שמלת תחרה1
Well-known member
שפני נסיונות? בברטניה מחלטים לערבב את מנות החיסון.
שפני נסיונות? בברטניה מחלטים לערבב את מנות החיסון.
ויתור על מנה שנייה וערבוב חיסונים: הבריטים עורכים ניסוי, העולם צופה
כמיליון בריטים קיבלו את המנה הראשונה של החיסון נגד קורונה. לא מספיק עבור המדינה שהפכה לזו שנפגעה מהנגיף באופן הקשה ביותר באירופה • בשל חשש למחסור בחיסונים קיבלו בבריטניה שתי החלטות שנויות במחלוקת שמעוררות שיח רב ברחבי העולם • מומחה מאוניברסיטת קורנל: "הרשויות בבריטניה כאילו זנחו לחלוטין את המדע, ועכשיו מנסות לנחש את דרכן
למה מתחסני ישראל?שפני נסיונות? בברטניה מחלטים לערבב את מנות החיסון.
כמיליון בריטים קיבלו את המנה הראשונה של החיסון נגד קורונה. לא מספיק עבור המדינה שהפכה לזו שנפגעה מהנגיף באופן הקשה ביותר באירופה • בשל חשש למחסור בחיסונים קיבלו בבריטניה שתי החלטות שנויות במחלוקת שמעוררות שיח רב ברחבי העולם • מומחה מאוניברסיטת קורנל: "הרשויות בבריטניה כאילו זנחו לחלוטין את המדע, ועכשיו מנסות לנחש את דרכן
נכון, הכתבה מדברת על מתחסני בריטניה.למה מתחסני ישראל?
הכתבה מדברת על מתחסני בריטניה
לא ממשנכון, הכתבה מדברת על מתחסני בריטניה.
ואני תוהה מה ההבדל בן מתחסני ישראל ובן מתחסני ברטניה, מדוע החליטו בבריטניה לשנות את נדרך לחיסון?
מאמינה שאת אותו חיסון שהבריטים קיבלו, מתחסנים בישראל.
בישראל יש סיכוי גבוה שכל אוכלוסיית הסיכון תחוסן בהקדם,לא ממש
בבריטניה מקבלים חיסונים לא של פייזר ולא של מודרנה אלא של חברה אחרת , אסטרה זניקה אם אני לא טועה
כותב בכאב רב, שגם בארץ שר הבריאות או הפרויקטור אמרו שייתכן שהם גם יאמצו את זה ויתנו מנה שניה של המודרנהנכון, הכתבה מדברת על מתחסני בריטניה.
ואני תוהה מה ההבדל בן מתחסני ישראל ובן מתחסני ברטניה, מדוע החליטו בבריטניה לשנות את נדרך לחיסון?
מאמינה שאת אותו חיסון שהבריטים קיבלו, מתחסנים בישראל.
היום התראיין הפרוייקטור ודיבר על הצמדות לפרוטוקול של החברה, זה שאושר ע"י ה- FDA. למיטב הבנתי אין אישור לערבוב מקור החיסון. ההצמדות לפרוטוקול כוללת גם זריקה שניה בטווח של 3 שבועות מהראשונה.כותב בכאב רב, שגם בארץ שר הבריאות או הפרויקטור אמרו שייתכן שהם גם יאמצו את זה ויתנו מנה שניה של המודרנה![]()
![]()
היום התראיין הפרוייקטור ודיבר על הצמדות לפרוטוקול של החברה, זה שאושר ע"י ה- FDA. למיטב הבנתי אין אישור לערבוב מקור החיסון. ההצמדות לפרוטוקול כוללת גם זריקה שניה בטווח של 3 שבועות מהראשונה.
הדיווח לא מדויק. כך אמנם דווח בתשקורת הישראלית הרדודה, אבל שכחו לספר לך כמה דברים. אין שום החלטה בבריטניה לערבב בין החיסונים. כן יש החלטה להסתפק בחיסון אחד ולדחות את המנה השניה. בהחלטה הזאת יש הגיון, אך ההגיון הזה רלוונטי רק בשעת חירום. ישראל לא נמצאת שם.בברטניה מחלטים לערבב את מנות החיסון.
