. אם לא שמעתם אותם, אל תגדיר אותם ותגיב מי אלו. דע לך, שבלוק פארטי וגם ארקטיק מאנקיז מנגנים דברים דווקא מאוד ייחודיים שממש לא מזכירים להקות אחרות. גם קייזר צ'יפס המצחיקים מאוד מיוחדים. הם לא החריבו את הרוק הבריטי, הם הרוק הבריטי של שנות האלפיים. הם הזרמים החדשים. הפוסט של הרוק האלטרנטיבי הגדול משנות ה90 של אואזיס, פלפ, בלר וכד'. [למרות שאואזיס עדיין קיימים ועדיין השולטים והטובים מכולם
]

DirtySpirit

New member
זה הכל עניין של טעם..

[ואני יודע שזה די סותר את ההודעה שלי כי גם מה שרועי כתב מעיד בערך על אותו דבר, בקטנה]

the mnm factor

New member
כן, בדיוק לזה התכוונתי

סתם רציתי להראות לך את הצד השני- באמת שאינקובוס לא כאלה רעים

sok777

New member
אויש, אל תברבר במוח אם אתה לא מבין

כלום. ארקטיק מאנקיז, דה קילרז, סנו פאטרול, בלוק פארטי, לכולם אתה יכול לקרוא אינדי. זה לא משנה הסגנון, כי דוגרי, סגנון זה דבר מאוד לא מוגדר.. והיום זה כבר כל להקה מגדירה את עצמה וגם זה מאוד שונה. אפילו אינדי הוא כבר שונה אחד מהשני בין להקות בצורה משמעותית. בוא נכנסים את כולם תחת רוק אלטרנטיבי. למעט דה קילרז, השאר בריטים. ודה קילרז שהם אמריקאים גם ממש טובים. קייזר צ'יפס? מה הקשר אוכל? לא Chips אלא Chiefs. זה על שם קבוצת כדורגל דרום-אפריקאית, אם בא לך לדעת. תשמע לפני שאתה שופט. אפילו אם תשמע וזה לא לטעמך, אלו להקות נחשבות היום בסגנונות שלהם והם אחלה של להקות וזה צריך להיות פסטיבל גדול. יופי של להקות. אני לא אוהב את מטאליקה, אינקובוס לא שמעתי, מרלין מנסון לא אוהב, מיוז לא מת אבל עדיין זה נשמע אחלה דבר.

the mnm factor

New member
כזה בדעה שלך זה לא עניין של טעם?

אצל RoieL אין שום בעיה- הוא פשוט לא אוהב את המוסיקה הזו... (הוא אפילו לא אמר את זה- הוא אמר שהם פחות מלהיבים מפיטר גבריאל) זכותו. ואז בא הבחור השני ואומר שיש אצלו בעיות רק כי אותו לא מלהיבות הלהקות האחרות... ובזה אתה תומך. צביעות לשמה.

terje

New member
אני תומך רק בעצמי

אסא לשלטון. מי מצביע? יאללה בתופים ובמחולות

The Walrus

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

וגם על המשפט האחרון בחתימה!

DirtySpirit

New member
גם 160 יורו זה לא זול..

[בהתחשב בזה שגם הטיסות לשם הם לא ממש זולות, היחידים שמרוויחים מזה הם הבלגים עצמם..]

terje

New member
לא חשבתי שהם עושים את זה

בגלל האהבה הגדולה למוזיקה. זה כסף נטו. אבל בכל זאת, תחלק 160 ל 50 יוצא 3 יורו להופעה (15 שקל כדי לראות את מטאליקה.. מיוז? קילרס? קין? ) בדיחה..! ונכון בתור ישראלי זה פחות משתלם בגלל הטיסה היקרה, כ 600 $. אבל בכל זאת, בתור ישראלי הדבר הכי קרוב שיצא לך לראות במחיר כזה זה לאפה עם שווארמה בעיר העתיקה. וגם זה בלי שתיה. אני נוסע לשם, זה שווה. אני חוסך מעכשיו כבר, היום לא אכלתי שווארמה בכלל.

למעלה