hrpbiiapnrpeltework
Well-known member
כל התיאוריות של כל המתנגדים קורסות מיד ובצורה מוחלטת בו-ברגע שבו מעמידים אותן למבחן אפילו הקל ביותרקרסה התאוריה שלך שהוא אוכל הרבה אוכל מתועש ובגלל זה הוא דפוק/מוזר...
אתה באמת רוצה להגיד לי שאתה טיפש מספיק בשביל להיות מופתע שעוד סיפורים חדשים שהומצאו על מאור על-ידי עוד מישהי שמקנאת בו התבררו ככוזבים לחלוטין?
לא.לעומת זאת אני הבנתי אותו הכי טוב כאן בפורום,
אם אני סכיזופרן או ילדותי אז איפה הסכיזופרניה והילדותיות שלי?אחרי שבהתחלה הלכתי לאיבוד
עם רעיון הסכיזופרניה/ילדותיות שיכול להיות שהם נכונים אבל אין מספיק הוכחות.
שום דבר בי לא פשוט.ההסבר פשוט מאוד
חשוב לעשות הבדלה, שאתה אינך עושה אותה, בין שני סוגים של פינוק.מפונק
יש פינוק באורחות החיים, ואז יש פינוק בעבודה.
אני, עם כל רמת החיים הגבוהה שלי, כל ההנאות שלי וכל הבילויים שלי, אכן "מפונק של אורחות החיים", וגם זה, לא יותר מידי, כי זה לא כאילו שאני לא יכול בלי וזה יהרוס אותי או משהו אם פתאום הרמה הייתה יורדת. אני בעל כושר עמידות וכושר הסתגלות.
מן הצד השני, אני לא מפונק כשזה מגיע לעבודה. אני יודע ויכול לעבוד הרבה וקשה, ואני עושה זאת כל חיי.
מה שאתה טיפש מידי מכדי להבין זה שהורות מתירנית היא סגנון ההורות הצודק והנכון. זה מוכח ומגובה במחקרים. אידיוטבגלל חינוך לקוי
השקעה כלכלית ומשאבית גבוהה בילד מובילה להצלחה של הילד, לא כישלון שלו. אידיוט גמור כבר אמרנו?והרבה כסף שנישפך עליו.
דרך אגב, שים לב לתגובתה של המתנגדת-הקנאית נוסטלגיה אליך.
"זה שאתה פתי מאמין לכל הזיה שלו, זאת בעיה שלך, לא שלי והעיקר שאתה מחשיב את עצמך כמומחה לקנוניות
הסנדלר הולך יחף?".
לא מובן לי עד הסוף אם היא מדברת על התזונה האמיתית שלי שאליה התייחסת בעקיפין כאשר דחפת לה בפרצוף איך שהיא טעתה באשר לתזונה שלי, או שהיא מתייחסת לזה שדיברת על "הכסף הרב שנשפך עליי" כפי מה שאתה קורא לזה, אבל כאמור, שני הדברים הוכחו יחדיו בתמונה שהועלתה על-ידי רק שלשום בתגובה אליה (למקרה שכל שאר ההוכחות עד לאותו רגע לא הספיקו). תמונת ארוחת הבוקר היומית הקבועה שלי של פירות, ירקות ושתייה בריאה בצד, אלו של הביוקר, בעלות של למעלה מ-80 שקל לארוחה בודדת, שכמותה אני אוכל, כאמור, מידי יום ביומו, 365 ימים בשנה
הסיבה שהעליתי את התמונה היא כי ההסברים המפורטים שלי עבורה על התזונה האמיתית שלי לא עזרו, אז חשבתי שהיא אולי אחת מהטיפשים האלו שמתקשים עם למידה מבוססת קריאה ואוריינות, אבל מצליחים עם למידה חזותית-מרחבית, אז העליתי בשבילה תמונה, אבל מסתבר, שהיא אחת מאותם אלו שהם כה טיפשים, שאפילו הלמידה החזותית-מרחבית הברברית ושמיועדת לאנשים טיפשים, לא עוזרת להם, ושהיא למעשה כה טיפשה, שאפילו מראה עיניים לא עוזר לה
הדחף הראשוני שלי הוא להתפקע מצחוק, כי בן-אדם כה טיפש שאפילו מראה עיניים לא עוזר לו זה באמת דבר נדיר, ובשביל האנשים האלו בדיוק מוקדשת החתימה שלי, אבל די, לא יפה, זה לא כאילו שזאת אשמתה
היום דרך אגב המנה השלישית הייתה תירס (לא יודע כמה מתגובתי האחרונה אליה קראת בדיוק, אבל רק האוכמניות והפטל הן מנות קבועות באמת בארוחת הפירות והירקות היומית הקבועה שלי, כאשר המנה השלישית היא מנה משתנה, וכך גם המיץ, אבל בכל מקרה זה תמיד מגיע בסוף ל-80 שקל ויותר) והמיץ היה סלק, בניגוד לשלשום, שכאמור וכמופיע בתמונה, המנה השלישית הייתה ענבים שחורים, והמיץ, כפי מה שסיפרתי, היה מיץ רימונים, ובניגוד לאתמול, כשהמנה השלישית הייתה תפוח והמיץ היה עוד פעם מיץ רימונים.
