האם נכונה השמועה????

• פותח הנושא RoieL
  • פורסם בתאריך

RoieL

New member
האם נכונה השמועה????

אבא שלי אמר לי שבכותרות על אחד הערוצים הגדולים (2 או 10, לא יודע) אמרו שבריטני ספירס (
) והסטונס מגיעים לארץ בקיץ! מישהו מכם שמע משהו?

Vintage

New member
יש בריטני !!!!!!!!

שיוהו אני כ"כ מתרגש! לגבי הסטונס, מי רוצה לראות חבורת זקנים על הבמה? חולה על המוזיקה שלהם כל עוד אני לא צריך לראות את הקמטים. אולי בריטני תעשה ליפסינק לשירים של הסטונז? זה כבר נשמע מדליק לאללה !

אחי מדובר ברולינג סטונס

הם עתיקים כל כך!! תחשוב מה זה יהיה לספר לנכדים שהיית בהופעה שלהם... תחשוב מה זה בשבילי

Vintage

New member
זה בערך כמו לספר שנהגת במזדה

כל העולם ואחותו עשו את זה
מה זה בשבילך?

גויבא

New member
גם אם הוא מגיע

זה כבר לא רלוונטי.. ראיתי הופעה שלו לפני זמן מה, הבחור גמור כבר, בקושי עולה לבמה. קצת הרס לי את כל החוויה של "ראיתי את בוב דילן לייב".

idoroll

New member
אתה כ"כ מגזים ...

את העובדה שאתה אישית לא נהנת אני לא יכול לסתור, אבל להגיד שהבחור גמר זה רחוק מהמציאות ... אז נכון הוא כבר לא בקטע של לנגן בגיטרה או במפוחית, אבל עדין הוא נותן הופעה חזקה, ולא מפסיק להמציא את כל השירים שלו מחדש בכלל הופעה. ובכלל, הוא הוציא כמה אלבומים מעולים בשנים האחרונות ... נכון, זה לא אותו בוב של שנות ה 60 ואת זה כבר כולם יודעים, אבל עדיין דילן ...

Weed Me

New member
הייתי בא רק בשביל לשמוע אותם

מבצעים את אנג'יי.. השיר הכי יפה שנכתב אי פעם

RoieL

New member
../images/Emo18.gifלא להגזים

רק לסטונס לבד יש כמה שירים יותר יפים

Weed Me

New member
אני אישית הכי אוהב את אנג'יי גבר

זה ה-שיר בשבילי

DirtySpirit

New member
יא אללה.. תמיד הכל הולך לאירופים האלה

כ"כ הרבה להקות במקום אחד?;; לפחות אפשר להתנחם בזה שכרטיס ליום אחד עולה 75 יורו שזה די יקר גם בסדר גודל שלהם..

terje

New member
כן אבל

כל הפסטיבל עולה 160 יורו. 4 ימים של כ -50 להקות

RoieL

New member
לא עברתי על כל הרשימה כי לא היה לי כוח

אבל נראה לי שההופעה הכי מלהיבה שם היא של פיטר גבריאל

DirtySpirit

New member
?

אם אתה מחשיב הופעות של !!!, ארקטיק מאנקיז, בלוק פארטי, אינקובוס, קייסר צ'יפס, דה קילרז, מרילין מנסון, מטאליקה, מיוז, פרל ג'אם, סנו פאטרול, קלאקסונס ועוד רבים וטובים ללא-מלהיבות, כנראה זה משהו אצלך..

למעלה