האם מתחסני ישראל

SupermanZW

Well-known member
שפני נסיונות? בברטניה מחלטים לערבב את מנות החיסון.

ויתור על מנה שנייה וערבוב חיסונים: הבריטים עורכים ניסוי, העולם צופה​

כמיליון בריטים קיבלו את המנה הראשונה של החיסון נגד קורונה. לא מספיק עבור המדינה שהפכה לזו שנפגעה מהנגיף באופן הקשה ביותר באירופה • בשל חשש למחסור בחיסונים קיבלו בבריטניה שתי החלטות שנויות במחלוקת שמעוררות שיח רב ברחבי העולם • מומחה מאוניברסיטת קורנל: "הרשויות בבריטניה כאילו זנחו לחלוטין את המדע, ועכשיו מנסות לנחש את דרכן​

בלגיה היא המדינה שנפגעה הכי קשה באירופה, לא בריטניה.

טלה נעים

Active member
שפני נסיונות? בברטניה מחלטים לערבב את מנות החיסון.

ויתור על מנה שנייה וערבוב חיסונים: הבריטים עורכים ניסוי, העולם צופה​

כמיליון בריטים קיבלו את המנה הראשונה של החיסון נגד קורונה. לא מספיק עבור המדינה שהפכה לזו שנפגעה מהנגיף באופן הקשה ביותר באירופה • בשל חשש למחסור בחיסונים קיבלו בבריטניה שתי החלטות שנויות במחלוקת שמעוררות שיח רב ברחבי העולם • מומחה מאוניברסיטת קורנל: "הרשויות בבריטניה כאילו זנחו לחלוטין את המדע, ועכשיו מנסות לנחש את דרכן​

מוכן להיות שפן נסיונות.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אנשים הסובלים מתופעות לוואי עקב החיסון.
כן, אכן כן.
השבוע בחרשות דיברו עם אישה כבת 80 שהפנים שלה השתתקו אחרי שהיא קיבלה חיסון קורונה והיא לא יכלה אפילו לעצום את העין בשל כך.
עכשיו אם להודות על האמת, אחרי החיסון שלי הייתה לי באמת תחושה קלה קלה של חוסר תחושה בזווית השפתיים
אבל ברוך ה' אחרי כמה דקות זה עבר בשלום.

שמלת תחרה1

Well-known member
כן, אכן כן.
השבוע בחרשות דיברו עם אישה כבת 80 שהפנים שלה השתתקו אחרי שהיא קיבלה חיסון קורונה והיא לא יכלה אפילו לעצום את העין בשל כך.
עכשיו אם להודות על האמת, אחרי החיסון שלי הייתה לי באמת תחושה קלה קלה של חוסר תחושה בזווית השפתיים
יוהווו סבא מזה, החלטת סופית להדאיג אותנו.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
יוהווו סבא מזה, החלטת סופית להדאיג אותנו.
חלילה להדאיג, זה מה שראיתי בחרשות.
אישה בת 80 עם פנים קפואות, היא טוענת שזה בגלל החיסון
יכול להיות שהנסיך צודק, שזה קרה לה בגלל הסטטיסטיקה אבל היא מנסה "להלביש" את זה על החיסון
אולי ככה הפרוייקטור יצטרך לפצות אותה כספית. ;-)

נסיך.333

Well-known member
כן, אכן כן.
אפשר להרגע, זה נקרא תסמין בל כמדומני, זה פוגע ב-1/10,000 אנשים,
זה קרה בלי קשר כנראה לחיסון עצמו, כך דווח אמש ב"הצד השני"
וגם כאלה ששמו תמונות של אנשים שלקו בזה התברר שהתמונות ישנות והביאו את המקור עם הסבר.
אז בינתיים הכל בסדר.. ואם יש לך כאבים בכתפיים, אולי צומחות לך כנפי מלאך??:oops:

משתפרת1

Well-known member
אפשר להרגע, זה נקרא תסמין בל כמדומני, זה פוגע ב-1/10,000 אנשים,
זה קרה בלי קשר כנראה לחיסון עצמו, כך דווח אמש ב"הצד השני"
וגם כאלה ששמו תמונות של אנשים שלקו בזה התברר שהתמונות ישנות והביאו את המקור עם הסבר.
אז בינתיים הכל בסדר.. ואם יש לך כאבים בכתפיים, אולי צומחות לך כנפי מלאך??:oops:
ולמי שכואב הראש- צומח כתר של מלך, אפילו אם הוא נסיך :)

למעלה