האם נד אשם או לא ?

לא חושב שהוא לא מבין ../images/Emo58.gif

חושב שלמרות שהוא לא מבין הוא לא יכול להביא את עצמו להתנהג אחרת , ומה לעשות , אבולוציה משמעותה בין היתר התאמה למציאות ובזה אדארד כשל. בכלל , חבל לי שבזבזו שחקן בקליבר של שון בין על דמות על משך חיים כה קצר.

Blade Of Fire

New member
אני מבין שאין פה סימון ספוילרים? :O

כאילו.. רוברט עוד לא מת.. רק בפרק שישודר היום.... או ביום חמישי לעוקבים ביס....

קרקלה

New member
כן, זה לא פורום של הסדרה, מסתבר.

ע"פ התקנון הוא מיועד לאלה שקראו את כל הספרים. מוזר מאוד. האם סגרו את פורום שיר של אש ושל קרח, ורוכבים על הסדרה החדשה כדי להקים אותו מהמתים כמו זומבי בעולם מאחורי החומה? נו מילא. מאחר ולא קראתי את הספרים, אני פוחדת להסתובב כאן.

nathaliesh

New member
כן

הפורום היה קיים בעבר כפורום לספרים, לאור העובדה שעברו שש שנים מאז יציאת הספר האחרון, הפורום באופן טבעי הלך ודעך ונסגר והוקם לתחיה ע"י תפוז בזכות או בגלל הסדרה. אם תסתכלי במאמרי הפורום תוכלי לראות שם מאמרים מ-2006 למשל

Blade Of Fire

New member
אבל פה הבעיה

הפורום הוא פורום משחקי הכס, לא פורום שיר של אש ושל קרח... או שזה הפורום של הסדרה או שזה פורום רק של הספר הראשון

niv_204

New member
הפורום שינה את שמו

משיר של אש ושל קרח לפורום משחקי הכס, בעקבות הסדרה. ככל הידוע לי לא קיימים 2 פורומים נפרדים. חבל באמת שאנשים לא מקפידים על סימני הספוילר - זה ירחיק מהפורום אנשים שלא קראו את הסדרה..

gal06

New member
נשמע כמו ..אוי אוי אוי ...נו באמת אז אנשים

נסחפים , מתרגשים זה בסדר לא צריך להרוס :)

אתה צודק במיליארד אחוז

אולי בגלל שהפורום צעיר זה ככה. אני מציע שמנהל הפורום לאחר תקופת הרצה , ישנס מותניים ויתחיל למחוק הודעות עם ספוילרים שלא נאמר על כך בכותרת.

Blade Of Fire

New member
אני אישית חושב ../images/Emo58.gif

שכל עוד הוא חי, שזה משהו כמו עוד פרק או שניים, הוא מייצג לחלוטין את הקורא ואני חושב שמרטין התכוון שנזדהה עם נד יותר מאשר עם כל דמות אחרת. נד יושב לו שם בממלכה הצפונית שלו עם האבירים שלו, שולט על חצי מהממלכה של רוברט, מעלה מלך מעניינת לו את התחת וכל הלורדים המציקים האלו שמגיעים אליו עכשיו, כל אחד עם האינטרסים שלו, שואפים להגיע למקום אחר ממה שהם נמצאים בו. הוא לא מבין את המשחק, לא אכפת לו מהמשחק. הוא איש של מעשים ולא של משחקים. מבחינתו גם בבירה יש בצפון איזו חומה שתשמור עליו לפחות בינתיים בדרום יש כמה ילדים שמשחקים בעצמם וכל מה שנשאר לו זה לשלוט בשקט על הממלכה הנחמדה והקפואה שלו. אבל כאמור בבירת שבע המלוכיות המצב הוא ממש לא כזה. החורף ממש לא מגיע כאן ויש כאן זמן להרבה יותר שחקנים ומשחקים וכולם כאן רבים על פיסות אדמה ועוד כמה דרקונים זהובים. כמו שהתחלתי להגיד, נד מייצג את הקורא לחלוטין, הקורא הממוצע שלא יודע איך לשחק בחצר המלכות ובשבילו כולם אומרים את האמת (ברמה זו או אחרת) כי זה מה שכתוב, המחשבה של הקורא לא תככנית אלא מאוד ישרה. וזה בדיוק נד. עד כאן

