האם לדעתכם לעלילת הדם על האונס בשדה תימן לא היה חלק בליבוי האנטישמיות שהביאה לפיגוע בסידני?

certified.woke

Well-known member
כולי תקווה, אך אינני בטוח שאכן כך יקרה. בינתיים נראה שחקירת הפצ"ר לא מתקדמת לשום מקום, כתב ערוץ 12 לא נחקר כלל וחקירתו לא עומדת על הפרק, על פניו זה המצב גם ביחס ליועמ"ש, על אף שבכירים בלשכתה כן נדרשו למסור עדות, ותכל'ס נראה שהמערכת תצליח להשתיק את הפשעים החמורים והפוגעניים כלפי המדינה שנעשו שם.
הפגיעה החמורה בעציר היא גם פגיעה במדינה שהיא שולחתם של המתעללים.
פגיעה זו במדינה בקשה הפצ"רית למנוע...

Harrington

Well-known member
מנהל
הפגיעה החמורה בעציר היא גם פגיעה במדינה שהיא שולחתם של המתעללים.
תלוי מה מתפרסם כמובן. זה במקביל לכך שתלוי מה נכון בסיפור. שני דברים שונים, שני דיונים שונים.
פגיעה זו במדינה בקשה הפצ"רית למנוע...
בקשה הרואיסטית. כעת אם רק לא הייתה נוקטת בדרך כל כך עקומה לממש אותה, מצבנו יכול היה להיות מושלם.

1ספי11

Well-known member
בינתיים מה שפגע במדינה והביא לגל אנטישמיות עצום היה פרסום הסרט בו רואים כלום ושום דבר לעולם
קשקוש ירוק ואופייני.
מה שהביא לגל האנטישמיות זה המראות מעזה ועשרות אלפי מתים לקול ההתלהמות של הכהניסטים בממשלה .

קירשנבאום8

Well-known member
עלילת הדם של הפצ"ר ו/או ערוץ 12 בהחלט תרמה להתגברות האנטישמיות בעולם וזו בתורה ככל הנראה תרמה לפיגוע (הזה וקודמים לו). כך שבין אם קיים קשר ישיר ובין אם לאו, קשר עקיף מן הסתם קיים (אא"כ יתברר שהמחבלים היו שלוחים ישירים של ארגון/מדינת טרור כזה או אחר).
זאת האמת ולא עלילת דם ואתם יודעים זאת.
האסיר יצא בשן ועין מה"טיפול" המסור שזכה לו מידם ומרגליהם ומאלותיהם ומכלבם ומהמוט או הסכין שתקעו לו ברקטם.
לא בכדי הוא ושפז במצב קשה בבית החולים והתעודה הרפואית שנחתמה על די רופאיו מעידה על כך.
גם העובדה שהזדרזו להבריח אותו עם האסירים המשתחררים בעסקת החטופים מעידה על הטיוח, ההכחשה וההסתרה שישראל עושה.
וגם אתם פה בפורום הימני משמשים בהכחשה שאתם יודעים שהיא שקרית אבל אתם תומכים במעשים כאלה לערבים.

Harrington

Well-known member
מנהל
זאת האמת ולא עלילת דם ואתם יודעים זאת.
האסיר יצא בשן ועין מה"טיפול" המסור שזכה לו מידם ומרגליהם ומאלותיהם ומכלבם ומהמוט או הסכין שתקעו לו ברקטם.
לא בכדי הוא ושפז במצב קשה בבית החולים והתעודה הרפואית שנחתמה על די רופאיו מעידה על כך.
גם העובדה שהזדרזו להבריח אותו עם האסירים המשתחררים בעסקת החטופים מעידה על הטיוח, ההכחשה וההסתרה שישראל עושה.
וגם אתם פה בפורום הימני משמשים בהכחשה שאתם יודעים שהיא שקרית אבל אתם תומכים במעשים כאלה לערבים.
הדיווח הראשוני על סוג של מעשה אינוס, התברר (רשמית לחלוטין) כעלילת דם שפלה. אם מעבר לטענה ראשונית זו הייתה פגיעה של חיילים במחבל אם לאו, זו שאלה שאינני יודע לענות עליה ומתוך כך גם לא אגדיר אותה עלילת דם כמובן, עד שאכיר את העובדות לאשורן.

