האם כל מי שיוצר ...

מחוייב..

זאת עצם כל ההויה שביצירה.. טוב לפחות ככה אני מרגישה את היצירה..מעבר לכך..חווה דרכה את עצמי...גם בעצם. זה זה בתוך זה..זה כלול עם זה..זה מתחבא בתוך זה..וזה יוצר את זה..זה משפיע על זה.. והתוצאה.. רק כך..זה יוצא מתוך זה...

רות 2

New member
אולי בלונדית קצת השאלה אבל

היא שחורדינית בחיי האם נכון שאנו חווים בהכרך כל יצירה שאנו יוצרים.... ???????...לי יש בקושי..!!

את רצינית???

כל דבר שאת יוצרת... הוא ממך. מכך יוצא שאת חווה את תהליך היצירה מתחילתו ועד סופו. זה חלק אינטגרלי מהיצירה. את מרגישה את כל התהליך... שלב שלב ביצירתיות... וזו החוויה. אחד קשור בשני....מן הסתם. כל יוצר- כל יצירה- עוברת תהליך עד ליישום סופי... {אין ערובה לאיכות החוויה ולתוצאה הסופית של היצירה...|קריצונת|}

רות 2

New member
השבוי שבסך הכל צילם

אך לא יצא לו לפתח תמונותיו וכיום חבריו עורכים תערוכה של צילומיו בה כולם חווים היצירה והוא לא האם חווה תהליך רעיון ופירותיו? (אינשללה יטעם מהחוויה בעתיד..) יולדת שילדה בהרדמה מלאה האם חווית היצירה שונה משלי בשל הרגשת כל תהליך הלידה הטיבעית? האם חווית היצירה עם כך למרות שתהה מאורת מבחינת הישום הסופי לדברייך תהה בכלל??? (אינשללה יטעם מהחוויה בעתיד..) אז איכות....... שוות ערך לעוצמת תחושת החוייה שביצירה ?...

תעצרי פה ומייד!!

נודי........ תביאי ת'כל המשאבות דלק לפה... יש לנו בעיות קליטה עמוקות ביותר. כופרה.....רות...... למה לסבך לנו ת'חיים.....אנחנו בסך הכל בלונדיות מבית טמברוטקס...שזה לכשעצמו חוויה פנאומללית צבועה. אינשאללה תופסק ההתעללות במיכלים בלתי שמישים...של צבעיי הבלונדר והחמצן.

הגזמת!

כל המשאבות נמצאות בידי המפרסם של היום... אני שם לא שמה אצבעון אפילו. מכבי האש עובדים היום במתכונת שבת...לא לוקחת סיכון מיותר.

איפפפפפפפפ...

במקום אצבעון איפשר לשים לו משו אחר??? :)))) איזה באט -פלאג ישר למח....ככה יבין כמה בעיית קליטה וחירום של לנו פה??? ני אוהבת לקחת סיכונים... כלום לא מיותר שמה :)) הכל מותר...הרשות נתונה... ויש לנו אישור מאלוהים אפילו.. אבל זיי רק לבלונדיניות שורשיות שמתעמקות בנק' אידוי מוחלט.

אם כך...

רשותי לא רק שניתנת לך...היא ניתנת בחדוות היצירה ואף יותר... תחדירי שם מה שבא לך... אני פה אצפה מהצדודית...מפטיחה חיוכים של עינוג. אם זקוק לך פונפונים של עידוד...יכולה גם לרוץ להביא.

ת'ביא תפונפונים :))

נמצא להם גם חוויה יצירתית... וביחלט.. לו מבינה למה את לא טומנת ידך בקלחת... לא מתקבל עליי. את הצדודית ת'שאירי לקטנים שלא מתעמקים במניות חודרניות בתשואה מתמדת...

כבר מורידה אותם מהבויידם../images/Emo13.gif

אין טומנים פמיים ת'יד ברותחין...מספיקה פם אחת. אחרת מה היה שווה הדיון של מצו'...למען יראו וייראו כל הטועים/טועות?
ושוב חוזרת... אני מצדודתך...לא משה,לא זזה...אפילו לא לרגע דל ולא משעמם... ברכתי נתונה לך...נשמור אותך ג'יזס שלי ואנוכי.

אם את כבר שם...

בבויידעם.. תבדקי אם יש עוד אינסטרומנטציה ששווה התעסקות מחודשת :)) ישתבח שמו לעד... תצמידי אותי לזוויתות הנכונות לפח'ות...ותני לי גם להתמוגג..מהרותחין של הניכווים. רגעים דלים יפתי... לא אצלנו :)))

בדקתי...

בזווית הנכונה כבר היית... שמת שם כבר אצבעון מה אמר ש..."עכשיו הכל מובן". לכי תתענגי לך מותק...תרתיחי שם כאוות לבלבך

לפמים זה...

הגולם קם על יוצרו...ואז זו עלולה ליות וואחד חוויה
חושבת...עד כמה שיכולה לחשוב הבוקר(אחורי שאיפת אדי הדלק מתחת למיטתי)... הכל חוויה...במידה זו או אחרת...עניין של עוצמות. עכשיו תדיגי לי שהבנתי כבר מה שאלת.

ני לא הבנתי משו

מה מיכל של דלק עושה אצלך מתחת למיטה בדיוק???? ואם ה"גולם" לא קם על יוצרו....כדרך העולם בכל בוקר לשניה פות-נציאלית......אז מה הוא שווה בדיוק????? :))) ידוע שיש לו חיים והתנהלות עצמאית משלו בייחוד בבקרים.... אז למה לשנות את זה???? ומה שווים כל העוצמות אם אין אדיי דלק לשאוף ברגעיי חסד זקורים של בוקר לא מחושב ??????????

מבחן דיטקטי???

במת' ה'פם איגזמת... זה כמו לשאול... לשו'ת סקס זה להרגיש עם או בלי???? ת'אמת לא יודעת.. יש כאלה שיוצרים באילוסטרציה דימיונית...ויש כאלה שעושים על במת'... לכי תביני ת'עולם שלנו.. מלא ביוצרים, שלא חווים ובחווים שלא יוצרים ובעצמאיות יצירתי של חוויות וירטואליות לא מציאותיות ביצירה...

R a c h e li

New member
דעתי ../images/Emo70.gif

כל מי שיוצר חווה את החוויה של עצמו וכלל לא את היצירה שיוצר..... מי שחווה את היצירה זה מי שמביט מסתכל מעמיק כלל לא היוצר.... היצירה היא רק תוצאה של חוויה פנימית....אוףףףףףףףף הסתבכתי עם ההסבר.... אבל אם תעמיקי בטוחה שתביני לבערך של מה שהתכוונתי....
ו- טאדאם......

למעלה