שמלת תחרה1
Well-known member
אז אפשר להרגע? אנחנו לא שפני נסיונות?נכון
ולכן נאמר שהמנה השניה תהיה זהה מבחינת היצרן למנה הראשונה
לא יערבבו בין יצרנים
אז אפשר להרגע? אנחנו לא שפני נסיונות?נכון
ולכן נאמר שהמנה השניה תהיה זהה מבחינת היצרן למנה הראשונה
לא יערבבו בין יצרנים
בגדול אנחנו כן. אנחנו לא עשרות האלפים הראשונים בניסוי, אך ישראל היא המקום הראשון בעולם בו החיסון נבדק באופן המוני.אז אפשר להרגע? אנחנו לא שפני נסיונות?
בלגיה היא המדינה שנפגעה הכי קשה באירופה, לא בריטניה.שפני נסיונות? בברטניה מחלטים לערבב את מנות החיסון.
ויתור על מנה שנייה וערבוב חיסונים: הבריטים עורכים ניסוי, העולם צופה
כמיליון בריטים קיבלו את המנה הראשונה של החיסון נגד קורונה. לא מספיק עבור המדינה שהפכה לזו שנפגעה מהנגיף באופן הקשה ביותר באירופה • בשל חשש למחסור בחיסונים קיבלו בבריטניה שתי החלטות שנויות במחלוקת שמעוררות שיח רב ברחבי העולם • מומחה מאוניברסיטת קורנל: "הרשויות בבריטניה כאילו זנחו לחלוטין את המדע, ועכשיו מנסות לנחש את דרכן
החדשות מדברים על בריטניהבלגיה היא המדינה שנפגעה הכי קשה באירופה, לא בריטניה.
שכחו להתייחס לגודל האוכלוסיה.החדשות מדברים על בריטניה
מוכן להיות שפן נסיונות.שפני נסיונות? בברטניה מחלטים לערבב את מנות החיסון.
ויתור על מנה שנייה וערבוב חיסונים: הבריטים עורכים ניסוי, העולם צופה
כמיליון בריטים קיבלו את המנה הראשונה של החיסון נגד קורונה. לא מספיק עבור המדינה שהפכה לזו שנפגעה מהנגיף באופן הקשה ביותר באירופה • בשל חשש למחסור בחיסונים קיבלו בבריטניה שתי החלטות שנויות במחלוקת שמעוררות שיח רב ברחבי העולם • מומחה מאוניברסיטת קורנל: "הרשויות בבריטניה כאילו זנחו לחלוטין את המדע, ועכשיו מנסות לנחש את דרכן
אתה תהיה, באמת, כזה, אחרת לא היה צריך כותרת בעיתון:-מוכן להיות שפן נסיונות.
והנה שמלת תחרה1 פירסמה צילום מסך מהחדשות שממחיש את זהאתה תהיה, באמת, כזה, אחרת לא היה צריך כותרת בעיתון:-
"אין פה ניסוי בבני אדם. הישראלים הם לא שפני ניסיונות"
למה רק הם, הם קיבלו את אותו חיסון שהישראלים קיבלו.נראה שהם השפני ניסוי
כן, אכן כן.אנשים הסובלים מתופעות לוואי עקב החיסון.
יוהווו סבא מזה, החלטת סופית להדאיג אותנו.כן, אכן כן.
השבוע בחרשות דיברו עם אישה כבת 80 שהפנים שלה השתתקו אחרי שהיא קיבלה חיסון קורונה והיא לא יכלה אפילו לעצום את העין בשל כך.
עכשיו אם להודות על האמת, אחרי החיסון שלי הייתה לי באמת תחושה קלה קלה של חוסר תחושה בזווית השפתיים
אבל ברוך ה' אחרי כמה דקות זה עבר בשלום.
חלילה להדאיג, זה מה שראיתי בחרשות.יוהווו סבא מזה, החלטת סופית להדאיג אותנו.
חחחחחח גדול.
אפשר להרגע, זה נקרא תסמין בל כמדומני, זה פוגע ב-1/10,000 אנשים,כן, אכן כן.
השבוע בחרשות דיברו עם אישה כבת 80 שהפנים שלה השתתקו אחרי שהיא קיבלה חיסון קורונה והיא לא יכלה אפילו לעצום את העין בשל כך.
עכשיו אם להודות על האמת, אחרי החיסון שלי הייתה לי באמת תחושה קלה קלה של חוסר תחושה בזווית השפתיים
אבל ברוך ה' אחרי כמה דקות זה עבר בשלום.
ולמי שכואב הראש- צומח כתר של מלך, אפילו אם הוא נסיךאפשר להרגע, זה נקרא תסמין בל כמדומני, זה פוגע ב-1/10,000 אנשים,
זה קרה בלי קשר כנראה לחיסון עצמו, כך דווח אמש ב"הצד השני"
וגם כאלה ששמו תמונות של אנשים שלקו בזה התברר שהתמונות ישנות והביאו את המקור עם הסבר.
אז בינתיים הכל בסדר.. ואם יש לך כאבים בכתפיים, אולי צומחות לך כנפי מלאך??![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.