פרטים על המחזמר כבקשתכם!
למחזמר קוראים "WE WILL ROCK YOU"והוא מוצג באנגליה כיום...וזה העלילה: העלילה היא ממש בדיחה,כביכול מדובר בעולם עתידני בו כולם בעלי אותה חזות,ולכן נאסר על האנשים לשמוע מוסיקה מחשש שהם יפתחו זהות אינדיבידואלית,כל כלי הנגינה מושמדים.יש בחור אחד שמתחיל לשמוע כל מיני צלילים בראש מלהקות העבר ( הוא יעני כמו נביא ,בעל חזיונות ,מין משיח שיחזיר את הישועה) כאשר הממשל מגלה אודות המגרעה של אותו בחור הם שולחים אותו לתהומות הכלא ,אותו ועוד איזושהי בחורה שגם סובלת מבעיה דומה ,שכמובן הופכת לחברתו.הם מצליחים להמלט,ואז מגיעים למעין מחנה פליטים של כל לוחמי המחתרת שרוצים להחזיר את המוסיקה,ולמצוא את הגיטרות האבודות .קווין הם למעשה נביאים שידעו מה הולך לקרות בעתיד,ולכן החביאו את כלי הנגינה בתוך סלע ,עד שיגיע אדם מתאים שישחרר אותם,בקיצר סיפור ממש ממש מפגר ,אבל גרוע יותר הביצועים לשירים.כשנותנים לילדים בני עשרים עם יכולת שירה בינונית לשיר שירים כמו רפסודה בוהמית התוצאה לא ממש משביעת רצון בלשון המעטה.קשה לי להאמין שרווג'ר ובראין נתנו למחזמר הזה תמיכה,טוב חשבונות הבנק מוסיפים לתפוח כך שבעצם מה איכפת להם. (אני רוצה לציין שאת הכתוב לקחתי מהפורום השני שלי,הייד פארק,ושאחת מהפורום כתבה זאת...פשוט לא היה לי כוח לכתוב את זה שוב,,אז סילחו לי)