האם יש פה מישהו.........?

Grimble Grumble

New member
הלהקה הראשונה שלי

מבחינתי קווין היא הלהקה הראשונה שבאמת באמת אהבתי והתעמקתי בה... למעשה היא היתה בהרבה רמות מעל השאר מבחינתי בגילאים 14-17... השרידים של התקופה ההיא ניכרים עדיין באוסף הדיסקים שלי... 50 דיסקים, לא פחות, של קווין (או חברי הלהקה...). כיום קווין אמנם לא מספר 1... (זה שמור לג'ים מוריסון וחבריו) אלב היא עדיין להקה שאני מאד מאד אוהב ואפילו ברגעים אלה ממש אני שומע את לייב קילרס... עם זאת כיום, אני רואה את התקופה של קווין בשנים 79-85 כרעה עד רעה מאד... אבל תמיד אני אשמור לה חסד נעורים... למרות שהיא לא צריכה את החסד הזה, אני אף פעם לא אשים את קווין מתחת לגדולי האומה כגון לד זפ, המי או הביטלס...

לא יכול להיות 50

הם לא הוציאו כלכך הרבה אלבומים תבדקי ב all music אלא אם את מתכונת גם לאוספים,הופעות קאברים, תקליטים נדירים וכו' אז אולי זה סיפור אחר

Grimble Grumble

New member
מתכוון...

אז ככה: 15 אלבומי הסטודיו הרגילים 3 אוספים (גרייטסט היטס 1, גרייטסט היטס 2 וקווין רוקס... בחיים לא קונה את גרייטסט 3 - זאת גניבה...) 3 ההופעות הרשמיות (קילרס, וומבלי מאג'יק) 6 אלבומים של פרדי 4 אלבומים של בריאן 4 אלבומים של רוג'ר 1 של ג'ון 1 של סמייל 13 בוטלגים יש לנו 50?

GeForce 5

New member
"בחיים לא קונה את Greatest3 ../images/Emo26.gif

זו גניבה"
הצחקת אותי.... יש לך 50 אלבומים שלהם, ובעצם את כל אלבומי הסטודיו, אז למה לקנות אוספים בכלל??? מה חדש שם? תהיה לי בריא

Grimble Grumble

New member
תשמע, תראה, תבין

כמו שכתבתי, קווין היו מין אובססיה שלי בגיל 14-15 בערך... בזמן הזה קניתי את שני האוספים האחרים... למזלי כשיצא 3 כבר הבנתי שזה בזבוז כסף... לכל אחד יש כמה אלבומים מיותרים אצלו... לא אמרתי מעולם שיש לי צורך בגרייטסט היטס 1/2...

לפי דעתי

כל אלבום שהוא לא אלבום אולפן "רישמי" שלהם הוא לא יותר מבזבוז כסף

lia4d

New member
באמת בזבוז כסף....

נכון, לקנות אוספים זה סתם דרך לרפד להם עוד קצת את חשבון הבנק, אבל למתחילים מומלץ לקנות אוסף!! אני התחלתי עם אוסף...... אבל אלבומים זה ברור שיותר שווה!!!

Sith Master

New member
גם אני../images/Emo19.gif

האהובה אחרי לד זפלין ויחד עם הדלתות. לא שאני מכיר הרבה מאוד להקות. אני די חדש בעסק כמו שאמרתי הרבה פעמים. השיר האהוב עליי- killer queen אני חושב, למרות שמעניין "לחקור" את זה, ותקנו אותי אם אני טועה, שזו הלהקה הקלאסית עם הכי הרבה שירי פרסומות (כלומר שנלקחו לאחר מכן, לא שנוצרו לפרסומות).

lia4d

New member
יש משהו בדברים שלך....

אתה צודק השירים של קווין היו מעוררי השפעה וכל כך גדולים...... שהם אכן שמשו להרבה דברים...

Grimble Grumble

New member
חידת טריוויה קטנה...

ואיזה שיר של אחד מחברי הלהקה כן נוצר במיוחד לפרסומת? ולאיזו חבר הפרסומת?

lia4d

New member
אתם מאוד נחמדים פה!!!

לא ידעתי שהאנשים פה בפורום ברמה כזאת! אתם יודעים מה מזל שאתם לא מעריצי קווין...זה לא לרמתכם......!

DrunkGoat

New member
חבל שנכנסת למגננה כ"כ מהר, ועברת..

להתקפה כ"כ מהר. אז אולי ההודעה של גרימבל הייתה יכולה להיות מעודנת יותר, אבל לא ברורה לי המתקפה על השאר.

lia4d

New member
ככה לא מתנהגים לאנשים!

אתם ממש עשיתם אמבוש עלי....חחחח..... אין לי בעיה עם זה שאתם לא אוהבים את קווין אבל אתם לאחייבים לכתוב את הדברים האלה עליהם...... כל אחד והטעם שלו!

זה לא פורום מעריצים

הפורום הזה יותר כללי מפורומים של מעריצים, לאנשים פה יש דעות מגוונות, רק היום (או אתמול החופש בלבל לי את הימים) כתבו פה אנשים שהם לא אוהבים את הביטלס, מידיי כמה ימים יש מי שכותב שהוא לא אוהב את הסטונס או את קלפטון וכל יושבי הפורום יודעים עד כמה אני אוהב אותם, בכל זאת אני משתדל (כמו כל יושבי הפורום אגב) להגיב לדברים שנאמרים ולא להשמיץ את מי שאומר אותם. רק אם נשמור על הכלל הדי פשוט הזה נוכל לקיים דיון נורמאלי שלא יראה כמו משהו שברח מפורום אקטאוליה.

lia4d

New member
כן הבנתי.......

אוקיי הבנתי את הרמז שלכם.......... פשוט מי שכותב לי משהו רע ובצורה גסה כמו שההוא כתב הווריד שלי פוקע! זה באמת לא היה יפה מה שהוא כתב.....למרות מה שאתה אומר ,מנהל האתר, "לקיים דיון נורמלי"...... קלטתי את הרמז אתם לא כל כך ידידותיים לאנשים שאוהבים סוגי מוזיקה שונה,אני לא מתכוונת לכולם באופן כללי. אני מקווה שלהבא לא תתנהגו כך לאנשים שיש להם טעם קצת שונה משלכם במוזיקה......בכל מקרה היה נעים מאוד!

כן יש....

אני חולה על הלהקה הזאת ,פרדי זה הבן אדם אם הקול הכי יפה שאני מכירה...בריאן הגיטריסט של המאה ה20 ובכלל קווין גדולה!!!!!!!!!! מתה עליהם!!!!! אני מאד מקווה להתקבל פה,אני חדשה, בנתיים לא כל כך הולך אף אחד לא אמר לי שלום...

למעלה