האם יש פה מישהו.........?

HelterSkelter1

New member
דיפ פרפל, בתור להקת "ארנה רוק"

בהשפעתו של בלקמור, הם קיטש לדעתי. לא התפוצצתי עדיין, אני מחכה

nute kram

New member
וזו רק דעתך

ובקשר לפיצוץ... הוא יבוא... אולי לא היום אולי לא מחר אבל מתישהו, יום אחד...

HelterSkelter1

New member
ובכן...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אוקי. נתחיל עם זה שכל הקטע הזה סביב ה"פומפוזיות מגוחכת" מראה עד כמה אתה לא מכיר ולא מבין את הלהקה הגדולה הזאת. קווין מעולם לא לקחו את עצמם ברצינות. כמעט כל השירים שלהם הם ברוח טובה, ורובם בעלי טעם פארודי. כן, אותה יצירת מופת, "המתהדרות בנוצות לא להן" היא כולה בעלת חוש הומר וחוסר רצינות מופגן. רק אם היית שם לב לטקסט של בוהמיין ראפסודי, הייתה מגלה שזה בעצם שיר על לא כלום. מעין צירוף מוזר של טקסטים, שבא לשרת את המוסיקה והרעיון סביב המאסטרפיס הזה, באורך של 6 דקות. "פאר הרוק המתקדם" - עדיין ישנם ויכוחים האם קווין היו בשנותיהם הראשונות להקת רוק מתקדם או לא. בוהמיין ראפסודי, זה שיר שאם הייתי רוצה להדגים רוק מתקדם, בפירוש לא הייתי לוקח אותו. זה עדיין לא אומר שמדובר בשיר בינוני - להיפך. מדובר בשיר שרק מראה ומקצין את היכולות המדהימות של כל אחד ואחד מחברי הלהקה. כל הקטע הזה סביב המנוני האיצטדיונים הוא מיותר באמת, ואכן, משנת 1979 קווין הדרדרה באופן משמעותי, אך עדיין הייתה להקה בכמה דרגות מעל כל מה שזז במיינסטרים של שנות השמונים (מישהו הזכיר את אירוסמית' הזוועתיים? או מה קרה לג'נסיס המופלאה שהדרדרה לפופ רקיד וקליט? אולי את כל שאר להקות הפופ הזוועתיות של העשור העלוב ההוא?). אם אתה לא סובל אותם - אל תסבול, בשקט. ורק עם נניח בצד לרגע את כל התדמית המעוותת שטענת שנדבקה ללהקה (אולי כי אתה פשוט לא מכיר מספיק ומדבר מבורות?) מדובר בלהקה שהיא אוסף כשרונות שערורייתי כמעט - פרדי מרקיורי - אחד מהקולות הגדולים אי פעם. זמר אופרה בתחפושת של רוקר. בריאן מאי - אחד הגיטריסטים הגדולים ביותר מעולם. עם סאונד מדהים, חדשני ובלתי מתפשר, שלא לדבר על הטכניקה. רוג'ר טיילור - מתופף מצויין ואחד מקולות הרקע הגדולים ביותר ברוק. טווח הקול שלו נע משירה מחוספסת וצרודה אל גובה מדהים (מישהו אמר גליליאו גלילאו?). ג'ון דיקון - כותב שירים מוכשר ובאסיסט מצויין (רק תקשיב לעבודה המצויינת שלו בקווין 2 ותבין).

lia4d

New member
סוף סוף אחד שמבין עיניין בפורום הזה

האמתי אני לא מאשימה את האנשים שלא כל כך מחבבים את קווין אני חושבת שהם קצת "פוחדים", כי בכל זאת סגנון המוזיקה שלהם קצת בלתי מובן (ראה ב:"THA FAIRY FEIIER'S MASTER-STROKE" השיר מזכיר לי סרט אימה פארודי בגלל הקולות המדהימים שמצויים שם!). סגנון המוזיקה שלהם הוא פנטזיונרי (מילה שאני המצאתי) וזה מה שיפה בהם. אני אוהבת את כל המלכות והפאר הפארודית שלהם! זה כל הקסם בלהקה.... אז...אני מסכימה עם כל מילה שלך...למרות שבסוף שנות ה80' הם חזרו לעצמם!

HelterSkelter1

New member
אכן. אבל רק באינואנדו.

The miracle היה די גרוע. אינואנדו הוא טוב מאוד, הרבה בזכות שיר הנושא המדהים, עם עזרה מסטיב האו בגיטרה קלאסית.

lia4d

New member
אבל אל תשכח.....

אני מסכימה איתך לחלוטין למרות שחלק מהשירים שלהם בשנים ההם לא עד כדי כך גרועים...פשוט יות רמתאימים לתקופה... אל תשכח את הדיסק המדהים שדוקטור מאי הוציא....דיסק שווה במיוחד...ממליצה!

lia4d

New member
מה אתם אומרים על........?

רציתי לשמוע קצת תגובות על המחזמר שבריאן מאי (או יותר נכון דוקטור בראין מאי) ורוג'ר טילור.....המחיזו או העלו..איך שבא לכם! אני מאוד סולדת מהעניין הזה, ראיתי מופע של שירים שך בראיין מאי ורוג'ר ומישתתפי המחזמר.....ועבר בי תחושת צמרמורת...אני בטוחה שאם פרדי יודע על זה הוא מתהפך בקברו! אחלה שבריאן ורוג'ר רוצים שכל העולם לא ישכח מיהם קווין, ואני מאוד בעד זה! אבל שהם יופיעו ולא אנשים שמתיימרים לשיר את שיריהם הכי טוב...כי הם ממש לא! מה דעתכם??????

lia4d

New member
פרטים על המחזמר כבקשתכם!

למחזמר קוראים "WE WILL ROCK YOU"והוא מוצג באנגליה כיום...וזה העלילה: העלילה היא ממש בדיחה,כביכול מדובר בעולם עתידני בו כולם בעלי אותה חזות,ולכן נאסר על האנשים לשמוע מוסיקה מחשש שהם יפתחו זהות אינדיבידואלית,כל כלי הנגינה מושמדים.יש בחור אחד שמתחיל לשמוע כל מיני צלילים בראש מלהקות העבר ( הוא יעני כמו נביא ,בעל חזיונות ,מין משיח שיחזיר את הישועה) כאשר הממשל מגלה אודות המגרעה של אותו בחור הם שולחים אותו לתהומות הכלא ,אותו ועוד איזושהי בחורה שגם סובלת מבעיה דומה ,שכמובן הופכת לחברתו.הם מצליחים להמלט,ואז מגיעים למעין מחנה פליטים של כל לוחמי המחתרת שרוצים להחזיר את המוסיקה,ולמצוא את הגיטרות האבודות .קווין הם למעשה נביאים שידעו מה הולך לקרות בעתיד,ולכן החביאו את כלי הנגינה בתוך סלע ,עד שיגיע אדם מתאים שישחרר אותם,בקיצר סיפור ממש ממש מפגר ,אבל גרוע יותר הביצועים לשירים.כשנותנים לילדים בני עשרים עם יכולת שירה בינונית לשיר שירים כמו רפסודה בוהמית התוצאה לא ממש משביעת רצון בלשון המעטה.קשה לי להאמין שרווג'ר ובראין נתנו למחזמר הזה תמיכה,טוב חשבונות הבנק מוסיפים לתפוח כך שבעצם מה איכפת להם. (אני רוצה לציין שאת הכתוב לקחתי מהפורום השני שלי,הייד פארק,ושאחת מהפורום כתבה זאת...פשוט לא היה לי כוח לכתוב את זה שוב,,אז סילחו לי)

ראיתי קטעים מזה ב BBC מזמן

(אגב למרות שהכינוי שלי הוא ברבים, רוב הזמן אני בן אדם אחד
). מאחר ואני לא חובב קווין ענק, מה שראיתי דווקא די מצא חן בעיני אולי כי ב BBC מאי וטיילור השתתפו בשירים ואולי כי השמיעו רק שני שירים, הסיפור נשמע כמו שילוב של "מותו של ארתור", "שר הטבעות" ומלחמת הכוכבים מה שאומר שעם כתיבה נכונה זה יכול להיות נחמד דווקא אבל זה אכן נשמע קצת עמוס. בכל מקרה כאמור לא ראיתי או שמעתי את הכל כך שאשאיר למי שכן, להגיב.

lia4d

New member
למה אני לא מוצאת??

למה אני לא מוצאת את הפורום "אגדות רוק" ברשימת הפורומים??

Sith Master

New member
את יודעת מה כן טוב?../images/Emo19.gif

ראיתי גרסה מהופעה עם הנגנים המקוריים של קווין. אבל הסולנים- פשוט ענק... הקטע הרגוע (אני מדבר על רפסודיה בוהמית) של ההתחלה, העצוב והנוגה מושר על ידי לא אחר מאשר אלטון ג'ון אשר מזוהה כילד טוב (חלק מזה בגלל נטיותיו המיניות אם בזה עסקינן) , ואז הקטע הרעשני והמרושע משהו מושר על ידי הבן אדם שהכי מייצג רשע- אקסל רוז. עעענננננקקקקק

lia4d

New member
זו ההופעה שאתה מתכוון......

ההופעה שציינת זו הופעה שעשו שנה אחרי מותו של פרדי גדולי האומנים שיש! זה היה למען האיידס, כל ההכנסות. השתתפו מלא אמנים: אלטון, בואי,גאנס,ג'ורג' מייקל ועוד רבים וטובים.... כמובן שהנגנים היו הנגנים המקוריים של הלהקה....! אחת ההופעות הכי טובות בתולדות הרוק, ואת זה לא אני קבעתי!

הייתי בו

הייתי במחזה בלונדון (אם זה מה שאת מתכוונת) למי שלא ממש מכיר את קווין אז זה מחזה נפלא אבל למכירים זה קצת יבש, אין מה להשוות לפרדי...טוב אי אף אחד שאפשר להשוות לפרדי (כמעט ולדעתי)

lia4d

New member
כן הרבה אמרו את זה....

הרבה אנשים מהפורום השני שלי שהיו בו אמרו שהוא לא משהו.....

lia4d

New member
בכבוד....

http://www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=2703 את מוזמנת........יש שם אחלה אנשים.......

למעלה