ומחר מה אקח בתור המנה השלישית? נראה לי מלפפון. המנה השלישית לא הייתה מלפפון כבר איזה שבוע בערך אז אולי באמת הגיע הזמן
ולשתות אקח עם זה את המיץ עשב חיטה שלי. זה ילך טוב עם המלפפון.
בדרך כלל אני מחליט באותו רגע. היום, אני מניח שהחלטתי יום קודם
כל התיאוריות לא הגיוניות. זה כי כל המתנגדים הם טיפשים וקנאים שממציאים עליי סיפורים דמיוניים בשביל להקל את הכאב והשריפה של קנאתם.שחושבים על זה התאוריה שלך הכי לא הגיונית,
הם אפילו לא באמת עושים, או אפילו רק מנסים לעשות, ניסיון אמיתי, כנה ואותנטי של הגעה לחקר האמת באשר לדמותו של אותה דמות מתוחכמת ומורכבת שאתם כה סקרנים בנוגע אליה.
גם מי שהיה מנסה לעשות ניסיונות כנים, סביר שהיה נכשל, כי דמותי מורכבת ומתוחכמת מידי.
רק אני עצמי מסוגל למשימה, וגם זה בקושי, וגם זה לא עד הסוף, ולכן זה כמובן נופל עליי, ולכן אני עושה ואמשיך לעשות ניסיונות להסביר לעולם את הדמות הכל-כך מורכבת ומתוחכמת שאני, ושכולם כל-כך סקרנים בנוגע אליה, באמצעות אוטוביוגרפיות מתאימות שכתבתי ואמשיך לכתוב.
הרי היה לו סבלנות לכתוב דפים על דפים של מריחות והסברים ועדיין יש לו שלא לדבר על לימוד פסיכולוגיה
שדורש הרבה
אני מקבל כל מיני ציונים מכל מיני סוגים. ככה זה גאוניםגם אם מקבלים ציונים נמוכים כמוהו.
חוסר סבלנות וחוסר דחיית סיפוקים זה לא בגלל אוכל מתועש.איך זה מסתדר עם אנשים שיש להם חוסר סבלנות ודחיית סיפוקים בגלל האוכל המתועש?
מניפולטיבי?יתכן מאוד גם שהוא מניפולטיבי באופיו.
שקרים אני לא משקר, כולל שכל מי שאי-פעם טען שאני שקרן הושפל על כך עד אפר ועפר כאשר הסתבר והוכח שטעה, כמו לדוגמה האתיופי המפגר, כמו לדוגמה...וואלה...לא יודע...מה בנוגע לעמוד הקודם של השרשור הזה עצמו, כאשר הוא טוען שהחיים הפריבילגיים שלי כילד עשיר הם שקר, כאשר רק בשרשור הזה ובעמוד הזה ממש, בהודעה הזאת ממש ובהודעה נוספת, הכמה שורות הראשונות שכתבתי על החיים שלי ועל האוכל והשתייה הבריאים והיקרים שלי הוכחו כאמת, שלא לדבר על עוד קטעים ממה שסיפרתי שהוכחו כנכונים בעוד מקומות, אז מניפולציות?
אידיוט כבר אמרנו?
נערך לאחרונה ב: