האם לדעתכם לעלילת הדם על האונס בשדה תימן לא היה חלק בליבוי האנטישמיות שהביאה לפיגוע בסידני?

Harrington

Well-known member
מנהל
זאת האמת ולא עלילת דם ואתם יודעים זאת.
האסיר יצא בשן ועין מה"טיפול" המסור שזכה לו מידם ומרגליהם ומאלותיהם ומכלבם ומהמוט או הסכין שתקעו לו ברקטם.
לא בכדי הוא ושפז במצב קשה בבית החולים והתעודה הרפואית שנחתמה על די רופאיו מעידה על כך.
גם העובדה שהזדרזו להבריח אותו עם האסירים המשתחררים בעסקת החטופים מעידה על הטיוח, ההכחשה וההסתרה שישראל עושה.
וגם אתם פה בפורום הימני משמשים בהכחשה שאתם יודעים שהיא שקרית אבל אתם תומכים במעשים כאלה לערבים.
הדיווח הראשוני על סוג של מעשה אינוס, התברר (רשמית לחלוטין) כעלילת דם שפלה. אם מעבר לטענה ראשונית זו הייתה פגיעה של חיילים במחבל אם לאו, זו שאלה שאינני יודע לענות עליה ומתוך כך גם לא אגדיר אותה עלילת דם כמובן, עד שאכיר את העובדות לאשורן.

לא יודע מה בעיניך בדיוק אמור להעיד על "טיוח, הכחשה והסתרה", אבל דווקא המקרה הזה מלמד שישראל לא עושה כן (כאשר כאן היא כמובן הלכה צעד נוסף שלא ראוי שהלכה). כך גם ניתן ללמוד משלל אירועים אחרים והדברים ידועים (למי שעיניו פקוחות בכל אופן ואינו איש מקצוע בתחום ההתעלמות מהמציאות או בהכחשתה/הסתרתה*).

לא יודע אם אני תומך "במעשים כאלה לערבים". תצטרך להסביר מה הם "מעשים כאלה" כדי שאוכל לגבש עמדה בעניין. כאן במקרה הזה כאמור, אני פשוט לא יודע מה כן או לא נעשה, זולת זה שלא נעשה 'מעשה אינוס' מסוג כלשהו. בעולם שלי כשאין לי מידע, אין לי גם דרך לגבש עמדה. אבל אם ממילא החלטת עבורי מה עמדתי, נראה בכל מקרה מיותר שבכלל אטרח לגבש לעצמי אחת :cool:.

* תוך כדי שאני כותב אני שם לב, שוב שיטת ההשלכה הידועה והמוכרת, שוב התקפה משמאל על ימין של מה ששמאל הוא זה שעושה.

ריקי זו אני

Well-known member
אני סבור שיש מצב שגם זה תרם.
הג'יהאד האיסלמי לא זקוק לסיפורי אונס נוח'בות, או כל אונס אחר. זה מעניין להם את התחת עם איזה מוסלמי נאנס...
אלה שכאן הסיפור קצת שונה. אם המוסלמים עסקו בנחת באיך לכבוש יעדים באירופה ובאוסטרליה, כמו גם אוניברסיטאות בארה"ב, בלי הפרעה מצד המקומיים, הרי שאירוע שבו התקשורת הישראלית עושה דברה של 'מערכת המשפט' כאן מספרת לעולם את הזוועה, אומרים במסגדים 'הנה אללה מסר לנו שעת רצון אז צאו לטבוח יהודים'...
שימו לב שהחג המוסלמי בו שוחטים נקרא בערבית עיד א אדחה... מכאן ההשוואה בין טבח כבשים לחג לטבח ביהודים כל השנה...

Harrington

Well-known member
מנהל
הג'יהאד האיסלמי לא זקוק לסיפורי אונס נוח'בות, או כל אונס אחר. זה מעניין להם את התחת עם איזה מוסלמי נאנס...
אלה שכאן הסיפור קצת שונה. אם המוסלמים עסקו בנחת באיך לכבוש יעדים באירופה ובאוסטרליה, כמו גם אוניברסיטאות בארה"ב, בלי הפרעה מצד המקומיים, הרי שאירוע שבו התקשורת הישראלית עושה דברה של 'מערכת המשפט' כאן מספרת לעולם את הזוועה, אומרים במסגדים 'הנה אללה מסר לנו שעת רצון אז צאו לטבוח יהודים'...
שימו לב שהחג המוסלמי בו שוחטים נקרא בערבית עיד א אדחה... מכאן ההשוואה בין טבח כבשים לחג לטבח ביהודים כל השנה...
המוסלמים אכן לא זקוקים לתירוצים כדי לטבוח ביהודים. אבל העולם המערבי כן. עלילת הדם הזאת, בין אם נולדה בלשכת הפצ"ר ובין נולדה בין אוזני דמבו, נתנה לו את זה על מגש של כסף. זה יכול לשמש אנשים מערביים כדי לתקוף יהודים וזה יכול לשמש את העולם המערבי סתם לא לראות בפגיעה ביהודים בעיה מיוחדת. בשני המקרים מדובר בפגיעה חמורה במדינה, בבטחונה ובבטחון העם היהודי כולו.

למעלה