קרקלה

New member
נכון. זה שלקחו שחקן מוכר עושה רק טוב ../images/Emo58.gif

איתו אנחנו מתחילים, איתו אנחנו מזדהים, ובגלל זה אנחנו מקבלים שוק בסוף הספר, בבחינת "כל דבר יכול לקרות עכשיו". זה מגניב. מזכיר לי שלקחו את דרו ברימור לשחק בסצנה הראשונה של צעקה 1, רק כדי שתירצח באכזריות, מה שאמור שהשאיר את הצופים המומים (ניתו להתווכח אם זה אכן האפקט שהתקבל). הרי איך זה יכול להיות שיבזבזו אותה על ההתחלה?

Blade Of Fire

New member
אהה... אני לא דיברתי על שון בין

דיברתי על נד כדמות אבל אוקיי.. סבבה... זורם עם כל הקטע של "בוא ניקח את בורומיר כי הוא גם ככה רגיל להחזיק חרב וכולם אוהבים אותו"...

Blade Of Fire

New member
אוה פה בדיוק הטעות שלך חחח

ביום שבת האחרון יצא לי לראות סרט בשם "העתיד האבוד" ששם שון בין משחק. בוא נתחיל מזה שהוא רכוב על סוס ויורה חצים כל הסרט, הוא חלק מהאחווה בעולם של זומבים שהאחווה הזו נועדה להציל את האנושות, ונסיים בזה שהם מתמשים בשרשרת של אבוקות כדי להזעיק עזרה
בכל מקרה לקראת סוף הסרט יורים בו חץ אבל בסוף הוא לא מת חחחח

יש לפחות עוד אחד , וגם הוא על ספר

למעשה על סיפור אמיתי. שון בין משחק את אנדי מקנב , לוחם SAS בריטי, מהחוליה המפורסמת שבמלחמת המפרץ הראשונה , הצבא העירקי ניהל אחריה מרדף על מאות קילומטרים , ופחות או יותר 2-3 חברה (ביניהם אנדי מקנב , שגם כתב את הספר "בראוו אפס שתיים") שרדו אל הסיפור הזה כשאחד מהם בכלל הצליח להגיע לסוריה שהיתה אז קרקע בטוחה. שון בין משחק את אנדי ,ומן הסתם הוא לא מת.

chin1

New member
למעט אצבעון כולם פשוט בובות על חוט ../images/Emo58.gif

אצבעון הרעיל את ג'ון ארין ושלח את קטלין למסע כנגד הלאנסטרים שפתח את כל הבלאגן . אצבעון כיוון את נד לאמת כנגד סרסיי וג'ים , כלומר ידע אותה תמיד. נתן לנד להניח כי הוא בעדו ואז בגד בו . כלומר לכאורה ידיד של משפחת לאנסטר, אבל אצבעון הרג את ג'פרי תוך שימוש ציני באנסה וטיריון , נרמז שהוא היה אחראי לתכנון חתונת הדמים (הרג את הבן של קייטלין והיה אחראי למותה של האישה שלכאורה אהב) , אך גם מתכנן להמריד שב את הבקעה והצפון כנגד הלאנסטרים על ידי הנישואים של קרובו של ארין לסאנסה. אצבעון בעצם משחק בכולם מה הסיבות שלו - לא ברור לי עדיין אבל ברור שלא החוכמה שחקה ללאנסטרים כמו המזל והטמטום של הצד השני (קייטלין ששחררה את ג'ים)

למעלה