האם לדבר על בגידה

צדק2

New member
תגובה לתשובתך

קודם כל לגבי אהבתך אליו אני רוצה לומר לך שכרגע ניראה לך שאת אוהבת אותו אבל תדעי לך שבעוד שנה זה יראה אחרת גם אני הייתי בטיפוך ואמרו לי שמה שלהיתגרש אפשר גם יותר מאוחר אבל כדאי לנסות קודם הכל והיום אני רק מבין שקשה להמשיך לאהוב אחרי בגידה למרות כל הניסיונות שלי והסיבה העיקרית היא לפי מה שהבנתי גם אצלך קיימת והיא א. ניסיונות הטיוח שלו וב. שהוא מלחיץ אותך שהוא עומד לקבל התקף לב זה בולשיט פשוט לא נוח לבוגדים אם האשמה הזאת אבל את זה הוא היה צריך לקחת בחשבון כשהוא נהנה איתה ולא מגיע לו את הפריוולגיה לדעתי על תלחצי עליו יותר מידי אבל אם הוא טוען שהוא אוהב אותך תעמידי אותו בפני מצב או שהוא יושב איתך ליד השולחן ועונה לשאלות שלך או שאת עוזבת אותו ואז ניראה אם הוא באמת אוהב אותך דבר אחר שאת יכולה לעשות להציע לו פרידה של שבועיים כדי לראות מה הוא מגיב אבל כל הניסיונות האלה את צריך לקחת בחן שאת מסוגלת לעמוד בהם. דרך אגב כמה שנים אתם נשואים?

דינה11-../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

אני לא הולכת לענות לך לכלום רק לשאול משהו שאני מתקשה להבין * למה כל כך חשוב לך שהוא ידבר איתך על זה? * מה זה יתן לך? תרגישי טוב שתדעי? רק באופן שטחי ממה שקראתי אותך עד עכשיו אני רוצה לאמר משהו אחד בגידה היא לא בהכרח כי "הצד הנבגד" אשם. יכול להיות שכן. אבל לא חייב. לכן להשקפתי גם אם תנסי להבין למה לא אומר שתוכלי לתקן ולמנוע את זה שוב בעתיד....... ושוב שואלת את ששאלתי בתחילה מה זה יתן לך אם תדעי???

דינה11

New member
תשובה לחפוש עצמי

קודם כל אני יודעת המון. והפרטים שהוא יוסיף לי לא כל משנים. מה שחשוב לי שיהיו גלוי אתי. והוא לא מתנהג כך. הוא "מורח ומסבן" וחושב שאני לא קולטת. אני רוצה לשמוע את הדברים ממנו ולא לזרוק לו דברים בפרצוף. אני מסכימה איתך שהיתה בעיה והוא יצא לחפש את מה שאין לו בבית. והבעיה היא גם שלי, אך גם לי היה רע ואני לא הלכתי לפתרון של בגידה. הוא גם לא מסוג הגברים שבוגדים. ויש גם כאלה. זה ברור שזה תוצר רע של הזוגיות שלנו. אנחנו צריכים לעבוד על הזוגיות אך אי אפשר לטאטא מתחת לשטיח מה שקרה כאילו כלום לא קרה. ואני עדיין תקועה שם.

דינה... גלוי!?

לא אמרתי שהיתה בעיה אמרתי שלפעמים בגידה לא תלויה בצד הנבגד. אני באמת מקוה בשבילך שדברים יסתדרו לך אבל חשוב לי שתביני שאני לא חושבת שזה יכול להועיל לך במשהו יותר מזה יש דברים שלא אומרים! נניח שאני בצד הבוגד ואת אשתי ורוצה שאספר לך גפ אם כל הרצון שלי להיות "גלוי" איתך לא אספר לך דברים שעלולים לשבור אותך (בהנחה שאני בעלך ומכיר אותך) אבל עוד ענין אחד- מצטערת אבל אצלי לא מסתדר בגידה וגילוי לרוב מי שנמצא שם הוא לא בדיוק האדם שיושר עומד בראש מעיניו........ אבל זו רק דעתי שתדעי רק טוב.

מהצד השני

אולי תעניין אותך זווית של מי שבגד. את יודעת, חלק גדול ממה שהוא עשה לא באמת קשור אליך. כלומר, הוא פירגן לעצמו משהו שפגע בך וביחסים ביניכם, אבל המשהו הזה כשלעצמו לא נוגע בך. אולי בגלל זה הוא לא רוצה לדבר על זה איתך - זה לא נראה לו רלבנטי לגביך. כמובן שיש בבגידה גם משהו תוקפני כלפי בן הזוג, אבל זה ברמה אחרת, לא בפרטים הקטנים. מצד שני, להאשים אותך זה באמת לא לעניין. אבל ככה הרבה אנשים מגיבים לאשמה - מפנים אותה הלאה. אני חושב שמי שבוגד משכנע את עצמו שזה לא עניין גדול. אחר כך זה מתגלה והופך לעניין עצום, אבל אולי ינחם אותך שתוך כדי זה לא מרגיש כמו פגיעה כל כך חמורה. מאחל לך רפואה שלמה, עם או בלי בעלך.

למעלה