האם לעשות מועד ג?

nicolosh

New member
האם לעשות מועד ג?

אשמח לקבל את דעתכם. סיימתי את התואר בממוצע לא הכי גבוה בעולם (זלזלתי והתרסקתי בשנה ג') - אבל הוא מבטיח לי הצטינות בתואר. קבלתי בקורס מסוים ציון שלדעתי הוא נמוך מאוד ואם אשפר אותו במועד ג' שאליו אני זכאית הממוצע שלי יעלה בנקודה שלמה (זה בעיקר נובע מכך שבסוף התואר מעגלים את הציון הסופי באומדן למעלה ולמטה). מצד אחד אחרי ההתרסקות של שנה ג' אני מגישה רע עם עצמי ואני ירגיש הרבה יותר טוב אם הממוצע שלי יעלה בנקודה. מצד שני זה קורס קשה הציון שלי יכול לרדת יש סיכוי שאפילו אאבד את ההצטינות בגלל זה. כמובן תמיד קיים הסיכוי הקלוש שאכשל... בגדול יש לי התמחות שמתחילה במרץ יש לי הצטיינות בתואר אבל אין לי את ה90 המיוחל שבו החזקתי עד שנה ג'. האם כדאי לי לעשות מועד ג' או שאין זה שווה את הסיכוי? והאם אתם חושבים שמבקשים גליון ציונים מאנשים לאחר התמחות או שהעובדה שיש לי הצטיינות בתואר מסיימת את הדיון בנושא הציונים?

B L I M P

New member
ממתי מעגלים את הציון הסופי

אצלי הציון הסופי הוא עם שתי ספרות אחרי הנקודה. ולדעתי הצטיינות מספיקה - לא קריטי אם יש לך ציון אחד פחות או יותר טוב. מנגד, אם את בטוחה שתוכלי לשפר, אני הייתי ניגשת.

nicolosh

New member
סיימת את התואר?

במכללה למנהל בסיום התואר הממוצע הוא שלם ומעגלים אותו באומדן ככה גם ברוב המוסדות ברוב התארים. ככה שיוצא שאם אני מעלה את המבחן ב8 נקודות אני באומדן החיובי כרגע אני באומדן השלילי. אולי אצלך זה לא ככה

למעלה