לדעתי, שניכם לא מדייקים, לא עירבבו בין החיסונים אלא בין מנות החיסון, קרי אם ייגמר המלאי של החיסון שקיבלת מנה ראשונה, תקבל במנה השנייה את החיסון האחר, במידה ובכלל תקבל מנה שנייה.הדיווח לא מדויק. כך אמנם דווח בתשקורת הישראלית הרדודה, אבל שכחו לספר לך כמה דברים. אין שום החלטה בבריטניה לערבב בין החיסונים. כן יש החלטה להסתפק בחיסון אחד ולדחות את המנה השניה. בהחלטה הזאת יש הגיון, אך ההגיון הזה רלוונטי רק בשעת חירום. ישראל לא נמצאת שם.
לגבי הערבוב, ההחלטה היא שאם מגיע מתחסן ולא ידוע מה מקור החיסון הראשון שקיבל, הוא יקבל בכל זאת את החיסון השני ממקור כלשהו. זה כל הסיפור. זה מוצג בארץ כאילו מדובר בהחלטה לערבב בכיף בין החיסונים ולא כך הדבר. לא היה וכנראה גם לא יהיה.
אמור זה שם של דג. ההחלטה הבריטית היא כפי שכתבתי (אם נורא תרצה, בתוספת החלטה שאם במקרים חריגים ביותר לאחר 12 שבועות אין את המנה השניה מהחיסון הראשון, דבר שלכתחילה כלל לא אמור לקרות, ישקלו לתת מנה מחיסון אחר). מה התשקורת הישראלית ברדידותה האין-סופית עשתה מזה, אני לא אחראי.לדעתי, שניכם לא מדייקים, לא עירבבו בין החיסונים אלא בין מנות החיסון, קרי אם ייגמר המלאי של החיסון שקיבלת מנה ראשונה, תקבל במנה השנייה את החיסון האחר, במידה ובכלל תקבל מנה שנייה.
אפשרות שאתה כתבת עליה, לא אמורה להתרחש במדיה ממוחשבת.
לא רק, זה שם של אישה ולראיה מתמודדת הנינג'ה שעלתה לחצי הגמר קוראים לה כךאמור זה שם של דג.
הבריטים יכולים לקפוץ לי.שפני נסיונות? בברטניה מחלטים לערבב את מנות החיסון.
אממ סבאהבריטים יכולים לקפוץ לי.
עכשיו הרגע חזרנו אני ואישתי ממתחם אקספו ת"א, שם היא קיבלה את החיסון ה-1 שלה.
אני תמיד אחזתי בדיעה האומרת: "מה שלא הורג אותך מחש(מ)ל אותך.![]()
כן, נכון. אבל אני מחכה לתופעת הלוואי שהחום יעלה עוד קצת, כדי שזה יהיה "כללית מושלם".אולי היום יהיה לך "בן 17" כמו שלך היה שבוע שעבר
כן, נכון. אבל אני מחכה לתופעת הלוואי שהחום יעלה עוד קצת, כדי שזה יהיה "כללית מושלם".![]()
רק שלא תיכנס לתרדמת כפי שקרה לחורזת... לך תדע...כן, נכון. אבל אני מחכה לתופעת הלוואי שהחום יעלה עוד קצת, כדי שזה יהיה "כללית מושלם".![]()
רגע.שפני נסיונות? בברטניה מחלטים לערבב את מנות החיסון.
נכוןרגע.
הבריטים מתחסנים עם התכשיר של אסטרזניקה. עם החומר הזה מספיק לקבל הזרקה אחת. הוא לא בנוי על RNA אלא על וירוס שמציג את החלבון למערכת החיסון, וממשיך להתפתח בגוף עד שנוצרים מספיק נוגדנים ולימפוציטים שמנטרלים אותו. זה הפרוטוקול של החיסון הזה, זה לא ניסוי.
לגבי ערבוב חיסונים: כשמדובר בחיסוני ה- RNA של פייזר ומודרנה לא הייתי מערבבת. יתכן שכל חברה מכינה מקטע שונה של RNA שאחראי על חלבון שונה במעטפת הוירוס. אם זה המצב הרי שהחיסון השונה לא יעשה דבר לטובת החיסון שיצרה ההזרקה הראשונה, ויתנהג כאילו הוא עצמו הראשון.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.