האם יש פה מישהו.........?

lia4d

New member
חבל לך על הזמן...יקירתי....

גם אני חדשה כמוך וקיבלו אותי פה בצורה לא כל כך נחמדה.....חלק כתבו לי שהם לא אוהבים את הלהקה תוך שימוש במילים בוטות..... אני מתה על הלהקה הזאת....... בכל מקרה יש פורום מעריצים ללהקה ששפ יקבלו אותך עם אחריות יפה מאוד! אני בטוחה שהמנהל של הפורום הזה ימחוק את ההודעה הזאת ואם לא צרי איתי קשר באיי סי קיו..331978657. בהצלחה...פה את צריכה את זה.......

ליעד

אני מוחק רק הודעות שכוללות התקפות אישיות על חברי הפורום, אגב אם תקראי שוב את ההודעות תראי שכמעט כל התגובות שקיבלת היו חיוביות. ואולסטאר ירוק אני שוב מברך אותך על הצתרפותך

lia4d

New member
מיי איי רימינד יו (פרוש באנגלית)

אולי אני יזכיר לך אדון ניבלונגים נחמד, את מה שאתה שלחת "...אולי אם אנחנו לא לרמתך תביני את המסר..." טוב לא משנה עבר...... אולי לקחתי את זה קצת קשה את התגובות שלכם מכוון שבשום פורום שאני נמצאת לא קיבלו אותי כך ולא קיבלו אף אחד כך.........(אני מניחה שתמחק את ההודעה הזאת אבל לא משנה...). בכל מקרה כמו שאמרתי היה נעים מאוד ואני מקווה שלהבא לא תקבלו כך אנשים...להזכיר לך את ההוא שקיבל אותי לפורום עפ ה:ס,ב,ל הנטיות שלו בכל הזמנים...חחחח...חחחחח...זה לא היה קבלת פנים נעימה...אז אל תבלף לי עם הדברים החיובים שכתבו........
בסה"כ כולנו אחים....

Grimble Grumble

New member
תראי...

זכותו של הולדן לא לס.ב.ל את קווין... אבל מכאן ועד הקללות שלך הפער ענק... מה שטוב בפורום הזה הוא שלא כולם אוהבים בדיוק אותו דבר... כמו שאני לא ממש יכול לסבול (סבלנו סבלתם) את הסטונס שמאד פופולריים פה, ככה זכותם של אחרים לא לסבול את קווין... אני אישית, כמו שכבר כתבתי בתגובה הראשונה שלי להודעה שלך, מאד מאד אוהב את קווין... ואני מאמין (אולי אני טועה, אבל ממש ממש לא נראה לי) שההיכרות שלי עם קווין יותר ממושכת ויותר מעמיקה ממה שאתה מכירה את קווין... ואם את אוהבת את קווין אני מאמין שתאהבי הרבה משאר הלהקות שמוזכרות פה... אז חבל להתלהם על כל אחד שלא סובל את קווין...

lia4d

New member
סליחה...הומפוב זה קללה????

אם תוכל לנקוט בדיוק בקללות שכתבתי זה יהיה ממש נחמד...לעומת מה שהוא כתב לי "את עושה לי כאב תחת מלכותי".........נחמד...... בכל מקרה אני רואה שאתם לא רומים לסגור את הנושא הזה אז...חבל..... חוצמזה אולי ההכרות שלך יותר ממושכת אבל מעמיקה אל תיהיה בטוח.... נ.ב אני בת.........ולא אומרים "אתה מכירה"...חחחחח.......

Grimble Grumble

New member
הגמדים הקטנים עם הפטישים חזרו!

והם שוב התחילו לדפוק לי בראש, אה, זה רק הדיון הזה... 1. "את עושה לי כאב תחת מלכותי" זאת החתימה של הולדן, לא משהו שמכוון אליך... 2. אני בטוח... 3. כתבתי אתה מכירה? אז אתה צודקת, הרמה שלי מתחת לכל ביקורת ואני לא ראוי לכתוב לך הודעות בפורום. עכשיו אתה יכולה לישון בשקט...

lia4d

New member
לא אל תגזים.....

פשוט העשרתי לך קצת את הלשון אתה יודע ....זה חשוב לדבר נכון..... אתה מבינה!......חחחחחחחח.......

lia4d

New member
האמתי שאני לא.....