לא יודע מה בעיניך בדיוק אמור להעיד על "טיוח, הכחשה והסתרה", אבל דווקא המקרה הזה מלמד שישראל לא עושה כן (כאשר כאן היא כמובן הלכה צעד נוסף שלא ראוי שהלכה). כך גם ניתן ללמוד משלל אירועים אחרים והדברים ידועים (למי שעיניו פקוחות בכל אופן ואינו איש מקצוע בתחום ההתעלמות מהמציאות או בהכחשתה/הסתרתה*).

לא יודע אם אני תומך "במעשים כאלה לערבים". תצטרך להסביר מה הם "מעשים כאלה" כדי שאוכל לגבש עמדה בעניין. כאן במקרה הזה כאמור, אני פשוט לא יודע מה כן או לא נעשה, זולת זה שלא נעשה 'מעשה אינוס' מסוג כלשהו. בעולם שלי כשאין לי מידע, אין לי גם דרך לגבש עמדה. אבל אם ממילא החלטת עבורי מה עמדתי, נראה בכל מקרה מיותר שבכלל אטרח לגבש לעצמי אחת :cool:.

* תוך כדי שאני כותב אני שם לב, שוב שיטת ההשלכה הידועה והמוכרת, שוב התקפה משמאל על ימין של מה ששמאל הוא זה שעושה.

ריקי זו אני

Well-known member
אני סבור שיש מצב שגם זה תרם.
הג'יהאד האיסלמי לא זקוק לסיפורי אונס נוח'בות, או כל אונס אחר. זה מעניין להם את התחת עם איזה מוסלמי נאנס...
אלה שכאן הסיפור קצת שונה. אם המוסלמים עסקו בנחת באיך לכבוש יעדים באירופה ובאוסטרליה, כמו גם אוניברסיטאות בארה"ב, בלי הפרעה מצד המקומיים, הרי שאירוע שבו התקשורת הישראלית עושה דברה של 'מערכת המשפט' כאן מספרת לעולם את הזוועה, אומרים במסגדים 'הנה אללה מסר לנו שעת רצון אז צאו לטבוח יהודים'...
שימו לב שהחג המוסלמי בו שוחטים נקרא בערבית עיד א אדחה... מכאן ההשוואה בין טבח כבשים לחג לטבח ביהודים כל השנה...

Harrington

Well-known member
מנהל
הג'יהאד האיסלמי לא זקוק לסיפורי אונס נוח'בות, או כל אונס אחר. זה מעניין להם את התחת עם איזה מוסלמי נאנס...
אלה שכאן הסיפור קצת שונה. אם המוסלמים עסקו בנחת באיך לכבוש יעדים באירופה ובאוסטרליה, כמו גם אוניברסיטאות בארה"ב, בלי הפרעה מצד המקומיים, הרי שאירוע שבו התקשורת הישראלית עושה דברה של 'מערכת המשפט' כאן מספרת לעולם את הזוועה, אומרים במסגדים 'הנה אללה מסר לנו שעת רצון אז צאו לטבוח יהודים'...
שימו לב שהחג המוסלמי בו שוחטים נקרא בערבית עיד א אדחה... מכאן ההשוואה בין טבח כבשים לחג לטבח ביהודים כל השנה...
המוסלמים אכן לא זקוקים לתירוצים כדי לטבוח ביהודים. אבל העולם המערבי כן. עלילת הדם הזאת, בין אם נולדה בלשכת הפצ"ר ובין נולדה בין אוזני דמבו, נתנה לו את זה על מגש של כסף. זה יכול לשמש אנשים מערביים כדי לתקוף יהודים וזה יכול לשמש את העולם המערבי סתם לא לראות בפגיעה ביהודים בעיה מיוחדת. בשני המקרים מדובר בפגיעה חמורה במדינה, בבטחונה ובבטחון העם היהודי כולו.

marabo

Well-known member
לא אמרתי שרק זה גרם לכל הטרור נגד יהודים אלא שגם זה תרם

למעלה