אני לא מכירה אותך כל כך טוב (לטובתי, או לא) אבל הקבלת פנים שעשית לי הייתה מאוד איך, נגדיר את זה אמממ...בוטה..... דרך נהדרת לקבל מישהו לפורום! אני מקבלת את זה שאתה לא אוהב את סגנון השירים של אחת מלהקות הרוק הכי טובות שהעולם יידע! זכותך...... אבל אתה לא היית חייב להכפיש אותם כל כך....איך אתה מצפה שמעריצה גדולה שלהם תגיב? זה כאילו קיללת את אמא שלי! (האמתי יותר גרוע). אבל בסדר אם זאת צורת הדיבור שלך מקובל עליי! אני מקווה שלא לקחת את הקטע של ההומופוב ברצינות פשוט רוב שונאי קווין הם הומופובים...והייתי ברגע של חולשה...חחח.....סתם.... בכל זאת הייה נעים(או לא) להכיר אותך.....

ThePiper

New member
חברה תרגעו

(ואני חשבתי ששונאים אותי בפורום הזה....) הומופוב זה אחד שפוחד מדם ולא מאנשים בעלי נטיות מיניות כאלו ואחרות.. אז קצת בגרות!

nute kram

New member
לא נכון ולא נכון../images/Emo8.gif

המופוב זה אחד שמפחד מדם. הומופוב מפחד מהומוסקסואלים (לפחות נדמה לי...)

ThePiper

New member
מה אתה מחרטש!?

אני אומרת לך! אפילו תחפש במילון! המופוב זה אחד שמפחד מדם. וחוץ מזה, מה זה אמור להביע! הומוסקסואלים ולסביות הם לא מפלצות! הם בני אדם בדיוק כמונו!

nute kram

New member
שנידברים:

1. בהודעה שאני מגיב אליה עכשיו כתבת המופוב, ואילו בקודמת כתבת הומופוב, ככה ששנינו צודקים, פחות או יותר... 2. לא אני מפחד מהומואים ולסביות, ההומופובים כן, אל תצעקי עלי...

GeForce 5

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifאולי../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifחלאאאאאאס../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מה לא הספיק לכם אתמול
תפגינו קצת בגרות ותפסיקו עם ההתכתשות הזו... liad - קודם כל אני מתנצל בשם כל אלו שפגעו בך, את ו-Queen רצויים פה תמיד, רק תשתדלי לעבור הלאה, הרי הגעת לכאן מלכתחילה כדי לדבר על מוסיקה וזה הפך למפלצת... שתי מים קרים, תעשני סיגריה ותירגעי. ואגב, עשי לי טובה ואל תגיבי, אני רוצה לראות את השרשור הזה נעלם מהר ככל האפשר. אולי במקומו תפתחי הודעה חדשה עם ביקורת/התרשמות שלך מאלבום/הופעה של Queen או סתם באופן כללי. קחי את עצם העובדה שאת בניגוד לאחרים אוהבת את Queen כיתרון שלך, ככה אני לוקח את אותו הדבר לגבי AC/DC ו-RUSH שלא רבים כאן ובכלל אוהבים. שיהיה לך יום מדהים וחסר מלחמות (גם אם "מתחילים איתך" תתאפקי, טוב ממי?)

lia4d

New member
תודה על העידוד!

תודה על העידוד.... אם תראי בשאר ההודעות שלי אני אמרתי בואו נישכח מזה ונתחיל הכול מחדש...הם התעקשו להמשיך בנושא...לא משנה.....
דרך אגב אני כן פתחתי נושא ........ נ.ב : לעשן זה לא בריא מאמי!

Grimble Grumble

New member
דרך אגב,

הפורום הזה בסופו של דבר כן מראה אהדה לקווין, והוכחה היא ה37 קולות שפרדי קיבל בתחרות הזמרים... גבוה יותר מכל משתתף אחר בינתיים (כולל טורניר הגיטריסטים שלפניו)...

lia4d

New member
האמתי שזה מה שמגיע לו....

אין מה לעשות גם מי שלא אוהב את הלהקה לא יכול להגיד שפרדי הוא סתם עוד זמר...משורת הזמרים של עולם המוסיקה...... הבנאדם עשה היסטוריה.......

למעלה